" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149

Canim Allahü teâlâ Şafii lafzi şerifi ile tecelli etsin insAllah .. Diğer cocgunda da öyle olmuştu üzülme alırsın kucağına tez zamanda inşallah

Sahra canım rabbim sâfi ismi şerifi hürmetine yavruna sifalar versin ınş.moralini bozma Allah büyüktür rabbim dermansiz dert vermesin atlatır ınş. Sağlıkla kucağına alırsın rabbim yardımcınız olsun

inşallah saglikla atlatir canım bütün dualarim seninle Rabbim sana bagislasin inşallah güzel haberini duyalim tez zamanda

S sahra_89201 canım tez zamanda kavuştu yavruna inşallah. Zor bir süreç. Allah kolaylık versin canım.

Biz de bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Her şey iyi çok şükür. Yine erkek dedi. Artık değişmez herhalde.

S snfogretmeni haftaya doğuruyorsun. Ay çok heyecanlı. Darısı bana inşallah. Ben iki kizimda da genel anestezi oldum. Kardeşim epidural oldu. Onun rahatti. Benimki daha zordu. Ama bana sorsalar yine genel derim herhalde. Çünkü çok korkuyorum. Allah kolaylık versin canım. Öyle ya da böyle sağlıkla al kucağına inşallah

amin canım bende iki kızımda genel oldum ama bu sefer dr epiduralin daha iyi olduğundn bahsetti öbür dr bahsetmemişti.Genelin ayrıntılarını anlattı.Açıkçası gözüm korktu bir de uyanınca ağrın çok olur dedi.Bilmiyorum ya bi şekilde doğacak herkes çok memnun bende korkuyorum açıkçası epiduralden ama 30 dk lık bişey diyorum dayanırım diyorum bir de uyku veren bi ilaç sakinleştirici gibi vereceklermiş ona güveniyorum.Rabbime bol bol dua ediyorum.

Allah yardımcın olsun canım. Aslında doktor haklı. Epidural her açıdan daha avantajlı ama işte korku belası. Bol bol oku. Rabbim yardım eder. Sağlıkla gelsin paşa

Canım benim iyi olucak insallah tez zamanda evinize gecersiniz rabbim sifa versin yavruna

Canim Allahü teâlâ Şafii lafzi şerifi ile tecelli etsin insAllah .. Diğer cocgunda da öyle olmuştu üzülme alırsın kucağına tez zamanda inşallah

S sahra_89201 rabbim yardım etsin küçük yavruya.İnşallah kısa zamanda düzelir annesi sen güçlü dur.Anne olmak kolay değil.Her zaman güçlü olmak zorundayız.Dua et bol bol.

inşallah saglikla atlatir canım bütün dualarim seninle Rabbim sana bagislasin inşallah güzel haberini duyalim tez zamanda

Hayırlı cumalar hanımlar
S sahra_89201 Allah bebeğine şifa versin inşallah. Bebeğinle çok güzel günler nasip etsin.

Canım benim iyi olucak insallah tez zamanda evinize gecersiniz rabbim sifa versin yavruna
Hepinizden Allah razı olsun, bugün kanama azalmış dedi doktorumuz çok şükür, pazartesi günü tekrar ultrason çekeceğim dedi, inşallah o zamana iyice azalmış olur, dualarınızı eksik etmediniz çok sağolun, kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış Allah bin kere razı olsun, oğlumun adı ediz kaan, en kısa sürede alırız yavrumu inşallah, hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızı

Rabbim safi ismi hurmetine şifalar versin cnm insAllah en kisa zamanda hayırlı bi sekilde sağlıcakla bebisine kavusursun

Allah yardımcın olsun canım. Aslında doktor haklı. Epidural her açıdan daha avantajlı ama işte korku belası. Bol bol oku. Rabbim yardım eder. Sağlıkla gelsin paşa
Cnm hayırlı olsun oğlun sen neler dememiş din kısaca yazabilirmisin bende insLalaj bayrama denk gelmesse eylülde deneyecek 3 kızim var.Hamillerin duası kabul olur nolur dua eder misin bizde insAllah bu duyguyu yaşar ve tadariz

Cok geçmiş olsun canim rabbim tez zamanda kuzuna şifa versin inşallah en yakın zamanda beraber yuvanıza dönersiniz.

inşallah canım ediz kaanimiz atlatacak saglikla evinize dönün tez zamanda inşallah
Rabbim sizlere bağışlasın dualarimiz seninle canim

selamun aleyküm kızlar. kuvezde olan bebeğimize acil şifalar diliyorum en kısa zamanda kucagınıza alırsınız inşallah. bende ekim gibi gebelik düşünüyorum iki kzım var. önerebileceginiz ovulasyon testi varmı birde babanın beslenmesiyle ilgili herhangi bir kısıtlama yada öneriniz herkese hayırlı günler.

Mrb arkadaşlar.. Hasta yavruya Rabbim sağlık sıhhat versin, doğumu bekleyenlerin de bebişleri sağlıkla gelsin..
12+4 ultrason görüntümü yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• image.jpeg
    27,5 KB · Görüntüleme: 58
Cnm şimdi gördüm, Allah acil şifalar versin inşallah. moralini yüksek tut bol bol dua et inşallah bir an önce kuzucuğunu kucaklayıp evine götürürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…