" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Soylediklerini dikkate alcam kuzum nisan mayis gibi dusunuyorum simdilik adet takvimimi yapiyorum.ne zaman baslayayim ovulasyon testlerine
Aralık ocak gibi başlasan iyi olur bence. Bi de aklında olsun her türlü ilaç çatlamayi geciktiriyor. En basit ağrı kesici bile yumurtanın catlamasini 2 gün boyunca engelliyor. Bu arada ben de òğretmenim. Doktorlardan az laf yemedim. 2 kızın var daha ne istiyorsun diye diye başımın etini yediler. Gerçi benim riskli gebelik biraz da ondan öyle söylediler ama devlet hastanesi doktorları ikiden fazla çocuk istemiyor. Rabbim nasip ettiyse zaten olacaktır. İnşallah herkes tatsın her iki cinsiyetten

Aralık ocak gibi başlasan iyi olur bence. Bi de aklında olsun her türlü ilaç çatlamayi geciktiriyor. En basit ağrı kesici bile yumurtanın catlamasini 2 gün boyunca engelliyor. Bu arada ben de òğretmenim. Doktorlardan az laf yemedim. 2 kızın var daha ne istiyorsun diye diye başımın etini yediler. Gerçi benim riskli gebelik biraz da ondan öyle söylediler ama devlet hastanesi doktorları ikiden fazla çocuk istemiyor. Rabbim nasip ettiyse zaten olacaktır. İnşallah herkes tatsın her iki cinsiyetten

Canim hamilelik düşünmeden test başladın mı işi çözmek adına :)

merhaba kızlar,
şimdi ben bütün sayfalara ne yazık ki bakamadım. Benim de iki kızım var. şimdiden erkek bebeğe kafayı takmış durumdayım. Takmasam da bu toplum bir şekilde taktırıyor. ben de merak ediyorum erkek doğurunca ne oluyormuş herkes halime bu kadar acıdığına göre vardır herhalde bir özelliği dedim kendime.

tabi ki önce sağlık. şimdi birileri koşup iki kızın var, bebek sahibi olamayanlar var falan diye koşa koşa gelebilirler. o konulara hiç girmek istemiyorum.

burada erkek bebeğe hamile olanlar sadece yumurtlama günü takibi mi yaptılar? ben en fazla 3 çocuk sahibi olabilirim. hatta 3. de çok zor benim için ama 35 yaşını geçmeden yaparsam Allah da nasip ederse bir tane daha olsun isterim ama artık erkek olsun o da. işimi şansa bırakmak da istemiyorum. kıbrıs'a gitmeyi bile düşündüm. ama sanırım orada da yasakmış artık.
aşılama ile falan türkiye'de yardımcı olan doktor var mı ki? gerçi hiçbir doktor böyle bir şeyin içine girmek de istemez. sonuçta yasal değil. ama bence iki ya da 3 çocuğu da aynı cinsiyette olanlar için yasal olabilir. ilk çocukta benim aklımda yoktu. ikincisinde de hiçbir çaba harcamadım. çok önemli olsaydı ikincisinde uğraşırdım ama üçüncü farklı olsun istiyor insan. biraz da eşim için istiyorum.
iki kızı olup üçüncüyü denemek isteyenler gelin konuşalım yaa. ne yapsak nasıl yapsak acaba?

meleklerim benim2 meleklerim benim2 sen nasıl yaptın? sadece yumurta takibi mi?

senin de iki kızın var galiba. ne zaman düşünüyorsun üçüncüyü? yanıma yoldaş arıyorum ben de ve kız olursa diye çok korkuyorum.

Evet canım nisan yada Mayıs gibi düşünüyorum ömür vefa ederse ikincisini iyice araştırmadan Test kullandım meğerse kız bebek için ne varsa utgulamisim :)

Evet canım nisan yada Mayıs gibi düşünüyorum ömür vefa ederse ikincisini iyice araştırmadan Test kullandım meğerse kız bebek için ne varsa utgulamisim :)
ben şu an düşünmüyorum aslında. bir yıl sonra falan düşünüyorum da şimdiden bakıyorum buralara nasıl olur diye. iletişimi koparmayalım. ben çok giremiyorum bu aralar sen öğrendiğin yeni şeylerde etiketler misin beni? doktor takibiyle ya da aşılamayla falan mümkün mü acaba?

seninki şimdi erkek mi? doktorlar yardımcı oldular mı sana?

ben şu an düşünmüyorum aslında. bir yıl sonra falan düşünüyorum da şimdiden bakıyorum buralara nasıl olur diye. iletişimi koparmayalım. ben çok giremiyorum bu aralar sen öğrendiğin yeni şeylerde etiketler misin beni? doktor takibiyle ya da aşılamayla falan mümkün mü acaba?

Olur canım unutabilirim ama sen arada görün bi doktor net üzerinden sormuştum doktor takibiyle şansınız çok yükselir demişti burdaki arkadaşlar testin daha şansı olduğunu söylüyor mantiken doğru

seninki şimdi erkek mi? doktorlar yardımcı oldular mı sana?
Erkek dedi doktor değişmezse. Size şimdiden tavsiye edebilecegim alkali şu kullanmanız. Saka şu pH değeri en yüksek olan şu. Bi kaç ay o suyu kullandık biz. Bi de her gün hem siz hem de esiniz birer soda için. Eşinize keçi boynuzu özü fıstık ceviz badem de yedirebilirsiniz. Ben sadece son ay yedirdim eşime. Ama suyu 3 ay falan kullandık.

ben
merhaba kızlar,
şimdi ben bütün sayfalara ne yazık ki bakamadım. Benim de iki kızım var. şimdiden erkek bebeğe kafayı takmış durumdayım. Takmasam da bu toplum bir şekilde taktırıyor. ben de merak ediyorum erkek doğurunca ne oluyormuş herkes halime bu kadar acıdığına göre vardır herhalde bir özelliği dedim kendime.

tabi ki önce sağlık. şimdi birileri koşup iki kızın var, bebek sahibi olamayanlar var falan diye koşa koşa gelebilirler. o konulara hiç girmek istemiyorum.

burada erkek bebeğe hamile olanlar sadece yumurtlama günü takibi mi yaptılar? ben en fazla 3 çocuk sahibi olabilirim. hatta 3. de çok zor benim için ama 35 yaşını geçmeden yaparsam Allah da nasip ederse bir tane daha olsun isterim ama artık erkek olsun o da. işimi şansa bırakmak da istemiyorum. kıbrıs'a gitmeyi bile düşündüm. ama sanırım orada da yasakmış artık.
aşılama ile falan türkiye'de yardımcı olan doktor var mı ki? gerçi hiçbir doktor böyle bir şeyin içine girmek de istemez. sonuçta yasal değil. ama bence iki ya da 3 çocuğu da aynı cinsiyette olanlar için yasal olabilir. ilk çocukta benim aklımda yoktu. ikincisinde de hiçbir çaba harcamadım. çok önemli olsaydı ikincisinde uğraşırdım ama üçüncü farklı olsun istiyor insan. biraz da eşim için istiyorum.
iki kızı olup üçüncüyü denemek isteyenler gelin konuşalım yaa. ne yapsak nasıl yapsak acaba?

cok guzel yorumlamissin canim...ilerki zamanda bende senin gibi dusunuyorum ama nasil bir yol izlemek gerek bi fikrim yok guvebilir bir doktor bulmak gerek

İki erkek annesi olarak tavsiyem oncelikle esleri cinsel pehrize sokun. Bol et tuketsinler ki x ler guclensin. Yumurta takibi yapin koyuluktsn siliklige gecildiginde iliski olsun beklemeden. İliski derin olsun hatta esiniz bosalmadan bel altina yastik koyun ve sizde zevk almalisiniz ki kadinin menisi spermlerin yol almasini kolaylastirir. Ayaklarinizi dikip yarim saat bekleyin. Bol bol dua edin. İnsAllah tutar

Erkek dedi doktor değişmezse. Size şimdiden tavsiye edebilecegim alkali şu kullanmanız. Saka şu pH değeri en yüksek olan şu. Bi kaç ay o suyu kullandık biz. Bi de her gün hem siz hem de esiniz birer soda için. Eşinize keçi boynuzu özü fıstık ceviz badem de yedirebilirsiniz. Ben sadece son ay yedirdim eşime. Ama suyu 3 ay falan kullandık.
Inşallah erkektir. Sağlıkla doğsun inşallah. Seneye yazın başlarım artık sudur ettir pekmezdir dikat ederim ne yapayım.
ben

cok guzel yorumlamissin canim...ilerki zamanda bende senin gibi dusunuyorum ama nasil bir yol izlemek gerek bi fikrim yok guvebilir bir doktor bulmak gerek
Hangi sehirdesin? Ben ankarayim. Bakalım bi doktor var aklimda.

Hangi sehirdesin? Ben ankarayim. Bakalım bi doktor var aklimda.
Slm canım benimde iki kizim var gecen sene bende senin gibi dusunuyordum bu sene ikinci gebeligim ilki kurtajla sonuclandi simdi yine hamileyim her yontemi okuyup hic birini uygulayamayanlardanim inşallah siz uygularsiniz rabbim gonlumuzdekini nasip etsin diyetler ve ovulasyon takibi cinsel perhiz en az 4 gun esine soguk dus sert kahve derin iliski sag tarafina yat birkac saat hamile kaldiktan sonrada bol bol yusuf suresi oku (iliskiden once vajinayi karbonatli su ile yikayanlarda var ama gec hamile kalanlar icin onermiyorum bide dis gebelik dusuk felan oluyomus oyuzden )benden bu kadar aklina gelen olursa sorabilirsin

İki erkek annesi olarak tavsiyem oncelikle esleri cinsel pehrize sokun. Bol et tuketsinler ki x ler guclensin. Yumurta takibi yapin koyuluktsn siliklige gecildiginde iliski olsun beklemeden. İliski derin olsun hatta esiniz bosalmadan bel altina yastik koyun ve sizde zevk almalisiniz ki kadinin menisi spermlerin yol almasini kolaylastirir. Ayaklarinizi dikip yarim saat bekleyin. Bol bol dua edin. İnsAllah tutar

Test silikleştikten kaç sonra olmalı canım ilişki

Canim emin olmak için soruyorum çift çizgi olacak sonra biri daha koyilasacak sonrasında da açılmaya başladı mı ilişki olacak doğru mudur?
Aynen öyle olacak ama her hangi bir çizgi demeyelim de test çizgisi ve kontrol çizgisinden aslında belli olması lazım birinde t birinde c olucak yani çok kontrol çizgisi için geçerli. O c çizgisi zaten her zaman koyu oluyor önemli olan t çizgisinin o C çizgisinden de koyulaşmasi ve geri ye aynı koyuluga veya hafif açıldığında yapılan ilişkidir canım

Evet canım çok bilgi toplamadan ve çift çizgiyi görünce degerlendirdim tek ilişkiyle tuttu çok şükür prensesim geldi ama.. Bu sefer iyi araştırmak istedim Allah razı olsun çok iyi acikladin burda olursunuz dimi o zamana kadar :KK43:
Allah izin verirse burada oluruz inşallah canım Rabbim inşallah gönlüne göre verir hayırlısıyla

Canim insallah simdi ben ogretmenim seneye nisan mayis gibi hamile kalmayi dusunuyorum ozaman sık sık kafanizi şişiririm.olduğu kadar olmadığı kader artık yapacak bişey yok.
Estağfurullah canım elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız elbet inşallah Rabbim gönlündekini nasip eder sana canım

merhaba kızlar,

Rabbim inşallah hayırlısıyla her isteyene iki cinsiyeti de versin sana da versin inşallah canım. Günün hep olmayanı ister zaten con doğal yani. Burda çoğu arkadaşlar ovulasyon testleri ile hamile kaldı canım doktor kontrolünde ve testler olanlar da var ama zaten doktor tam çatlama anın söylemiyor veya yakalayamiyor. Ondan dolayı teszle4 en garantilisi bence

X