" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar doğum yaptık allaha şükür ikimiz de iyiyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla almissin yavrunu kucağına .Rabbim salih hayırlı omurlu evlat eylesin inşallah.iyi günlere büyütsün anne baba kardeşleriyle hep birlikte

Cok sukur canim iyisiniz surekli emzir ki sutun gelsin tam zamaninda yetismissin hastaneye hele sukurki yetismisiniz alah anali babali buyutsun keske kussaydi bebek o su hep cikardi benimki ikinci gunu ictigi sutle birlikte hepsini kusmustu dr cigerlerini temizliyor demisti

Masallah cnm cok sevindim rabbim sizlere bagislasin ömrü saglikli bereketli olsun

1 ay denedim Ovülasyon testiyle yumurtlama günü tek ilişki o ay tutmadı sanırım stress yaptım ondan.. sonrada kasmadım, tam vazgeçmiştim çocuk işinden o ay regl sonrası hamile kalmışım.

Cnm Allah kolaylık versin surekli ağlayan bebek çok zordur bilirim benim İkizlerden biri öyleydi sinirden sütüm gitmişti. Aman diyim dikkat et sütü çok etkiliyor stress. Benim 3 numara ilk günler sakindi ama şimdi bensiz asla durmuyo hep ten teması istiyor bırakınca basıyor yaygarayı.. yandık kızlar bunlar kök söktürecek bize ama olsun canları sağolsun

Al bendende o kadar

Maşallah cnm anlaşılan kolay bi doğum olmuş ne güzel.. kilosu da gayet güzel Allah nazarlardan korusun..

Oh ne güzel bende aynı siz gibi düşünüyorum, çoğuda okumuş cahil işte napalaım

Sıra bende galiba epidural aldınmı canım? Diğer doğumlarına göre nasıldı zorluğu? Gün yaklaştıkça bende bi panik oldum

Ay aynen canım kucaga aldinmi susuyorlar cok fenalar cok :)

Kızlar bişey soracam doktorum galiba 24. Haftadan sonra ilişkide prezervatif kullanın demişti ama sormayı unuttum yine. Haftayı karıştırıyor olabilirim bi bilginiz var mı acaba ne zaman kullanılması gerektiğine dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…