" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Ya kizlar yardimci olun tatile cikacaktik malum 3 kızçem var esim sadece buyugu goturelim digerlerine annem baksin dedi kayinvalidemde cocuklar huzur vermwz rahat rahat gezin eglenin gelin ben gul gibi bakarim dedi ama benim icim hic rahat degil esime ya onlari da goturelim ya gitmeyleim diyorum olmaz diyor napiyim ben yaa.

esin basbasa kalmak istemis bence guzel dusunce...biraktgnz kisiler yabanci degil icin rahat olsun.....esinin senle basbasa kalmak istemesi cok guzel

Canım çocuklar kaç yaşında

tabiki de çocuklarını bırakıp gitme ben şahsen çocuklarımla uğraşsam da yorulsamda mecbur kalmadıkça bırakıp tatile gitmem.Kuzularımsız zevk alamam hiçbişeyden ama sen bilirsin herkesin tercihi farklı olabilir

İyi akşamlar kızlar bizim kontrolümüz vardı bugün çok şükür bebişimiz 2 hafta önden gidiyormuş 38 haftalık gözüküyor.Eylülü bekleyemiyecek bebiş dr 25 ağustosa gün verdi sezeryan ya zaten.Dua edin bana nst ye bağladı şükür yolunda herşey.Haftaya tekrar çağırdı kontrole sonraki hafta inşallah doğacak.

Canim kücuk iki bucuk orta 4 bucuk buyugu goturcez zaten.ben hepsini goturcem diyom bakalim
İkiside baya küçük, aslında alıştırmak gerekiyo ama biz anneler dayanamıyoruz, ben olsamda hepsini götürürdüm ama doğru olan hepsini bırakıp baş başa zaman geçirmek, ama anne yüreğimiz işte, sen bilirsin canım artık için nasıl rahat edecekse

Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım inşallah, bende bi doğursaydım iyiydi, sıcaklarda eridim bittim resmen, her an tetikte gibiyim, 3500 kg 53 cm olmuş bebeğim, biraz daha durursa 4 ü bulacak nasıl doğururum bilemiyorum, annemde yarın yanımda olacak Allahın izniyle, inşallah artık çok beklemez

Kızlar bebeğim yaklaşık 2 saatir acaip hareketli resmen iç organlarım harap oldu, midem ağzımdan çıkacak gibi oluyorum, o kadar hareket ediyorki midem bulanmaya başladı, acile gitsem ne diyeceğim, bebek çok hareket ediyo desem gülerler heralde, ağrım sancım bişeyim yok ama resmen bitap düştüm hareketinden, hiçde böyle olmamıştı

canım senin günün yaklaştı bence çok duramaz 39.hftadasın.Sağlıkla gelsin inşllah bebişin canm

Arkadaşlar hayırlı geceler herkese araştırma içindeyim ve kafama takılan bişey var, tecrübe ve bilgi sahiplerinden öneri bekliyorum lütfen son şansım Rabbim de ol derse bunu vesile olmasını diliyorum .. erkek bebek için test silikleşmeye başladıktan sonra en az kaç saat içinde ilişki olmalı? Diyelim ki gündüz silikleşti ve eşim evde değil aksami değerlendirmeliyiz? Kız çocuk için risk taşır mi degerlendirirsek ? siz nasıl yaptınız herkesin ki gece silikleşmiş olamaz lütfen paylaşın aradtirmami tamamlayayim bende

valla canm senin yumurtanın durumunabağlı ama benimki silikleşince hemen denedik ama tutmadı.Ben o yüzden 2.çizgi 1 den koyu olup sonra tekrar rengi açılıp iki çizgi eşit koyuluğa gelince denedim.Ama dediğim gibi yumurtanı birkaç ay takip et ne kadar zamanda çatlıyor diye

Canim kizimda çift çizgiyi gördükten 12 saat sonra oldu ama ertesi gün yaptım hâlâ koyuydu demek daha catlamamisti bunu çözdüm .. merak eetigim ben acilmaya başladıktan kaç saat sonra olmalı mesela gündüz yaptım açılmaya başlamış geceyi degerlendirsek geçerli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…