" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Allah razı olsun sağlıcakla bebeğinizi büyütün.Hayırlı evlat olur inşallah...

Çok sevindim canım. Çok şükür. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah.

Maşallah canım. Sütün gelir yavaş yavaş. Hele sıcak bir duş alsan daha çabuk gelir. Bol bol sütün olsun. Bebişe yarasın inşallah

gözün aydın canım Rabbim hayirla saglikla büyütmeyi nasip etsin :KK200::nazar:

Yaşı uzun olsun canım. Allah analı babalı buyutsun inş hayırlı evlat olsun

Günydın kızlar canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına:anneadayı:

Çok sevindim. .geçmiş olsun. .Güle güle büyütün bebesinizi. .bizlerede dua edin :)

canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla almissin yavrunu kucağına .Rabbim salih hayırlı omurlu evlat eylesin inşallah.iyi günlere büyütsün anne baba kardeşleriyle hep birlikte:KK68:

Masallah cnm cok sevindim rabbim sizlere bagislasin ömrü saglikli bereketli olsun:nazar::emir_bebek::21:

Canımm oh çok şükür sağlıkla aldın kucağına rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah

Oy dogdumu pasamız masallah ona hayırlı evlat olsun gozun aydın canım :KK200:
Kizlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden Rabbim o güzel gönlünüze göre versin inşallah. Rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. Güzel dilekleriniz için yüreğinize sağlık. Kusura bakmayın hastahane de hızlı internet hakkım bitti onun için giremedim bugün eve geldik çok şükür herşey yolunda ama göğüslerim çok şişmiş ve aşırı ağrıyorlar mahvoldum resmen

Cok sukur canim iyisiniz surekli emzir ki sutun gelsin tam zamaninda yetismissin hastaneye hele sukurki yetismisiniz alah anali babali buyutsun keske kussaydi bebek o su hep cikardi benimki ikinci gunu ictigi sutle birlikte hepsini kusmustu dr cigerlerini temizliyor demisti
Aminnn canım benim inşallah allah razı olsun. Sütüm gelmeye başladı ama göğüslerim çok şişti resmen işkence oldu kollarımı bile kaldıramıyorum inşallah bir an önce geçer canım. Evet bizim ki de ilk gün çok kustu şimdi daha iyi allaha şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım

Sıra bende galiba :eek: epidural aldınmı canım? Diğer doğumlarına göre nasıldı zorluğu? Gün yaklaştıkça bende bi panik oldum
Yok canım bişey almadım tek sona doğru ağrısı biraz hafiflesir diye fitil verdi ebe ama idare bir işe yaramadı sancilarin çok şiddetliydi Rabbim o durumda olanların hepsinin yardımcısı olsun inşallah. Sende hayırlısıyla bir sancı da kucağına alırsın allahin izniyle inşallah canım

Aminnn canım benim inşallah allah razı olsun. Sütüm gelmeye başladı ama göğüslerim çok şişti resmen işkence oldu kollarımı bile kaldıramıyorum inşallah bir an önce geçer canım. Evet bizim ki de ilk gün çok kustu şimdi daha iyi allaha şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım
cok sukur evine gelmissin canim sik sik emzir iner olmadi pompa kullan benimde oyleydi cok kotu o agri uyuyamiyordum bile
Bizde daha iyi olduk gece aglamalar gunduz aglamalar var ama idare ediyoruz işte isalah 40 cikinca düzelir diye umut ediyorum bakalım artik sennik bebis nasil agliyomu gece uykulari nasil canim

Yok canım bişey almadım tek sona doğru ağrısı biraz hafiflesir diye fitil verdi ebe ama idare bir işe yaramadı sancilarin çok şiddetliydi Rabbim o durumda olanların hepsinin yardımcısı olsun inşallah. Sende hayırlısıyla bir sancı da kucağına alırsın allahin izniyle inşallah canım
İnşallah canım ya, dr 3 kiloyu geçmiş dedi, tam 40. Haftada doğarsa 4 ü bulacak, inşallah 40. Haftayı beklemez :)

Kizlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden Rabbim o güzel gönlünüze göre versin inşallah. Rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. Güzel dilekleriniz için yüreğinize sağlık. Kusura bakmayın hastahane de hızlı internet hakkım bitti onun için giremedim bugün eve geldik çok şükür herşey yolunda ama göğüslerim çok şişmiş ve aşırı ağrıyorlar mahvoldum resmen
Maşallah canım. Evde daha rahat edersiniz. Bol bol emzir bebişi. Boşalır göğüslerin. İnşallah aglamayan annesini hiç üzmeyen bir bebek olur.

Gözün aydin olsun ins hayırlı ahlaklı evlat olur hep güzel günler yaşatır sizede kendinedegöğüs ağrısı çok zor biliyorum ama işte rabbimin takdiri şifası bebiste ins tez vakitte geçer

Kızlar bu biyolojik takvime bakan varmi dün bi arkadaş bahsetti baktımda iki kizimda da kiz dönemi diyor taaa 2019 a erkek dönemi diyor testlerimede başlamıştım ama sanki 2019 da çok geç hazır alışmış ken uykusuzluga aradan çıksın diyorum kafam karıştı

besirsu besirsu canım 2gundur gunduzleri 5gibi falan uyanip 3,4 saat uyanık kalmaya basladı tabi o saatlerde agliyor mızıldanıyor biraz oyalanıyor bu sekilde devam ediyoruz sonra biraz uyuyup 12gibi yine uyaniyor 1bucuk gibi yatiyor sabaha kadar sadece emip yatiyor en azindan uyanik kalip aglamiyor biraz daha iyi oldu bizim icin bugun nasil olucaz bakalim suan uyuyor

Amin canım benim insallah senin bebis nasıl suan iyimisiniz hastanedemisiniz hala
Sagol canım benim şuan ıyiz allaha şükür dün hastaneden çıktık bugün de göğüslerimin şişliği gitti biraz rahatladım valla iki gün uyuyamadım resmen o göğüsü ağrısından Rabbim her kadına kolay dogumlar nasip etsin valla biz kadınların allah yardımcısı olsun inşallah. Sen nasılsın prenses birahane büyümedimi

cok sukur evine gelmissin canim sik sik emzir iner olmadi pompa kullan benimde oyleydi cok kotu o agri uyuyamiyordum bile
Bizde daha iyi olduk gece aglamalar gunduz aglamalar var ama idare ediyoruz işte isalah 40 cikinca düzelir diye umut ediyorum bakalım artik sennik bebis nasil agliyomu gece uykulari nasil canim
Benim morgen yatağa aldığımda bir saat gelmiyor ağlıyor ama yanımda oldumu uyanmak bile istemiyor kucağımda hep uyumak istiyor bende korkuyorum ama. Aynen canım zaten kaç kere pompa yaptım diye allaha şükür bugün düzelmiyor yoksa mahvoldum şimdi şişkinliği geçti sadece süt bıraktığı zaman hafif şişiyor ama oda ağrılı değil çok şükür. Uykusuz gecelere merhaba diyorum bende inşallah hepimizin bebisleri çabucak yatağa alışır alahin izniyle bari gece zırt pırt ağlamazlar

İnşallah canım ya, dr 3 kiloyu geçmiş dedi, tam 40. Haftada doğarsa 4 ü bulacak, inşallah 40. Haftayı beklemez :)
İnşallah hayırlısıyla yakında doğar seninde yükün hafifler canlm. Doğum zor gerçekten ama Allah o anda herkesin yardımcısı olsun seninde yardımcın olsun inşallah canm

Maşallah canım. Evde daha rahat edersiniz. Bol bol emzir bebişi. Boşalır göğüslerin. İnşallah aglamayan annesini hiç üzmeyen bir bebek olur.
Aminnn canım inşallah. Aynen canım çok şükür bugün göğüslerim inmiş canım git gide inerler pompayq vurdum iyi geldi allaha şükür sen nasılsın hamileliğin nasıl ilerliyor canimm inşallah hersey yolundadır

Gözün aydin olsun ins hayırlı ahlaklı evlat olur hep güzel günler yaşatır sizede kendinedegöğüs ağrısı çok zor biliyorum ama işte rabbimin takdiri şifası bebiste ins tez vakitte geçer
Aminnn canım inşallah allah razı olsun. Evet canım çok şükür göğüslerimin şişliği indi biraz inşallah daha da iyi olur. Rabbim isteyen herkese nasip ettirsin inşallah aminnn

Kızlar bu biyolojik takvime bakan varmi dün bi arkadaş bahsetti baktımda iki kizimda da kiz dönemi diyor taaa 2019 a erkek dönemi diyor testlerimede başlamıştım ama sanki 2019 da çok geç hazır alışmış ken uykusuzluga aradan çıksın diyorum kafam karıştı
Hiç bir takvime güvenme bence canım. Tutanlar ise denk geliyordur.

X