" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar doğum yaptık allaha şükür ikimiz de iyiyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla almissin yavrunu kucağına .Rabbim salih hayırlı omurlu evlat eylesin inşallah.iyi günlere büyütsün anne baba kardeşleriyle hep birlikte:KK68:

Aminnn canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Evet canim normal doğum oldu saat sabah 9 da doğdu
Dün doktor randevum vardı daha rahim ağzı kapalı dedi ama kanal tam açılmış dedi her an olabilir demişti doktor. Sabah saat 4 te şiddetli sancılarım başladı canım 5-6 dakkada bir. Kalktım güzelce banyo mu yaptım hazırlandım eşimi kaldırdım çocukları arabaya attık anneme bırakma götürdük yolda 4 dakkada bir sancılarım çoğaldı çok korktum arabada olursa diye anneme bıraktığımız gibu yola çıktık hastahane ye vardığımız da 6 cm açılma vardi hemen doğuma aldılar bir buçuk saat sonra da Miran ımız doğdu çok şükür. 3580 Gramm 52 cm şimdilik ıyiz ama doğum esnasında çok fazla su yutmuş çıkarmakta zorlanıyor birden uyuduğunda bağırıyor. Birde karnı aç göğüsümü veriyorum daha damla damla geliyor dedi ebe. Sütüm tam gelene kadar mama verin aç kalmasın dedim yok dediler o göğüsü çektikçe daha erken sütün gelir dediler şimdilik odamizdayiz. Allaha şükür geçti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım
Cok sukur canim iyisiniz surekli emzir ki sutun gelsin tam zamaninda yetismissin hastaneye hele sukurki yetismisiniz alah anali babali buyutsun keske kussaydi bebek o su hep cikardi benimki ikinci gunu ictigi sutle birlikte hepsini kusmustu dr cigerlerini temizliyor demisti

20170722_151305-2.jpg
20170722_151305-2.jpg Kızlar bu ultrason bebekte tam olarak neresini gostermis

Dün doktor randevum vardı daha rahim ağzı kapalı dedi ama kanal tam açılmış dedi her an olabilir demişti doktor. Sabah saat 4 te şiddetli sancılarım başladı canım 5-6 dakkada bir. Kalktım güzelce banyo mu yaptım hazırlandım eşimi kaldırdım çocukları arabaya attık anneme bırakma götürdük yolda 4 dakkada bir sancılarım çoğaldı çok korktum arabada olursa diye anneme bıraktığımız gibu yola çıktık hastahane ye vardığımız da 6 cm açılma vardi hemen doğuma aldılar bir buçuk saat sonra da Miran ımız doğdu çok şükür. 3580 Gramm 52 cm şimdilik ıyiz ama doğum esnasında çok fazla su yutmuş çıkarmakta zorlanıyor birden uyuduğunda bağırıyor. Birde karnı aç göğüsümü veriyorum daha damla damla geliyor dedi ebe. Sütüm tam gelene kadar mama verin aç kalmasın dedim yok dediler o göğüsü çektikçe daha erken sütün gelir dediler şimdilik odamizdayiz. Allaha şükür geçti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım
Masallah cnm cok sevindim rabbim sizlere bagislasin ömrü saglikli bereketli olsun:nazar::emir_bebek::21:

Milletin hımm olsun demesinden 3.artık diye gevelemelerinden sıkıldım. İnsan hamileliğinin tadını bile çıkaramıyor sanki elimizdede biz erkek yapmıyoruz.Siz herhangi bir yöntem denedinizmi yumurtlama günü diyet felan
1 ay denedim Ovülasyon testiyle yumurtlama günü tek ilişki o ay tutmadı sanırım stress yaptım ondan.. sonrada kasmadım, tam vazgeçmiştim çocuk işinden o ay regl sonrası hamile kalmışım.

Neler yapıyorum kalkmıyor dun aksam 11den sabah 7ye kadar uyumadi hep agladi mahvoldum simdide gozlerini acamiyor tsbi gozu kapali emip uyuyor hemen mahvoldum valla gece uykusu hic birseye benzemiyor refluyu bende oyle duydum canim insallah biranonce duzelir
Cnm Allah kolaylık versin surekli ağlayan bebek çok zordur bilirim benim İkizlerden biri öyleydi sinirden sütüm gitmişti. Aman diyim dikkat et sütü çok etkiliyor stress. Benim 3 numara ilk günler sakindi ama şimdi bensiz asla durmuyo hep ten teması istiyor bırakınca basıyor yaygarayı.. yandık kızlar bunlar kök söktürecek bize:KK48: ama olsun canları sağolsun :KK200::nazar:

Aynen canım ya benim annemde yok yanımda gunduz oglumdan uyuyamiyorum aksam yemek yedikten sonra 1,1bucuk saat kız uyanana kadar yatıyorum bu gece artık okadar agladıki esim kalkti yarım saat kucaginda gezdirdi hemen sustu yataga koyduk tekrar basladi bende kucags alistirmak istemiyorum oglumda cok cektim bide artik bel fitigim var tasiyamam gun gectikce yaramazlasiyor uslu dedik buds abisi gibi olmaya basladi
Al bendende o kadar:halay:

Maşallah cnm anlaşılan kolay bi doğum olmuş ne güzel.. kilosu da gayet güzel Allah nazarlardan korusun..

Rabbim evlatlarimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. .gönül ister ikisi de olsun. .ama hakkımızda hayirlisini diledik hayırlısı oldu inşaallah. .Güle güle büyüt Paşalarını Rabbim acılarını göstermesin. .bi lafa bakiyorum laf mı diye bi soyleyene bakıyorum adammi diye dedi büyük kızım. .konuşanları bu şekilde el birliğiyle sustururuz Rabbimin izniyle :))))
Oh ne güzel bende aynı siz gibi düşünüyorum, çoğuda okumuş cahil işte napalaım

Sıra bende galiba :eek: epidural aldınmı canım? Diğer doğumlarına göre nasıldı zorluğu? Gün yaklaştıkça bende bi panik oldum

Cnm Allah kolaylık versin surekli ağlayan bebek çok zordur bilirim benim İkizlerden biri öyleydi sinirden sütüm gitmişti. Aman diyim dikkat et sütü çok etkiliyor stress. Benim 3 numara ilk günler sakindi ama şimdi bensiz asla durmuyo hep ten teması istiyor bırakınca basıyor yaygarayı.. yandık kızlar bunlar kök söktürecek bize:KK48: ama olsun canları sağolsun :KK200::nazar:
Ay aynen canım kucaga aldinmi susuyorlar cok fenalar cok :)

Kızlar bişey soracam doktorum galiba 24. Haftadan sonra ilişkide prezervatif kullanın demişti ama sormayı unuttum yine. Haftayı karıştırıyor olabilirim bi bilginiz var mı acaba ne zaman kullanılması gerektiğine dair

X