" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Aralık ocak gibi başlasan iyi olur bence. Bi de aklında olsun her türlü ilaç çatlamayi geciktiriyor. En basit ağrı kesici bile yumurtanın catlamasini 2 gün boyunca engelliyor. Bu arada ben de òğretmenim. Doktorlardan az laf yemedim. 2 kızın var daha ne istiyorsun diye diye başımın etini yediler. Gerçi benim riskli gebelik biraz da ondan öyle söylediler ama devlet hastanesi doktorları ikiden fazla çocuk istemiyor. Rabbim nasip ettiyse zaten olacaktır. İnşallah herkes tatsın her iki cinsiyetten
Soylediklerini dikkate alcam canim cok tesekkurler

Kızlar istanbulda yasayip uygun kiyafet ayakkabi esyala satan yerler nereleri.bilen varsa yardimci olabilir mi.haftaya gezmk amaciyla gidecegiz gitmisken biraz alisveris yapmak istiyorum

Kızlar bugün bayağı bi karın ağrım var.Doğum değildir dimi.Kontrolüm çarşamba günü.Daha erken 1-2 hafta daha durması lazım bebişin en az :anne::110:
Heralde değildir canım, belden vuruyor diyorlar Doğum sancısı, valla ben paranoyak oldum her dakika acaba sancımmı var diye düşünmekten ama gelen giden yok :) senden önce ben varım dursun senin bebiş yerinde daha :)

Sen de mi erkek istiyorsun? Senin kaç çocuğun var canım?
Benim bir kızım iki oğlum var canım sonuncu daha 3 haftalık hemen hemen Rabbim bağışlarsa. Üçüncüsünü testler ile hamile kaldim canım bende tuttu ama erken ilişki olmuştu. Erkek için pikleşmesini beklemek çok önemli canım çift çizgide kız olma şansı daha yüksek

Kizlar cinsiyet tahmini icin brseyy sormak istiyorum hangi gogusunuz buyudu benim sol gogusum buyudu gibi geliyo internette kiz yaziyo cinsiyet tahmininde aranizda fark eden oldu mu
Bence o değil de daha çok göğüslerin çok büyüyor mu veya büyüdü mü ona bak canım. Hatta bu bilimsel olarak kanıtlanmış diye okumustum. Kız bebekler de östrejen daha çok fazla salgılandığı için göğüsler daha çok büyüyor erkek bebekler de östrejen az salgılanıyor ondan göğüsler kız bebeklere göre daha az şişiyor muş. Öyle okumuştum canım

Kızlar bugün bayağı bi karın ağrım var.Doğum değildir dimi.Kontrolüm çarşamba günü.Daha erken 1-2 hafta daha durması lazım bebişin en az :anne::110:
Ağrıların nasıl canım düzenli mi gelip gidiyor mu yoksa hep var mı. Sancılar gelip gidiyor normalde bende öyleydi ama sende daha erken bence gerçi belli olmuyor bence geçmez ise doktora görünmekte fayda var canım

Ama gündüz e denk gelirse napcam ki :KK43:
Aynen bizde de o sorun oluyordu onun ickn erken ilişki olmuştu sen de beklersin canım geldiğinde yaparsınız illa ki o ay olmazsa diğer ay yada bir sonraki ay denk gelir allahım izniyle ama sakın heyecan yapıp erken olsun deme canım. Acele ye getirmeyin canım inşallah Rabbim gönlündekini nasip eder canım

Aynen bizde de o sorun oluyordu onun ickn erken ilişki olmuştu sen de beklersin canım geldiğinde yaparsınız illa ki o ay olmazsa diğer ay yada bir sonraki ay denk gelir allahım izniyle ama sakın heyecan yapıp erken olsun deme canım. Acele ye getirmeyin canım inşallah Rabbim gönlündekini nasip eder canım

Canim önerin nedir? gündüz e denk gelirse hiç denemeyelim bi daha ki aya birakayim riske atamam :KK43:

Ağrıların nasıl canım düzenli mi gelip gidiyor mu yoksa hep var mı. Sancılar gelip gidiyor normalde bende öyleydi ama sende daha erken bence gerçi belli olmuyor bence geçmez ise doktora görünmekte fayda var canım
şükür geçti canım gece klimanın altında uyudum sıcaktan herhalde ondan oldu.

Bence o değil de daha çok göğüslerin çok büyüyor mu veya büyüdü mü ona bak canım. Hatta bu bilimsel olarak kanıtlanmış diye okumustum. Kız bebekler de östrejen daha çok fazla salgılandığı için göğüsler daha çok büyüyor erkek bebekler de östrejen az salgılanıyor ondan göğüsler kız bebeklere göre daha az şişiyor muş. Öyle okumuştum canım
mec zup mec zup Teşekkür ederim canım Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 sol gogusum digerine gore biraz sertlesti gibi fazla buyume yok ama daha ilk ay yani

X