" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149

Canim sen nasıl bi yol izledin ayrıntılı yazarmisin belki bize vesile olur öneri ve tecrubedrn faydanmak adina

muhtemelen pik öncesini diyorsun, cift cizgi sonrasi 3gün sürüp pik yapanlarda vardi o an degerlendirmis olman kız olasiligini yükseltmiş zaten
muhakkak pik oldugunu gormelisin akebindeki hafif acilma yumun cat ani demektir dogru zaman budur canım .
ben sadece test kullandım dr a gitmedim .
elimden geldigince yardimci olurum inşallah arkadaslarda Rabbim nasip etsin inşallah gönlündekini

Canim pik dedigimiz çift çizgi oluyor dimi ? Ben çift çizgiyi gördüğüm günü degerlendordim ertesi gün yine test yaptım yine çift çıktı .. çift çizgi yi gördükten sonra silikleştigi günü mu değerlendirmem gerekiyor .. ömür vefa ederse Mart ayına kadar düşünemiyorum prensesim daha küçük ihmal etmek istemiyorum o zamana kadar bilgi toplamak istedim zira kızimda çok araştırmadan hemen degerlndirdim s

Aminnn canım cümlemizinkileri insallah
Testler ile de emin olamıyorsan doktor takibini de yap canım ama testleri düzenli yaparsan çift çizgiden sonra çizgi daha da koyulaşiyor tekrar aynı koyuluga geçiyor diğer çizgi ile ve hafif açılır açılmaz ilişki olursa şansın çok yüksek olur yine de. Rabbim inşallah gönlündekini nasip eder hayırlısıyla canım

Aminnn canım inşallah. Rabbim inşallah hayırlısıyla gönlündekini de tattırmayi nasip eder canım. Düşündüğün vakit burda arkadaşlar ile yardımcı olmaya çalışırım allahin izniyle inşallah canım

Cok geçmiş olsun canim rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Kendini fazla yorma maya çalış misafirler bir yandan geceleri bir yandan uykusuzluk allah yardımcın olsun inşallah. Valla bizim ne gidip geldiklerini var ne gelen gidenimiz olmadığından misafir falan yok bende. Bizde ıyiz çok şükür benimki 2 saatte bir uyanıyor şimdilik inşallah biraz da uzar zamanla değişir elbet Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Pik dediğimiz canım çift çizgi olmuyor çift çizgiden sonra test çizgisi kontrol çizgisinden daha da koyulaşiyor o zaman yumurta her an çatlama aşamasına gelmiş demektir. Ama çift çizgi yi görüp ilişki olursa çok riskli çünkü o çift çizgi pikleşene kadar bir kaç günü buluyor sende öyle yapmışsın yani erken olmuş ilişki. Test pikken ilişki olsaydı yine şansın yüksek olurdu çift çizgi de ilişki çok riskli canım. Onun için pikleşmesini bekleyip ondan sonra çizgiler yine aynı koyuluga geldiğinde ve test çizgisi çok hafif açıldığında ilişki daha doğru olur canım

Canim emin olmak için soruyorum çift çizgi olacak sonra biri daha koyilasacak sonrasında da açılmaya başladı mı ilişki olacak doğru mudur?

Evet canım çok bilgi toplamadan ve çift çizgiyi görünce degerlendirdim tek ilişkiyle tuttu çok şükür prensesim geldi ama.. Bu sefer iyi araştırmak istedim Allah razı olsun çok iyi acikladin burda olursunuz dimi o zamana kadar

Son düzenleme:
Amenna amin All

Amenna Allah razı olsun .. testler kesinlikle doğru mu gösterir belki benimde yumurtlsmsm her ay gerçekleşmez öyle olursa o ay değerlendirmeyeyim mi ? Yardıma ihtiyacım var
Genel olarak doğru gösteriyor canım. Doktor takibi biraz daha riskli. Tabi yine Allah nasip ederse olur. Nasip olmayacaksa bir çok sebep oluşabilir. Yani yöntem doğru. Ama tamamen de bel bağlamamak lazım. Çift yumurta olur ya da başka bir sebep olur sonuç değişebilir. Bunu neden söylüyorum çünkü bu yöntemi yüzde yüz kabul edip kız olunca çok üzülenleri gördüm. O yüzden riskleri de düşünmek lazım

hayır canım cift cizgi olduktan bir sure sonra t cizgisinin c den daha koyu hale gelmesine pik diyoruz sonrasinda eşit koyuluga dönüyor ve t cizgisi c ye gore acilmaya basliyor bu esnada ilişki olusa erkek bebek şansı yüksektir yumurtanin catlama anidir.inşallah istedigin zamanda sağlıkla nasip olsun

Çok tşk ederim çok makbule geçti Allah razı olsun burda olursunuz dimi düşününce insAlllah

Ben erkek bebek için denemistim kızım oldu canım elhamdullillah .. ama çok arastirmafiggim için kız a ben denk getirmisim resmen :)

Canim insallah simdi ben ogretmenim seneye nisan mayis gibi hamile kalmayi dusunuyorum ozaman sık sık kafanizi şişiririm.olduğu kadar olmadığı kader artık yapacak bişey yok.

Soylediklerini dikkate alcam kuzum nisan mayis gibi dusunuyorum simdilik adet takvimimi yapiyorum.ne zaman baslayayim ovulasyon testlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…