" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Öncelikle Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin insan elbette her ikisinden de tatmak ister ama lütfen çevrenin lafına bakmayın çünkü kusur bulmak isteyen her şekilde bulur. Bir kızım bir oğlum var "ama kıza kız şart bak senin kız yalnız kaldı" diyorlar,ben 2.erkek olduğunu öğrendiğimde şok olmuştum çünkü ben de olmadığı için kızıma mutlaka bir kız kardeş istiyordum,hala da istiyorum çünkü erkek kardeşle paylaşımlar daima sınırlı olur. Bir arkadaşım 3.oğluna hamile,sokağa çıkmak istemez oldum ilk oğlumda koca bir maşallah çekenler şuanda bana acıyarak bakıyor neymiş gelinler beni istemeyecekmiş ama kız evlat öz evlat olduğu için bana bakarmış yani insanlar ona öyle diyormuş çünkü toplumumuza yaranmak çok zordur,kimse kendi haltlarını görmez birbirine sarar. Sordunuz ya hani erkek doğurmakta bu kadar ne varmış diye cevap vereyim;koca bir hiç. Erkek ve kız sahibi olmak arasında zerre kadar fark yok,erkek doğurdum diye gururlanan kadın gitsin psikolojik tedavi olsun veya tövbe etsin Allah'ın verdiği ile bu kadar övünülmez çünkü verdiği gibi almasını da bilir. Size laf söyleyenleri de ayıplayın,unutmasınlar kız çocuğunun olduğu evden rahmet eksik olmazmış bunu da buyuran yüce Rabbimiz'dir. Kız çocukları tarih boyunca çok eziyet gördü,kürtajla alınan bebeklerin çoğu kız,sırf cinsiyeti erkek değil diye canice öldürüldüler,erkek olduğunu öğrendiklerinde kurbanlar kesildi ama kız çocuklara bu sapkınlar dudak büktü lütfen bunları hatırlayın ve kendinizi erkek çocuk uğruna heba etmeyin kendi cinsiyetinize sahip çıkın. İstemeniz çok doğal ve inşallah nasip de olur ama kendinizi şu kendini bilmez insanlar yüzünden üzmeyin.

Anladım canım çok saol .. peki silikleştikten kaç saat sonra ilişki olmalı

Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. Diğerleri kaç yaşında?

Sen de mi erkek istiyorsun? Senin kaç çocuğun var canım?

Canim cok saol Allah razı olsun .. test silikleştikten kaç saat sonra ilişki olmalı perhiz felan uyguladiniz mi siz? Sen lac önce başladın testlere

Canım Allahın taktiri işte, bende çift çizgiyi gördüğüm gece ilişki oldu ama benimde oğlum olacak, yumurtanın çatlama zamanıyla alakalı sanırım, bu sefer çok dikkatli takip yap canım hemen çalışmalara başlama, bende oğlum doğsun kız için güzel takip yapacağım, benimde 2. Oğlum olacak

Aynen canım benim yumurtlamam iki gün sürdü ertesi gün test yaptım yine iki cizi aynı koyulukta idi .. öyle yapıyorum canım araştırıyorum biraz daha bakalım artık nasip

Canim cok saol Allah razı olsun .. test silikleştikten kaç saat sonra ilişki olmalı perhiz felan uyguladiniz mi siz? Sen lac önce başladın testlere
benim 5.ayda tuttu.Ben 2.çizgi koyulaşıp sonra diğer çizgiyle eşit koyuluğa gelince denedim.Hep silikleşmeyi beklemiştim tutmamıştı bende.Bende 2.çizgi koyulaşıp tekrar açılmaya başlayınca iki çizgi tekrar eşit koyuluğa gelince denedim.5-6 gün cinsel perhiz uyguladım.Eşime sert kahve yaklaşık 1 saat önce.Bir de 5-6 ay saka su içtik ph ı yüksek onun

Anladım canım bi kaç deneyeyim olmazsa bakalım nasıl olcak aklıma takılan şey silikleşirse kaç saat sonra olmalı ilişki ? O fark eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…