- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.661
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bebeğin de sağlığına kavuşur bir an önce allahin izniyle inşallahSelam kızlar oğlum çok şükür doğdu, ben iyiyim ama bebeğimi aldılar şu an başka hastanede, kusuyordu ve sürekli bi inlemesi vardı, bu gece bakacaklar, yarın sabah doktorun kınuşmasına göre ya eve götüreceğiz yada başka şehire başka hastaneye, dua edin bize bişeyimiz çıkmasın, bu sefer kucağımda götüreyim bebeğimi eve
Hayırlı günler kızlar.Bugün kontrolüm vardı haftaya cuma doğum inşallah.Dr epidural sezeryan önerdi.İçinizde olan var mı.Bana anlatır mısınız.Çok heyecan yapıyorum
Herkese hayırlı günler hanımlar
Hadi bakalım canım cok az kalmis rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah ben genel oldum bel fıtıgım oldugu icin bazilarinda bel agrisi kalmis diye okudum korktum ama benim akrabalarimdan 2kisi oldu cok memnun kaldik diyorlardiHayırlı günler kızlar.Bugün kontrolüm vardı haftaya cuma doğum inşallah.Dr epidural sezeryan önerdi.İçinizde olan var mı.Bana anlatır mısınız.Çok heyecan yapıyorum
Hadi bakalım canım cok az kalmis rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah ben genel oldum bel fıtıgım oldugu icin bazilarinda bel agrisi kalmis diye okudum korktum ama benim akrabalarimdan 2kisi oldu cok memnun kaldik diyorlardiHayırlı günler kızlar.Bugün kontrolüm vardı haftaya cuma doğum inşallah.Dr epidural sezeryan önerdi.İçinizde olan var mı.Bana anlatır mısınız.Çok heyecan yapıyorum
Cnm doğum yapmissin gözün aydın hayırlı olsun bebişin.. Allahın izniyle bir sıkıntı yoktur Güle oynaya evinize gidersiniz inşallah.Selam kızlar oğlum çok şükür doğdu, ben iyiyim ama bebeğimi aldılar şu an başka hastanede, kusuyordu ve sürekli bi inlemesi vardı, bu gece bakacaklar, yarın sabah doktorun kınuşmasına göre ya eve götüreceğiz yada başka şehire başka hastaneye, dua edin bize bişeyimiz çıkmasın, bu sefer kucağımda götüreyim bebeğimi eve
Cnm öncelikle hayırlı doğumlar.. bende 3.yü 37+5 te epidural sezeryan oldum önceki ikizler genel anestezi ile sezeryandı. Epidural sezeryan çok daha konforlu ve sonrasıda rahattı. Sana tavsiyem yanında nescafeni götür baş ağrın olmaması için doğumdan çıkar çıkmaz sade nescafe iç sürekli gerçi muhtemelen doktorunda bunu söyler sana.. bel ağrın olmaması içinse doğum esnasında başını çok hızlı sağa sola cevirmeyeceksin zaten anestezist doğum başindan sonuna kadar senin yanıbaşında oluyor.. hıc bir sıkıntı yaşamadım zaten herşeyi bir yana bırak bebişinin o ilk anlarına şahit oluyorsun ya o anki duygular herseye değer..Hayırlı günler kızlar.Bugün kontrolüm vardı haftaya cuma doğum inşallah.Dr epidural sezeryan önerdi.İçinizde olan var mı.Bana anlatır mısınız.Çok heyecan yapıyorum
inşallah canım ya ben çok endişeleniyorum dr um da beynini korkmayacağım diye kodla diyor herşey beyinde bitiyor dedi bugün.Beni motive etti biraz cesaret aldım ondan.Dua ederek giricem inşallah kolay geçecekCnm öncelikle hayırlı doğumlar.. bende 3.yü 37+5 te epidural sezeryan oldum önceki ikizler genel anestezi ile sezeryandı. Epidural sezeryan çok daha konforlu ve sonrasıda rahattı. Sana tavsiyem yanında nescafeni götür baş ağrın olmaması için doğumdan çıkar çıkmaz sade nescafe iç sürekli gerçi muhtemelen doktorunda bunu söyler sana.. ben hıc bir sıkıntı yaşamadım zaten herşeyi bir yana bırak bebişinin o ilk anlarına şahit oluyorsun ya o anki duygular herseye değer..
Cnm bir önceki mesajıma bişeyler ekledim tekrar oku istersen..inşallah canım ya ben çok endişeleniyorum dr um da beynini korkmayacağım diye kodla diyor herşey beyinde bitiyor dedi bugün.Beni motive etti biraz cesaret aldım ondan.Dua ederek giricem inşallah kolay geçecek
Hiç korkma gayet rahat ol zaten iğneyi anestezist yapacak oda hiç acı veren bişi değil sinek ısırığı gibi düşün.. eger çok heyecan yaparsan tansiyonun anormalleşir ve genel anesteziye çevirebilirler o sebeple bebişinin ilk ağlayişını duyacağın anı düşün ve rahat ol..inşallah canım ya ben çok endişeleniyorum dr um da beynini korkmayacağım diye kodla diyor herşey beyinde bitiyor dedi bugün.Beni motive etti biraz cesaret aldım ondan.Dua ederek giricem inşallah kolay geçecek
okudum canım çok sağol dikiş atılırken filan nasıl bana bugün bilincin kapalı olacak hiçbişey hatırşamayacaksın dedi ebe nst ye girdiğimde.Sarhoş gibi oluyomuşsun.Ben sakinleştirici yapmalarını da söylicem.İnan şimdiden stresi sardı başım akşamdan beri çatlıyor ağrıdan.Azıcık uyumuşum ama uyandım yine ağrıyor.Cnm öncelikle hayırlı doğumlar.. bende 3.yü 37+5 te epidural sezeryan oldum önceki ikizler genel anestezi ile sezeryandı. Epidural sezeryan çok daha konforlu ve sonrasıda rahattı. Sana tavsiyem yanında nescafeni götür baş ağrın olmaması için doğumdan çıkar çıkmaz sade nescafe iç sürekli gerçi muhtemelen doktorunda bunu söyler sana.. bel ağrın olmaması içinse doğum esnasında başını çok hızlı sağa sola cevirmeyeceksin zaten anestezist doğum başindan sonuna kadar senin yanıbaşında oluyor.. hıc bir sıkıntı yaşamadım zaten herşeyi bir yana bırak bebişinin o ilk anlarına şahit oluyorsun ya o anki duygular herseye değer..
Aa evet o doğru hafif bi çakırkeyif oluyorsun hatta çokta güzel oluyor herşeye gülüyorsun :))) dikiş atılırken ben Dr. La anestezist le filan hep muhabbet ettim baya keyifliydi anlayacağınokudum canım çok sağol dikiş atılırken filan nasıl bana bugün bilincin kapalı olacak hiçbişey hatırşamayacaksın dedi ebe nst ye girdiğimde.Sarhoş gibi oluyomuşsun.Ben sakinleştirici yapmalarını da söylicem.İnan şimdiden stresi sardı başım akşamdan beri çatlıyor ağrıdan.Azıcık uyumuşum ama uyandım yine ağrıyor.
canım benim 2dogumda epidural sezeryandi cok rahat hic anlamiyorsun islemden sonrada agri hic duymuyorsun en guzelide bebeginin ilk anina tanik olabiliyorsun:)Hayırlı günler kızlar.Bugün kontrolüm vardı haftaya cuma doğum inşallah.Dr epidural sezeryan önerdi.İçinizde olan var mı.Bana anlatır mısınız.Çok heyecan yapıyorum
hiç heyecan yapman gerek yok canım benim ilk genel anestezi oldu ikinci epidural keşke dedim ilkte epidural olsaydı önemli olan yavrunu sağlıkla kucağına alman zaten onu gördüğün an hiç bişey aklına gelmiyor 15 dk sürdü benim en fazla iki saat sonra ayaklarındaki uyuşukluk geçiyor allah yardımcın olsun ins kolay geçer doğumun hayırlı bi şekilde yavrunu kucağına alırsın bel ağrısı için ben hep sardım belimı biraz duzelimcede korse giydim baş ağrısı hiç olmadıHayırlı günler kızlar.Bugün kontrolüm vardı haftaya cuma doğum inşallah.Dr epidural sezeryan önerdi.İçinizde olan var mı.Bana anlatır mısınız.Çok heyecan yapıyorum
hiç heyecan yapman gerek yok canım benim ilk genel anestezi oldu ikinci epidural keşke dedim ilkte epidural olsaydı önemli olan yavrunu sağlıkla kucağına alman zaten onu gördüğün an hiç bişey aklına gelmiyor 15 dk sürdü benim en fazla iki saat sonra ayaklarındaki uyuşukluk geçiyor allah yardımcın olsun ins kolay geçer doğumun hayırlı bi şekilde yavrunu kucağına alırsın bel ağrısı için ben hep sardım belimı biraz duzelimcede korse giydim baş ağrısı hiç olmadıHayırlı günler kızlar.Bugün kontrolüm vardı haftaya cuma doğum inşallah.Dr epidural sezeryan önerdi.İçinizde olan var mı.Bana anlatır mısınız.Çok heyecan yapıyorum
canım benim 2dogumda epidural sezeryandi cok rahat hic anlamiyorsun islemden sonrada agri hic duymuyorsun en guzelide bebeginin ilk anina tanik olabiliyorsun:)
yaklasik 1saat sonra ayaklardaki hissizlik geciyor ve kalkip yuruyorsun Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin inşallah
ay sağolun kızlar Allah razı olsun bu mesajlar içimi rahatlatıyor inanın.Kararımı verdim inşallah epidural olucam rabbim verir kolaylığını inşallah.hiç heyecan yapman gerek yok canım benim ilk genel anestezi oldu ikinci epidural keşke dedim ilkte epidural olsaydı önemli olan yavrunu sağlıkla kucağına alman zaten onu gördüğün an hiç bişey aklına gelmiyor 15 dk sürdü benim en fazla iki saat sonra ayaklarındaki uyuşukluk geçiyor allah yardımcın olsun ins kolay geçer doğumun hayırlı bi şekilde yavrunu kucağına alırsın bel ağrısı için ben hep sardım belimı biraz duzelimcede korse giydim baş ağrısı hiç olmadı