" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Çok sağolun kızlar, o zaman ben zeytinyağı ile temizleyeyim şimdilik, henüz 7 günlüğüz, sonrada olursa sarı kantaronu denerim, göbek bağı için sprey vermişde doktor onunla siliyorum gğnde 2-3 kere, yarın başka bi doktora götüreceğiz galiba içimiz rahat etsin diye başka bi şehire, onada sorarım, gözünün beyaz yeri sarı şu anda, sarılık olabilir diye bi götürmek istiyorum bakalım

Canim ben hep arko kullandım çokta memnun kaldım tavsiye ederim

Allah hepinizden razı olsun, oğlumuz süpriz yaptı bize, dün çıkardık hastaneden, kafasındaki kanamayı takip edecekler, dualarla o da kaybolup gidecek inşallah, kızlar pişik için ne kullanıyorsunuz? Belanthol aldık her bez değişimine sürüyorum ama sanki faydası yok gibi? Birde göbek bakımını nasıl yapıyorsunuz? Beze spreyi sıkıp mı yapmalıyım? Mandalın altını fazla silemiyorum acır diye, silmelimiyim acaba
cok sevindim cnm Allah bi daha yaşatmasın inşallah.. ben Uni baby nin ürünlerünü kullanıyorum çokta memnunum.. Ama ileri derecede pişiklerde hametan merhem kullanıyordum kızlarda işe yarıyordu. göbeği için batikon kullandım ıslatmamaya özen gösterdim 1 hafta 10 günlük filandı düştü zaten.

Slm kizlar giremiyorum cunku bebegim de bademcik alondi onla ugrasiyoruz aklimda sizler varsiniz unutmadim ama giremiyorum pek bebekle ugrasmaktan alah yardim etsin korusun yavrimu en kisa zamanda donucem gene umarim.sizlerde iyisiniz cok ozledim.sizleri
Gecmis olsun canım neden alındı bademcigi cok merak ettim seni

Slm kizlar giremiyorum cunku bebegim de bademcik alondi onla ugrasiyoruz aklimda sizler varsiniz unutmadim ama giremiyorum pek bebekle ugrasmaktan alah yardim etsin korusun yavrimu en kisa zamanda donucem gene umarim.sizlerde iyisiniz cok ozledim.sizleri
Gecmis olsun canım neden alındı bademcigi cok merak ettim seni
Bu kilolarida dusundukce beynimden vurulmusa donuyorum dogum yaoanlar umarim sizler kilolarinizi tikir tikir vermisinizdir bu arada spral takmak istiyorum ama kac ay gecmesi lazim dogumdan
4kilom kaldi canım ama gobek cirkin duruyor hemen erisin istiyorum gecen korse giydim ameliyat yerim cok acidi cikarmak zorunda kaldim sporda yasak dedi doktorum zamanla gidicek insallah

Allah hepinizden razı olsun, oğlumuz süpriz yaptı bize, dün çıkardık hastaneden, kafasındaki kanamayı takip edecekler, dualarla o da kaybolup gidecek inşallah, kızlar pişik için ne kullanıyorsunuz? Belanthol aldık her bez değişimine sürüyorum ama sanki faydası yok gibi? Birde göbek bakımını nasıl yapıyorsunuz? Beze spreyi sıkıp mı yapmalıyım? Mandalın altını fazla silemiyorum acır diye, silmelimiyim acaba
Cok sevindim canım hadi gecmis olsun ben sebamed kullanıyorum gobegede hic birsey yapmadik dusune kadar banyo yaptirma dediler 9.gun dustu sonra yikadik

gozun aydın canım rabbım analı babalı buyutsun sıze bagıslasın yavrunuzu cok sevındım. göbek bakım spreyını ben dırek göbeğe sıkıyordum uzerınede bezı koyuyordum :) bılmıyorum doğrumu yapıyordum ama. pısık ıcın bepantol kullanıyorum bende ayrıca ıslak mendılı yıkayıp kullanırdım ben sade suyla sılmıs gıbı oluyor bu da pısıgı engelliyor.

Cok sevindim canım gözün aydın inşallah bir an önce onuda atlatır paşan. Psişik için ben welada diye bir marka kullanıyorum her türlü kremi kullandım ama en son bunda durduk yani kızımdan beri junu kullanıyorum başka hiç bir kreşe değişmem orda varmı bilmiyorum. Göbek bakımına hiç bişey yapılmıyor benim bildiğim benim ebem hiç elleme dedi en fazla etrafını sil derdi başka hiç bişey yapma diyordu

kizlar bende pazartesi gunu dogum yaptim.muhtesem bir duygu allah her isteyene yasatsin..dogumumda cok rahatti ikinciler ilke gore daha rahatt..simdilkk hersey cok guzel....darisi kalan gebelere
gözün aydın canım Allah anali babali büyütsün inşallah
Amin darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza saglikla kavuzsunlar inşallah

kizlar bende pazartesi gunu dogum yaptim.muhtesem bir duygu allah her isteyene yasatsin..dogumumda cok rahatti ikinciler ilke gore daha rahatt..simdilkk hersey cok guzel....darisi kalan gebelere
gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar bende yarın 7.30 da hastanede olucam.Rabbimin izniyle bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah.Dualarınızı bekliyorum.

Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı buyutsun. Bende epidural düşünüyordum doktorum ikinci daha kolay olacak emin ol dedi.insallah bizlerde kolayca kucagimiza alırız

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar bende yarın 7.30 da hastanede olucam.Rabbimin izniyle bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah.Dualarınızı bekliyorum.
Allah yardimcin olsun inşallah hemencecik kucağına alirsin, kokusunu içine cekersin

X