- 31 Temmuz 2017
- 2.685
- 6.216
- 38
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.521
Canim ben test kullanmadim daha dogrusu duydugum ogrendigim seyleri uygulayamadim sadece tahmini yumurtlama gunuydu ama mantar enfeksiyonu vardi bide iliskiden sonra karbonatli su ile yikadimCanim erkek bebek için mi test kullandım sende
esin basbasa kalmak istemis bence guzel dusunce...biraktgnz kisiler yabanci degil icin rahat olsun.....esinin senle basbasa kalmak istemesi cok guzelYa kizlar yardimci olun tatile cikacaktik malum 3 kızçem var esim sadece buyugu goturelim digerlerine annem baksin dedi kayinvalidemde cocuklar huzur vermwz rahat rahat gezin eglenin gelin ben gul gibi bakarim dedi ama benim icim hic rahat degil esime ya onlari da goturelim ya gitmeyleim diyorum olmaz diyor napiyim ben yaa.
Canim haklisin ama 12 gun falan kalcaz kucuk kuzum 2,5 yasinda koyup gidemem.dur bakalim gonlunu yaptim gibi.esin basbasa kalmak istemis bence guzel dusunce...biraktgnz kisiler yabanci degil icin rahat olsun.....esinin senle basbasa kalmak istemesi cok guzel
Canım çocuklar kaç yaşındaYa kizlar yardimci olun tatile cikacaktik malum 3 kızçem var esim sadece buyugu goturelim digerlerine annem baksin dedi kayinvalidemde cocuklar huzur vermwz rahat rahat gezin eglenin gelin ben gul gibi bakarim dedi ama benim icim hic rahat degil esime ya onlari da goturelim ya gitmeyleim diyorum olmaz diyor napiyim ben yaa.
Canim kücuk iki bucuk orta 4 bucuk buyugu goturcez zaten.ben hepsini goturcem diyom bakalimCanım çocuklar kaç yaşında
bence kucugu goturmenz daha dogru olur.Canim kücuk iki bucuk orta 4 bucuk buyugu goturcez zaten.ben hepsini goturcem diyom bakalim
tabiki de çocuklarını bırakıp gitme ben şahsen çocuklarımla uğraşsam da yorulsamda mecbur kalmadıkça bırakıp tatile gitmem.Kuzularımsız zevk alamam hiçbişeyden ama sen bilirsin herkesin tercihi farklı olabilirYa kizlar yardimci olun tatile cikacaktik malum 3 kızçem var esim sadece buyugu goturelim digerlerine annem baksin dedi kayinvalidemde cocuklar huzur vermwz rahat rahat gezin eglenin gelin ben gul gibi bakarim dedi ama benim icim hic rahat degil esime ya onlari da goturelim ya gitmeyleim diyorum olmaz diyor napiyim ben yaa.
İkiside baya küçük, aslında alıştırmak gerekiyo ama biz anneler dayanamıyoruz, ben olsamda hepsini götürürdüm ama doğru olan hepsini bırakıp baş başa zaman geçirmek, ama anne yüreğimiz işte, sen bilirsin canım artık için nasıl rahat edecekseCanim kücuk iki bucuk orta 4 bucuk buyugu goturcez zaten.ben hepsini goturcem diyom bakalim
Oh maşallah yolu yarıladın, valla 39 hafta geçiyorda şu bir hafta geçmiyor ya :))Biz 20 haftalık olduk bugün teyzeler :))
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım inşallah, bende bi doğursaydım iyiydi, sıcaklarda eridim bittim resmen, her an tetikte gibiyim, 3500 kg 53 cm olmuş bebeğim, biraz daha durursa 4 ü bulacak nasıl doğururum bilemiyorum, annemde yarın yanımda olacak Allahın izniyle, inşallah artık çok beklemezİyi akşamlar kızlar bizim kontrolümüz vardı bugün çok şükür bebişimiz 2 hafta önden gidiyormuş 38 haftalık gözüküyor.Eylülü bekleyemiyecek bebiş dr 25 ağustosa gün verdi sezeryan ya zaten.Dua edin bana nst ye bağladı şükür yolunda herşey.Haftaya tekrar çağırdı kontrole sonraki hafta inşallah doğacak.
canım senin günün yaklaştı bence çok duramaz 39.hftadasın.Sağlıkla gelsin inşllah bebişin canmHadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım inşallah, bende bi doğursaydım iyiydi, sıcaklarda eridim bittim resmen, her an tetikte gibiyim, 3500 kg 53 cm olmuş bebeğim, biraz daha durursa 4 ü bulacak nasıl doğururum bilemiyorum, annemde yarın yanımda olacak Allahın izniyle, inşallah artık çok beklemez
valla canm senin yumurtanın durumunabağlı ama benimki silikleşince hemen denedik ama tutmadı.Ben o yüzden 2.çizgi 1 den koyu olup sonra tekrar rengi açılıp iki çizgi eşit koyuluğa gelince denedim.Ama dediğim gibi yumurtanı birkaç ay takip et ne kadar zamanda çatlıyor diyeArkadaşlar hayırlı geceler herkese araştırma içindeyim ve kafama takılan bişey var, tecrübe ve bilgi sahiplerinden öneri bekliyorum lütfen son şansım Rabbim de ol derse bunu vesile olmasını diliyorum .. erkek bebek için test silikleşmeye başladıktan sonra en az kaç saat içinde ilişki olmalı? Diyelim ki gündüz silikleşti ve eşim evde değil aksami değerlendirmeliyiz? Kız çocuk için risk taşır mi degerlendirirsek ? siz nasıl yaptınız herkesin ki gece silikleşmiş olamaz lütfen paylaşınaradtirmami tamamlayayim bende
valla canm senin yumurtanın durumunabağlı ama benimki silikleşince hemen denedik ama tutmadı.Ben o yüzden 2.çizgi 1 den koyu olup sonra tekrar rengi açılıp iki çizgi eşit koyuluğa gelince denedim.Ama dediğim gibi yumurtanı birkaç ay takip et ne kadar zamanda çatlıyor diye
Ay masallah okadar oldumu ne kadar cabuk geciyor zamanBiz 20 haftalık olduk bugün teyzeler :))