- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.481
Öncelikle Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin insan elbette her ikisinden de tatmak ister ama lütfen çevrenin lafına bakmayın çünkü kusur bulmak isteyen her şekilde bulur. Bir kızım bir oğlum var "ama kıza kız şart bak senin kız yalnız kaldı" diyorlar,ben 2.erkek olduğunu öğrendiğimde şok olmuştum çünkü ben de olmadığı için kızıma mutlaka bir kız kardeş istiyordum,hala da istiyorum çünkü erkek kardeşle paylaşımlar daima sınırlı olur. Bir arkadaşım 3.oğluna hamile,sokağa çıkmak istemez oldum ilk oğlumda koca bir maşallah çekenler şuanda bana acıyarak bakıyor neymiş gelinler beni istemeyecekmiş ama kız evlat öz evlat olduğu için bana bakarmış yani insanlar ona öyle diyormuş çünkü toplumumuza yaranmak çok zordur,kimse kendi haltlarını görmez birbirine sarar. Sordunuz ya hani erkek doğurmakta bu kadar ne varmış diye cevap vereyim;koca bir hiç. Erkek ve kız sahibi olmak arasında zerre kadar fark yok,erkek doğurdum diye gururlanan kadın gitsin psikolojik tedavi olsun veya tövbe etsin Allah'ın verdiği ile bu kadar övünülmez çünkü verdiği gibi almasını da bilir. Size laf söyleyenleri de ayıplayın,unutmasınlar kız çocuğunun olduğu evden rahmet eksik olmazmış bunu da buyuran yüce Rabbimiz'dir. Kız çocukları tarih boyunca çok eziyet gördü,kürtajla alınan bebeklerin çoğu kız,sırf cinsiyeti erkek değil diye canice öldürüldüler,erkek olduğunu öğrendiklerinde kurbanlar kesildi ama kız çocuklara bu sapkınlar dudak büktü lütfen bunları hatırlayın ve kendinizi erkek çocuk uğruna heba etmeyin kendi cinsiyetinize sahip çıkın. İstemeniz çok doğal ve inşallah nasip de olur ama kendinizi şu kendini bilmez insanlar yüzünden üzmeyin.merhaba kızlar,
şimdi ben bütün sayfalara ne yazık ki bakamadım. Benim de iki kızım var. şimdiden erkek bebeğe kafayı takmış durumdayım. Takmasam da bu toplum bir şekilde taktırıyor. ben de merak ediyorum erkek doğurunca ne oluyormuş herkes halime bu kadar acıdığına göre vardır herhalde bir özelliği dedim kendime.
tabi ki önce sağlık. şimdi birileri koşup iki kızın var, bebek sahibi olamayanlar var falan diye koşa koşa gelebilirler. o konulara hiç girmek istemiyorum.
burada erkek bebeğe hamile olanlar sadece yumurtlama günü takibi mi yaptılar? ben en fazla 3 çocuk sahibi olabilirim. hatta 3. de çok zor benim için ama 35 yaşını geçmeden yaparsam Allah da nasip ederse bir tane daha olsun isterim ama artık erkek olsun o da. işimi şansa bırakmak da istemiyorum. kıbrıs'a gitmeyi bile düşündüm. ama sanırım orada da yasakmış artık.
aşılama ile falan türkiye'de yardımcı olan doktor var mı ki? gerçi hiçbir doktor böyle bir şeyin içine girmek de istemez. sonuçta yasal değil. ama bence iki ya da 3 çocuğu da aynı cinsiyette olanlar için yasal olabilir. ilk çocukta benim aklımda yoktu. ikincisinde de hiçbir çaba harcamadım. çok önemli olsaydı ikincisinde uğraşırdım ama üçüncü farklı olsun istiyor insan. biraz da eşim için istiyorum.
iki kızı olup üçüncüyü denemek isteyenler gelin konuşalım yaa. ne yapsak nasıl yapsak acaba?
meleklerim benim2 sen nasıl yaptın? sadece yumurta takibi mi?
istanbuldayim canim.gittigin zaman haberimiz olsunInşallah erkektir. Sağlıkla doğsun inşallah. Seneye yazın başlarım artık sudur ettir pekmezdir dikat ederim ne yapayım.
Hangi sehirdesin? Ben ankarayim. Bakalım bi doktor var aklimda.
Allah izin verirse burada oluruz inşallah canım Rabbim inşallah gönlüne göre verir hayırlısıyla
Aynen öyle olacak ama her hangi bir çizgi demeyelim de test çizgisi ve kontrol çizgisinden aslında belli olması lazım birinde t birinde c olucak yani çok kontrol çizgisi için geçerli. O c çizgisi zaten her zaman koyu oluyor önemli olan t çizgisinin o C çizgisinden de koyulaşmasi ve geri ye aynı koyuluga veya hafif açıldığında yapılan ilişkidir canım
Tamam. Gittigimde haber veririm mutlaka.istanbuldayim canim.gittigin zaman haberimiz olsun
Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. Diğerleri kaç yaşında?Slm canım benimde iki kizim var gecen sene bende senin gibi dusunuyordum bu sene ikinci gebeligim ilki kurtajla sonuclandi simdi yine hamileyim her yontemi okuyup hic birini uygulayamayanlardanim inşallah siz uygularsiniz rabbim gonlumuzdekini nasip etsin diyetler ve ovulasyon takibi cinsel perhiz en az 4 gun esine soguk dus sert kahve derin iliski sag tarafina yat birkac saat hamile kaldiktan sonrada bol bol yusuf suresi oku (iliskiden once vajinayi karbonatli su ile yikayanlarda var ama gec hamile kalanlar icin onermiyorum bide dis gebelik dusuk felan oluyomus oyuzden )benden bu kadar aklina gelen olursa sorabilirsin
Sen de mi erkek istiyorsun? Senin kaç çocuğun var canım?Rabbim inşallah hayırlısıyla her isteyene iki cinsiyeti de versin sana da versin inşallah canım. Günün hep olmayanı ister zaten con doğal yani. Burda çoğu arkadaşlar ovulasyon testleri ile hamile kaldı canım doktor kontrolünde ve testler olanlar da var ama zaten doktor tam çatlama anın söylemiyor veya yakalayamiyor. Ondan dolayı teszle4 en garantilisi bence
Buyuk 1 eylulde 9 olacak küçük 13 ağustosta 6 olacak bu arada canim ankarada hangi hastane ve doktordan bahsediyorsun bende ankaradayim senin kizlar kac yasindaydiHakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. Diğerleri kaç yaşında?
eger birkac ay öncesinde takip edersen yararina olur çünkü az cok nekadar surede catladigini ogrenirsin cnm yani pik nekadar sürüyor nekadar zaman sonra catliyor gb bilgin olurÇok tşkler :) peki düşünmeden iki ay önce test kullanıp alıştırma yapmama gerek var mı canım
Kizlar cinsiyet tahmini icin brseyy sormak istiyorum hangi gogusunuz buyudu benim sol gogusum buyudu gibi geliyo internette kiz yaziyo cinsiyet tahmininde aranizda fark eden oldu mu
eger birkac ay öncesinde takip edersen yararina olur çünkü az cok nekadar surede catladigini ogrenirsin cnm yani pik nekadar sürüyor nekadar zaman sonra catliyor gb bilgin olur
İyi geceler kızlar.Yeni gelen arkadaşlar rabbim gönlünüze göre versin.İnsan olmayan meyveyi tatmak istiyor elbette.Bende burda olup yardım ederim inşallah.Teste dedikleri gibi birkaç ay erken başlayın yumurtanın erken mi geç mi çatladığını öğrenmek için.Benimki hemen çatlıyodu mesela.
Canım Allahın taktiri işte, bende çift çizgiyi gördüğüm gece ilişki oldu ama benimde oğlum olacak, yumurtanın çatlama zamanıyla alakalı sanırım, bu sefer çok dikkatli takip yap canım hemen çalışmalara başlama, bende oğlum doğsun kız için güzel takip yapacağım, benimde 2. Oğlum olacakÇok tsk ederim yazdığın için içime şu serpti biraz, ikinci prensesimde kullandım testi canım çift çizgiyi gördüm 12 saat sonra ilişki oldu ve tek ilişkiyle hamile kaldım sonuç prensesim oldu .. çok anlamıyorum testlerden anlamam zaten doktora gitmem yardimci olursaniz çok sevinirim gerçekten canım sen aynı zamanda doktor yardımı aldın mı?
Canım Allahın taktiri işte, bende çift çizgiyi gördüğüm gece ilişki oldu ama benimde oğlum olacak, yumurtanın çatlama zamanıyla alakalı sanırım, bu sefer çok dikkatli takip yap canım hemen çalışmalara başlama, bende oğlum doğsun kız için güzel takip yapacağım, benimde 2. Oğlum olacak
benim 5.ayda tuttu.Ben 2.çizgi koyulaşıp sonra diğer çizgiyle eşit koyuluğa gelince denedim.Hep silikleşmeyi beklemiştim tutmamıştı bende.Bende 2.çizgi koyulaşıp tekrar açılmaya başlayınca iki çizgi tekrar eşit koyuluğa gelince denedim.5-6 gün cinsel perhiz uyguladım.Eşime sert kahve yaklaşık 1 saat önce.Bir de 5-6 ay saka su içtik ph ı yüksek onunCanim cok saol Allah razı olsun .. test silikleştikten kaç saat sonra ilişki olmalı perhiz felan uyguladiniz mi siz? Sen lac önce başladın testlere
benim 5.ayda tuttu.Ben 2.çizgi koyulaşıp sonra diğer çizgiyle eşit koyuluğa gelince denedim.Hep silikleşmeyi beklemiştim tutmamıştı bende.Bende 2.çizgi koyulaşıp tekrar açılmaya başlayınca iki çizgi tekrar eşit koyuluğa gelince denedim.5-6 gün cinsel perhiz uyguladım.Eşime sert kahve yaklaşık 1 saat önce.Bir de 5-6 ay saka su içtik ph ı yüksek onun