- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.281
Allah razı olsun sağlıcakla bebeğinizi büyütün.Hayırlı evlat olur inşallah...
Çok sevindim canım. Çok şükür. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah.
Maşallah canım. Sütün gelir yavaş yavaş. Hele sıcak bir duş alsan daha çabuk gelir. Bol bol sütün olsun. Bebişe yarasın inşallah
gözün aydın canım Rabbim hayirla saglikla büyütmeyi nasip etsin
Yaşı uzun olsun canım. Allah analı babalı buyutsun inş hayırlı evlat olsun
Günydın kızlar canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına
Çok sevindim. .geçmiş olsun. .Güle güle büyütün bebesinizi. .bizlerede dua edin :)
canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla almissin yavrunu kucağına .Rabbim salih hayırlı omurlu evlat eylesin inşallah.iyi günlere büyütsün anne baba kardeşleriyle hep birlikte
Masallah cnm cok sevindim rabbim sizlere bagislasin ömrü saglikli bereketli olsun
Canımm oh çok şükür sağlıkla aldın kucağına rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah
Kizlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden Rabbim o güzel gönlünüze göre versin inşallah. Rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. Güzel dilekleriniz için yüreğinize sağlık. Kusura bakmayın hastahane de hızlı internet hakkım bitti onun için giremedim bugün eve geldik çok şükür herşey yolunda ama göğüslerim çok şişmiş ve aşırı ağrıyorlar mahvoldum resmenOy dogdumu pasamız masallah ona hayırlı evlat olsun gozun aydın canım