- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.221
Aleykümselam canım iyiz çok şükür. Çocuklarım ikisi hastaydi doktora getir götür şimdi iyiler allaha şükür. Bizde de tık yok ben erken olur diyordum sanırım gününü tamamlar inatçı çıktı kerata. Ama bu sıcakta beklemek çok zor günler gevşek bilmiyor canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda. Bugün 39 uncu haftayı doldurduk yarından itibaren 40 inci haftaya geçiyoruz hesaplama doğum tarihi haftaya çarşamba inşallah o zaman kadar beklemez doğar bizim bücür. Oğlumda gününü tamamlayıp doğmuştu tam dedikleri günde doğmuştu kızım erken doğmuştu gününden önce yani sancılar bir ara vardı şimdi bişey yok inşallah daha fazla yormadan doğar canim. Sen nasılsın prenses nasıl uyku düzeni nasıl sizdeSelam annisler nasılsınızHayatimsiniz121385 naber canım varmı agrı sancı kac haftalık oldun
Gecmis olsun kuzulara canım insallah bir an önce saglıkla kurtulursun cok iyi anlıyorum seni rabbim yardımcın olsun bizim prenses cok kusuyor doktor reflü olabilir dedi yada idrar yolu enfeksiyonu cok sukur enfeksiyon cikmadi reflü yatagi aldirdi doktor bide bi toz verdi sutume ksristirip kasikla yalatiyorum her gece ayaktayim gunduz uyuyor aksamlari kalkip sabah 5 6 ya kadar uyanik kaliyor malesef bi duzene giremedik 2gun sonra 40 ımız cıkıyor 40 ucurmaya gidicez teyzesine insallahAleykümselam canım iyiz çok şükür. Çocuklarım ikisi hastaydi doktora getir götür şimdi iyiler allaha şükür. Bizde de tık yok ben erken olur diyordum sanırım gününü tamamlar inatçı çıktı kerata. Ama bu sıcakta beklemek çok zor günler gevşek bilmiyor canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda. Bugün 39 uncu haftayı doldurduk yarından itibaren 40 inci haftaya geçiyoruz hesaplama doğum tarihi haftaya çarşamba inşallah o zaman kadar beklemez doğar bizim bücür. Oğlumda gününü tamamlayıp doğmuştu tam dedikleri günde doğmuştu kızım erken doğmuştu gününden önce yani sancılar bir ara vardı şimdi bişey yok inşallah daha fazla yormadan doğar canim. Sen nasılsın prenses nasıl uyku düzeni nasıl sizde
Yemin ediyorum aynen bizimkide gece 4 5 saat uyanik mizmizli geciyor besoge koyunca agliyo uyumuyor artik gücüm yetmiyo ya bu ne gunduzleride uyumuyor alahtan annem yanimda gundu ilgileniyor gece de cok aglarsa ilgilaniyor ben uyumaya calisiyorumInsallah duzeliriz gunduz insan daha gucli oluyor ama gece oldumu gozlerim kapaniyor bide ben tekim 2haftadir gunduz uyuyamadigim icin gece perisan oluyorum esim eve gelince 1,2 saat ilgileniyor bem yatiyorum cunku butun gece ayaktayim
Selam annisler nasılsınızHayatimsiniz121385 naber canım varmı agrı sancı kac haftalık oldun
Sagol canım allah razı olsun. İnşallah senin de prenses bir an önce iyileşir ve uykusu da düzene girer. Ama aslında gündüzleri uyuduğu zaman uyutma kaldır uyumasın yoksa hep böyle gider canım hiç alışmaz yanılmıyorsam reflü çocuklarda daha doğrusu bebeklerde bir yaşından sonra iyi oluyor inşallah sizde de fazla sürmez bir an önce geçer canımGecmis olsun kuzulara canım insallah bir an önce saglıkla kurtulursun cok iyi anlıyorum seni rabbim yardımcın olsun bizim prenses cok kusuyor doktor reflü olabilir dedi yada idrar yolu enfeksiyonu cok sukur enfeksiyon cikmadi reflü yatagi aldirdi doktor bide bi toz verdi sutume ksristirip kasikla yalatiyorum her gece ayaktayim gunduz uyuyor aksamlari kalkip sabah 5 6 ya kadar uyanik kaliyor malesef bi duzene giremedik 2gun sonra 40 ımız cıkıyor 40 ucurmaya gidicez teyzesine insallah
Merhaba kızlar. .23 haftadır bacaklarını açmayan bebisim açtı. .kızım dedi. .3. Kızım geliyo. .dua edin. .Rabbim büyütürken de kolaylık versin çevrenin yine mi kız sorularını yanıtlarken de :):):)hoş çevreyi çok ta umursayan bi insan değilim ama şu sıcakta hepsinin tek tek ağzının payını vermek yorucu olacak:)))
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı evlat olsun.Merhaba kızlar. .23 haftadır bacaklarını açmayan bebisim açtı. .kızım dedi. .3. Kızım geliyo. .dua edin. .Rabbim büyütürken de kolaylık versin çevrenin yine mi kız sorularını yanıtlarken de :):):)hoş çevreyi çok ta umursayan bi insan değilim ama şu sıcakta hepsinin tek tek ağzının payını vermek yorucu olacak:)))
Yok hayır plansız bi gebelikti benim ki. .açıkçası ben kaderimde olanın karşıma çıktığı dusuncesindeyim. .yani ne yaparsak yapalım kaderin önüne gecemeyiz..Sağlıklı hayırlı olsun. :)Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almakda nasip olur inşallah.çevre hep konuşur can sıkar zaten.Kafaya takmamak lazım bende 2.ye hamileyim doktor oda kız dıyor ben hala ınanamıyorum tabi.kendimi erkek düşüncesine baya kaptırmışım
Siz herhangi bir yöntem denedizmi beslenme yumurtlama günü gb
.
Amin çok teşekkür ederim :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı evlat olsun.
:) amin sana hayırlı damatlar bana ikizler :) anammm 4 çocukla ne yaparım kızzz, inşallah inşallah fena iştaha geldimamin cnm hepimiz sağlıkla mutlulukla buyutelim inşallah yavrularımızı. Ne güzel bencede dene tekrar Allah inşallah bir kız evlat hatta benimkler gibi ikiz kız nasip eder sana.. Benim bu sondu bir daha denemeyecegim için banada hayırlı damatlar verir inşallah Allahım
Hayırlı olsyn sağlıkla doğsun inşallah canım, çevreyi memnun edemezsinki zaten, valla banada 2. Oğlum olacak deyince aman bi üzülüyolar yok evde 3 erkekle ne yapacakmışım işim zormuş, yok yeşil kartlıymışım bana anca devlet bakarmış, Allah içimi biliyo ya yalan yok bu bana böyle diyenleri onlara yaşat diyorum, sanki benim elimdeymiş gibi yine erkek olacak diye benim adıma üzülüyolar, çakasım geliyor ağızlarına valla, şu hamiliğimde onlara cevap vereceğim diye bi çok kişiyi kurdım ama hakettiler hiçte pişman değilim, ben üzüleceğime onlar üzülsün diyorumMerhaba kızlar. .23 haftadır bacaklarını açmayan bebisim açtı. .kızım dedi. .3. Kızım geliyo. .dua edin. .Rabbim büyütürken de kolaylık versin çevrenin yine mi kız sorularını yanıtlarken de :):):)hoş çevreyi çok ta umursayan bi insan değilim ama şu sıcakta hepsinin tek tek ağzının payını vermek yorucu olacak:)))
Teşekkür ederim inşallah faydali olur bizlere ...Allah cumlemizden razi olsunCanım benim ne güzel ayırıp yazmışsın resmen gözlerimden ya geldi okuduğumda çok güzel gerçekten ellerine sağlık allah razı olsun böyle bir paylaşım yaptığın için
Cnm hiç takma kafana banada aynısını yapıyorlardı. Kız dediğimde "hımm e olsun" derlerdi bi tane çakasım gelirdi ağızlarının ortasınaama bak demişti dersin kucağına verdiklerinde kokusunu kokladığında bu mucizeyi allahım bana lutfetmiş diyeceksin.. Erkek icinde Tekrar denersin kısmetinde varsa er yada geç gelir zaten sana cnm..
Rabbim evlatlarimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. .gönül ister ikisi de olsun. .ama hakkımızda hayirlisini diledik hayırlısı oldu inşaallah. .Güle güle büyüt Paşalarını Rabbim acılarını göstermesin. .bi lafa bakiyorum laf mı diye bi soyleyene bakıyorum adammi diye dedi büyük kızım. .konuşanları bu şekilde el birliğiyle sustururuz Rabbimin izniyle :))))Hayırlı olsyn sağlıkla doğsun inşallah canım, çevreyi memnun edemezsinki zaten, valla banada 2. Oğlum olacak deyince aman bi üzülüyolar yok evde 3 erkekle ne yapacakmışım işim zormuş, yok yeşil kartlıymışım bana anca devlet bakarmış, Allah içimi biliyo ya yalan yok bu bana böyle diyenleri onlara yaşat diyorum, sanki benim elimdeymiş gibi yine erkek olacak diye benim adıma üzülüyolar, çakasım geliyor ağızlarına valla, şu hamiliğimde onlara cevap vereceğim diye bi çok kişiyi kurdım ama hakettiler hiçte pişman değilim, ben üzüleceğime onlar üzülsün diyorum
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sana canım inşallah. Evlat senin evladın kim ne derse takma canım insanların ağzı çuval degilmi bağlayalım onlara göre yaşamayalım sen keyfine huzuruna bak allah büyüktür elbet öyle insanları allaha havale et gerisini boş verMerhaba kızlar. .23 haftadır bacaklarını açmayan bebisim açtı. .kızım dedi. .3. Kızım geliyo. .dua edin. .Rabbim büyütürken de kolaylık versin çevrenin yine mi kız sorularını yanıtlarken de :):):)hoş çevreyi çok ta umursayan bi insan değilim ama şu sıcakta hepsinin tek tek ağzının payını vermek yorucu olacak:)))
Teşekkür ederim canım. .Rabbim sanada hayırlı kolay doğum lar nasip etsin. .evlatlarimiza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin :)Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sana canım inşallah. Evlat senin evladın kim ne derse takma canım insanların ağzı çuval degilmi bağlayalım onlara göre yaşamayalım sen keyfine huzuruna bak allah büyüktür elbet öyle insanları allaha havale et gerisini boş ver
Amin canım inşallahTeşekkür ederim canım. .Rabbim sanada hayırlı kolay doğum lar nasip etsin. .evlatlarimiza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin :)