Canım ben yaklaşık 7 ay testle takip yaptım. 5. ayda hamile kaldım ama o ay düşük yaptım. Bu bebeğime hamile kaldığım ay süt ürünlerini azaltmaya çalıştım ama benim eşim çok duskundur süt ürünlerine. Sadece akşam yoğurt vermedim. Sabah peynir falan yedi. Öyle çok fazla et yemeği de yapmadım. Sadece 3-4 ay kadar saka su kullandık. Bi de sadece o ay eşime keçi boynuzu özünün içine ceviz badem ve fıstık karıştırdım her gün 1-2 kaşık yedirdim. Testim gece pik yaptı. Saat 12 falandi. O gece 3 saatte bir test yaptım t çizgisi açılmadı. Eşim saat 12.30 da ise gitti. Saat 1 de test yaptım t çizgisi epey açılmıştı. İlk kez bu kadar aniden açıldı t nin rengi. Hemen eşimi cagirdim. Saat 1.30 gibi geldi. Soğuk su falan tuttu. İşte de kahve icmisti. 1.40 gibi ilişki oldu. Ben fazla yatmadim. 10-15 dk kadar yattım. Sağa da dönmedim çünkü ayaklarimi duvara dayadim. Ben çizgi çok çabuk açıldığı için çok ümitli değildim ama tuttu. Rabbim in ne zaman nasip edeceği belli olmuyor. Allah isteyen herkese hem kız hem erkek evlat versin inşallah.