" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Isallah dahada iyi olur bizimkide iyi olur islah zor ya uykusizluk yorgunluk benimkode aksam 7 den sonra 10 ladar uyank agloyo biran once atlatsaydik bu donemi de rahatlasaydik
cok sukir gecmis iyisin simdi bebek nasil duruyomu gecelri agliyormu kiz ne zormus boyle unutmuştum bu kadar zor oldugunu 40 miz ciksa bi belki degisir artik bakalim saglikla buyusunlerde bizimkinde sanci oluyo ne yapsam gecmiyo taki kediliginden gecene ladar

Günaydın kızlar, sabah uyandığımdan beri yani saaat 7:30 dan beri kasıklarımda bi ağrı var, sanki üşütmüşüm gübi bacaklarıma doğru iniyor, sancı değildir heralde demi? Düzenli olup olmadığını ölçemiyorum sürekli bir ağrı var,rahatsız etmiyor ama acaba doğum sancısımı diyede korkmuyor değilim, öğlene kadar takip edeceğim bakalım artma olacak mı

Ben hiç doğum sancısı cekmedim canım ama sanki daha erken gibi. Yine de sen dikkat et bakalım hiç belli olmaz

Bende hiç doğum sancısı yaşamadım hepte merak etmişimdir ama duyduğum regl sancısının çok şiddetli hali gibi oluyormuş. Allah kolay bir doğum nasip etsin cnm.

Aynen canım bizde de hemen hemen her saat uyanıyorum resmen kabus gibi oldu. Sabah saat 4 de yine emzirmisim kucağımda öyle uyuya kalmış bende uyuya kalmışım başımı da yatağın denizine öyle dayayıp uyumuşum kalktığım da boynum tutulmuş hala agriyor mahvoldum vallahi. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Bir an önce bu dönemi de atlatsaydik allahin izniyle belki biraz olsun iyi olur du. Bizde gaz sorunu daha başlamadı inşallah hiç başlamaz çünkü çok zor gerçekten

Şimdi nasıl oldun canım inşallah düzelmiştir

Geçti zaten canım ya, 2 saat kadar sürdü sonra geçti yanlış alarm yani :) eşimide paniklettim :))
Şimdi gördüm canım sancı düzenli oluyor genelde ve belden başlıyor normalde sonra kadınlara vuruyor bazende sadece belde oluyor gidip geliyor gidip geliyor kaç dakkada bir yanı zatn düzenli olduğun da doğum gerçekleşiyor Rabbim inşallah yardımcın olsun canım bir sancı da kurtarsın inşallah

Ay canim cok sevindim Allah anali babali sağlıklı omur versin bu arada emin olamiyorum konusmustuk gecen sene kac kizin vardi.Burda beni eski topikten hatirlayan hamile kalan vede dogum yapan butun arkadaslarimi tebrik ediyorum hamislerde insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz

ayy kiz dikat et cocuk bogulur kucaginda emzirirken göğsün burnunu tikar yada kolun falan ustune gelir ne bilim korkuyo insan kucaginada bogulur falan aman dikat et canim bende gecen kucagimdaydi oyle uyumuştum kalktigimda odum koptu ya bogulsaydi kucagimda falan diye
Islah baslamaz sancilar falan cok zor ya heleki uykusuzluk insani mahvediyor

Sagol canım allah razı olsun inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Benim bir kızım bir oğlum vardı erkek için deneme yaptım yumurtlama dan önce oldu ama ilişki bizde. Senin kaç çocuğun var canım vede denemelere başlamak istiyormusun

Allah korusun hepsini canım allaha emanet meleklerimiz. Bende çok korkuyorum valla biraz daha büyüselerdi allahin izniyle inşallah belki biraz rahat ederdik

Bende hiç doğum sancısı yaşamadım hepte merak etmişimdir ama duyduğum regl sancısının çok şiddetli hali gibi oluyormuş. Allah kolay bir doğum nasip etsin cnm.
AMin canım, doğum sancısı olup olmadığını anlarım herlade diyorum ama eminde olamıyorum, ağrım varmı acaba şu an benim diye düşünüyorum, sonrada yok artık o kadarda anlamadan Doğum yapılmaz heralde diyorum :))

Amin canım sağolasın, benimki hep karnımda oluyor sanki adet sancısı gibi ama düzenli değil tabiki, belim henüz hiç ağrımadı, dün gittim doktora ama başka bişey için gittim, benim diğer oğlumda bağırsak problemi vardı doğunca ameliyat falan olmuştu, dr um sanki bundada öyşe bişey var gibi dedi son kontrolümüzde onun için radyolojiye gittim dün ama açıklık falan yok henüz rahat ol dedi, zaten dr um diğeri ne zaman doğduysa bu da o zaman doğar dedi, yani daha 2 haftamız var bakalım hayırlısı, annemde henüz gelmedi yanıma, annemde gelsinde öyle doğsun :)

Merhaba kızlar. Bebeğim daha üç günlük ve kanında enfeksiyon nedeni ile küveze alındı. Çok üzgünüm hemde çok. Böyle bir durum ile karşılaşan var mı lütfen cevap verin
Çok Geçmiş olsun, inşallah bir an önce atlatır kuzun, panik olmamaya çalış, sütünü sağ düzenli olarak, ilk günlerde süt çok önemli, şimdi içmese bile iyileşince içirirler hastanede yada sen evde verirsin, bizim kanda enfeksiyon sorunumuz yoktu ama başka problemler vardı, bir ay yattı oğlum yoğun bakımda, çok zor rabbim dayanma gücü versin ama inşallah çabucak iyileşir yavrun, pozitif ol güzel düşün güzel olsun, hep dua et

Merhaba kızlar. Bebeğim daha üç günlük ve kanında enfeksiyon nedeni ile küveze alındı. Çok üzgünüm hemde çok. Böyle bir durum ile karşılaşan var mı lütfen cevap verin
Gecmis olsun. Benim oglum da 40 gunlukken oldu. Antibiyotik kullandik. Eger geeseydi hastaneye yatacaktik. Korkma biz her sene bir kere okuyoruz. Crp yuksek cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…