- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.241
Neler yapıyorum kalkmıyor dun aksam 11den sabah 7ye kadar uyumadi hep agladi mahvoldum simdide gozlerini acamiyor tsbi gozu kapali emip uyuyor hemen mahvoldum valla gece uykusu hic birseye benzemiyor refluyu bende oyle duydum canim insallah biranonce duzelirSagol canım allah razı olsun. İnşallah senin de prenses bir an önce iyileşir ve uykusu da düzene girer. Ama aslında gündüzleri uyuduğu zaman uyutma kaldır uyumasın yoksa hep böyle gider canım hiç alışmaz yanılmıyorsam reflü çocuklarda daha doğrusu bebeklerde bir yaşından sonra iyi oluyor inşallah sizde de fazla sürmez bir an önce geçer canım
Sagol canım bebislerle ugrasiyoruz sen nasılsınselam canlar nasilsiniz.bayadir yazamiyorum.yeni bebislerimiz olmus.hosgelmisler hepsi.güzel saglikli ömürleri olsun.hep mutlu olsublar.hamilelerde bir avazda kurtulsunlar.Hayatimsiniz121385 seninde cok az kaldi canim.nasil hissediyorsun
Aynen canım ya benim annemde yok yanımda gunduz oglumdan uyuyamiyorum aksam yemek yedikten sonra 1,1bucuk saat kız uyanana kadar yatıyorum bu gece artık okadar agladıki esim kalkti yarım saat kucaginda gezdirdi hemen sustu yataga koyduk tekrar basladi bende kucags alistirmak istemiyorum oglumda cok cektim bide artik bel fitigim var tasiyamam gun gectikce yaramazlasiyor uslu dedik buds abisi gibi olmaya basladiYemin ediyorum aynen bizimkide gece 4 5 saat uyanik mizmizli geciyor besoge koyunca agliyo uyumuyor artik gücüm yetmiyo ya bu ne gunduzleride uyumuyor alahtan annem yanimda gundu ilgileniyor gece de cok aglarsa ilgilaniyor ben uyumaya calisiyorum
oh iyi olun HepSagol canım bebislerle ugrasiyoruz sen nasılsın
Iyi yapmıssin bende oglumu istiyordum yuzme yada basketbola ama bebek olunca malesef kaldı kuzum cok sıkılıyor evde keske kardesim kısın dogsaydı onun yuzunden tatile gidemedik bu yaz diyor hemde cok seviyor surekli opmek sevmek istiyor cabuk buyu oynayalim senle diyor biraz kiskanclik basladi hissediyorum gecen gun bana sen beni degil onu onemsiyorsun dedi icim parcalandi okadarda dikkat ediyorum kıskanmasın diye bebege bez falan otarz seyler almaya gittik oda oyuncak istedi dahs yeni babasina yeni lap top aldirdi oyuncakta pahaliydi olmaz dedik ona gelimce para var bana gelince yok diyor allah yardimcimiz olsun bakalim daha neler gorucez dogumum 35 haftalık erken dogum yaptım canım sancılandım sancıları durduramadılar sabaha sezeryan oldum ama cok sukur küveze falan girmedi 4saat gozetim altimda tutuldu nefes problemi vardi biraz sonra verdileroh iyi olun Hepbizde iyiyiz cok sükür.kizlar kresde.bu gün kapaniyor.kücük kizim sezon finali,büyükde final yapiyor krese biraz duygusal durgun.bende okullar acilana kadar yüzme kursuna yazdirdim.ona gidicek haftadan.bende ayni sizin gibi cocuklarla ugrasiyorum.
den nasilsin bebis nasil.alisdinizmi düzene.dogumun nasil gectikardes kiskancligi varmi
Bu sabah doğum gerçekleşti canım ikimiz de ıyiz şimdilik canım çok şükür sen nasılsın canımselam canlar nasilsiniz.bayadir yazamiyorum.yeni bebislerimiz olmus.hosgelmisler hepsi.güzel saglikli ömürleri olsun.hep mutlu olsublar.hamilelerde bir avazda kurtulsunlar.Hayatimsiniz121385 seninde cok az kaldi canim.nasil hissediyorsun
Allah yardımcın olsun canım inşallah gece uykusu çok tatlı valla zor canım inşallah bir an önce düzene girer de sende rahat edersin Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahNeler yapıyorum kalkmıyor dun aksam 11den sabah 7ye kadar uyumadi hep agladi mahvoldum simdide gozlerini acamiyor tsbi gozu kapali emip uyuyor hemen mahvoldum valla gece uykusu hic birseye benzemiyor refluyu bende oyle duydum canim insallah biranonce duzelir
Ayyy cok sukur valla dort gozle bekliyordum detayli anlatirsin bize cok sukur iyisiniz amah anali babali buyutsunKızlar doğum yaptık allaha şükür ikimiz de iyiyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminnn canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ayyy cok sukur valla dort gozle bekliyordum detayli anlatirsin bize cok sukur iyisiniz amah anali babali buyutsun
Evet canim normal doğum oldu saat sabah 9 da doğduNlrmal dogum mu oldu kac kilo dogdu bebek sen nasilsin nasil basladi digum hepqini kendini iyi hissedince yaz hayatimsinizz
Rabbim inşallah sana da hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin canım benimRabbim banada erkek bebek nasip etsin şu cumanın hürmetine bana dua edermisiniz kızlar .....
Allah razı olsun sağlıcakla bebeğinizi büyütün.Hayırlı evlat olur inşallah...Rabbim inşallah sana da hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin canım benim
Çok sevindim canım. Çok şükür. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah.Kızlar doğum yaptık allaha şükür ikimiz de iyiyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah canım. Sütün gelir yavaş yavaş. Hele sıcak bir duş alsan daha çabuk gelir. Bol bol sütün olsun. Bebişe yarasın inşallahAminnn canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Evet canim normal doğum oldu saat sabah 9 da doğdu
Dün doktor randevum vardı daha rahim ağzı kapalı dedi ama kanal tam açılmış dedi her an olabilir demişti doktor. Sabah saat 4 te şiddetli sancılarım başladı canım 5-6 dakkada bir. Kalktım güzelce banyo mu yaptım hazırlandım eşimi kaldırdım çocukları arabaya attık anneme bırakma götürdük yolda 4 dakkada bir sancılarım çoğaldı çok korktum arabada olursa diye anneme bıraktığımız gibu yola çıktık hastahane ye vardığımız da 6 cm açılma vardi hemen doğuma aldılar bir buçuk saat sonra da Miran ımız doğdu çok şükür. 3580 Gramm 52 cm şimdilik ıyiz ama doğum esnasında çok fazla su yutmuş çıkarmakta zorlanıyor birden uyuduğunda bağırıyor. Birde karnı aç göğüsümü veriyorum daha damla damla geliyor dedi ebe. Sütüm tam gelene kadar mama verin aç kalmasın dedim yok dediler o göğüsü çektikçe daha erken sütün gelir dediler şimdilik odamizdayiz. Allaha şükür geçti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım
gözün aydın canım Rabbim hayirla saglikla büyütmeyi nasip etsinKızlar doğum yaptık allaha şükür ikimiz de iyiyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaşı uzun olsun canım. Allah analı babalı buyutsun inş hayırlı evlat olsunKızlar doğum yaptık allaha şükür ikimiz de iyiyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başınaKızlar doğum yaptık allaha şükür ikimiz de iyiyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok sevindim. .geçmiş olsun. .Güle güle büyütün bebesinizi. .bizlerede dua edin :)Aminnn canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Evet canim normal doğum oldu saat sabah 9 da doğdu
Dün doktor randevum vardı daha rahim ağzı kapalı dedi ama kanal tam açılmış dedi her an olabilir demişti doktor. Sabah saat 4 te şiddetli sancılarım başladı canım 5-6 dakkada bir. Kalktım güzelce banyo mu yaptım hazırlandım eşimi kaldırdım çocukları arabaya attık anneme bırakma götürdük yolda 4 dakkada bir sancılarım çoğaldı çok korktum arabada olursa diye anneme bıraktığımız gibu yola çıktık hastahane ye vardığımız da 6 cm açılma vardi hemen doğuma aldılar bir buçuk saat sonra da Miran ımız doğdu çok şükür. 3580 Gramm 52 cm şimdilik ıyiz ama doğum esnasında çok fazla su yutmuş çıkarmakta zorlanıyor birden uyuduğunda bağırıyor. Birde karnı aç göğüsümü veriyorum daha damla damla geliyor dedi ebe. Sütüm tam gelene kadar mama verin aç kalmasın dedim yok dediler o göğüsü çektikçe daha erken sütün gelir dediler şimdilik odamizdayiz. Allaha şükür geçti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım