- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.201
16+1 haftalik ama 17+3 görünüyor.bacak arası boş
Canim seninkinin de bacak arasi boş. Inşallah bizimkiler de küçük pipili dir diye dua ediyorum. :)Evet bacak arası boş gb görünüyor.ordaki nokta minik bir pipidir de inşallah küçüktür biz göremiyoruzdur :) bi umut benimkinide yükliyim bi bak
İnşallah öyledir ama o bacak arasındaki beyazlıl nedir öyle sanki bişey var orda ya :)Canim seninkinin de bacak arasi boş. Inşallah bizimkiler de küçük pipili dir diye dua ediyorum. :)
:)) bilmiyorum ki canım yaa bu resmi uzman radyolog verdi baya da emin konuştu haftaya kadın dogumcuma gideceğim oda kız derse ucuncuye inşallahİnşallah öyledir ama o bacak arasındaki beyazlıl nedir öyle sanki bişey var orda ya :)
:)) bilmiyorum ki canım yaa bu resmi uzman radyolog verdi baya da emin konuştu haftaya kadın dogumcuma gideceğim oda kız derse ucuncuye inşallah
al bendende o kadar canim sbaha kadar ayaktayim uykusuzluktan halsizlikten hasta olucam benim de kiskanclik basladi umarim co surmez ck zor bu aralar düzelmiyor bi turlu umarim duzelir ya gunduz uykumuz güzel ama gece berbatttttttSelam kızlar nasılsınız bizim gazlı geceler basladı baya sabahlara kadar ayaktayım hala damla verdi doktor dun basladik daha bi faydasi olmadi bakalim
Başka birşey için radyolog a gitmiştim bebeğe de baktı. 3. De akışına bırakacağım canım kısmet te varsa olur insallahRadyolog niye bakıyor onu anlamadım.kadın doğumcu verdi bana emin konuştuinşallah 3.ye ama oda kız olursa diye insan korkuyor.Bide bu yöntemleri denemiştin dimi yumurtlama dyet fln
3.de ne deneyeceksin
Canim cok tesekkur ederim. Bu yazını ömrüm boyunca saklayip okuyacağım. Her evlat bize bi nimet rabbimin hediyesi. Inşallah bir de oğlumuz olur her meyve den tatmis oluruz. Rabbimin hazinesi genis isteyin vereyim buyuruyor. Bizde istiyoruzkızımız oldu ne kadar şanslı bi anne ve baba olduğumuzu bir kere daha anladım.
Şöyle ki;
1-) İlk çocuğun kız olması kadının bereketindendir. Çünkü, Cenâb-ı Hak âyet-i celileye “Dilediğine kız verir ...” diye başlamıştır.
2-) Kimin kızları olur da onlara iyi bakar ve ev-bark sahibi yaparsa, o kimse için bu, Cehennemle arasına perde olur.
3-) Allahü Teâlâ’dan beni zahmetsiz rızıklandırmasını istedim. Beni kızlarla rızıklandırdı.
4-) Kızları kerih görmeyiniz. Çünkü ben de kızlar babasıyım. (Rûhu’u-Beyân, C., S. 342-343)
5-) Kişinin kız çocuğu olduğu zaman, Allahü Teâlâ bir grup melek gönderir. Onlar: “Esselâmü Aleyküm yâ ehle beyt” (Ey ev halkı size selam olsun) derler ve kanatlarıyla giydirip, elleriyle başını meshederek “Şu zayıf kadından doğan zayıf kızdır. Bunu bakıp büyütene Allahü Teâlâ kıyâmete kadar yardımcı olsun” derler. (Kenzü’l-Ummal, 45378)
6-) Kim kız çocuğunu baliğ oluncaya kadar yetiştirirse, kıyâmet günü ben ve o kimse yan yana bulunuruz. (Mübarek parmaklarını biri birine bitiştirmişlerdir) (Riyâzü’s-Sâlihîn C.1, S.311)
7-) Sizden birinizin üç kızı veya üç kız kardeşi olur da onlara güzel bakar, giydirir ve evlendirirse, Cehennemle kendi arasında perde olur ve Allahü Teâlâ kendisine Cennet nasip eder. (Kenzü’l-Ummal, 45368-45369)
İçinde kız çocuğu bulunan her eve gökten her gün 12 rahmet iner ve melekler o evi gece gündüz (aralıksız) ziyaret ederler. Ve ana babasına her gün bir senelik ibâdet sevâbı yazarlar. (Riyâzü’n-Nâsihin 328).
9-) Kızını sevindireni Allahü Teâlâ Cennetle sevindirir, (O kimse) kurtulur. (Şir’a, 451)
10-) Çarşıdan getirilen şeyi çocuklar arsında taksim ederken kızlardan başlamalı. Onlar kalben daha hassas, ruhen daha incedir.
Benim de iki kızım var @Birbilsem1132 ben de çok üzüldüm ilk başta ama doğunca tabi değişiyor herseyin oluyor bebislerin kız erkek farketmiyor
Yine bazen diyordum ah bir oğlum olsaydı diye ama üsteki yazıyı okuyunca tüm düşüncelerim değişti şimdi iyi ki diyorum umarım sana da iyi gelir
Ay canım ya insallah cabuk gecer oglumdan iyi su anda o baya beterdi bakalim fayda etmezse baska bi damla daha yazdi doktor onu alicam kendimde rezene ve kimyon tohumu cayi iciyorumAyy canım Allah kolaylık versin gaz çok kötü, benim oğlumda dr eğer gaz olursa hiç ilaç verme hiç bir damlanın faydası yok demişti, eğer gazlı bir bebekse 100 gün bunu çekeceksin demişti ama benim oğlum gazlı değildi, yan komşumunki gazlıydı sanahtan akşama sürekli kollarında sallayıp duruyolardı çocuğu, inşallah çabucak geçer sizinkide, bitkisel şeyleri araştır bakalım belki daha faydalı bişey vardır damla eğer gayda etmezse
Insallah duzeliriz gunduz insan daha gucli oluyor ama gece oldumu gozlerim kapaniyor bide ben tekim 2haftadir gunduz uyuyamadigim icin gece perisan oluyorum esim eve gelince 1,2 saat ilgileniyor bem yatiyorum cunku butun gece ayaktayimal bendende o kadar canim sbaha kadar ayaktayim uykusuzluktan halsizlikten hasta olucam benim de kiskanclik basladi umarim co surmez ck zor bu aralar düzelmiyor bi turlu umarim duzelir ya gunduz uykumuz güzel ama gece berbattttttt
amin cnm hepimiz sağlıkla mutlulukla buyutelim inşallah yavrularımızı. Ne güzel bencede dene tekrar Allah inşallah bir kız evlat hatta benimkler gibi ikiz kız nasip eder sanaRabbim ne güzel nasip etti canım sana, sağlıkla büyüt evlatlarını, benimde bir kızlardeşim yok hep bi ablam olsun bi kızlardeşim olsun çok istedim, o olmayınca kızlarım olur dedim olmadı, inşallah kız için bir kez daha deneyeceğim, rabbim nasip etsin, etmezsede rabbim böyle uygun gördü deyip gelinlerime sarılırm bende :))
Cnm hiç takma kafana banada aynısını yapıyorlardı. Kız dediğimde "hımm e olsun" derlerdi bi tane çakasım gelirdi ağızlarının ortasınaCook Sağol canım Allah razi olsun. Çocuklarını sana bagislasin. Iste insanogluyuz olmayanı istiyoruz. Benim için erkek bebek değil kız bebek hayirliymis. Hareketlerini hissettikce kendimi çok kötü hissediyorum.kendime kızıyorum. Insanlarin lafları çok kırıcı. Bu da mı kızmış immm diye dudak bukenler var.birtek tirnagini bile yapamayiz. Çok şükür rabbim sağlıklı bir evlat vermiş.insallah hayirlisiyla kucağıma alırım.
Amin canım hepimize inşallahAminnn canım inşallah Rabbim sana da güç kuvvet versin en önemlisi de inşallah emeğinin hakkını versin. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Ah canım umutlar işte, inşallah hissettiğin gibidir, bizede 17. Ve 21. Haftalarda erkek dedi ondan sonrada hiç cinsiyet bakmadı, yada baktıysada bize erkek bu demedi ama ben tabi bütün hazırlığımı erkeğe göre yaptım, bazen aklıma geliyor ya kız doğarsa diye :)) isimde bulamadık haala çocuğuma :) inşallah gönlümüzden geçenler bir gün gerçek olur :)Ben hala erkek hissediyorum. Rüyamda erik yiyorum. Tabirinde erkek bebek doguracaginiza diyor.14. Haftada bi cikinti vardı. 16. Haftada o cikinti yoktu ve üç çizgi gördük.yani kesin kız
Yinede Allah bilir. Komşumuz doğum yaptı dokuz ay kız demişlerdi. Erkek doğdu pipi çok kucukmus saklamis :))
Bende senin gibi düşünüyorum canım ama tabi herkesin kendi durumu farklı, bende 2. Oğlum 1 yaşına gelince 3. Yü planlıyorum, nasip inşallah sana bir erkek banada bir kız bebek nasip etsin sağlıkla sıhhatleCanim hayırlı olsun bebeğin.bizim.icin hayırlı olan kız bebekmis. Bence çalışıyor olsan bile ucuncuyu dene.simdi belki zor olur ama ilerde çok çocuk ne kadar iyi anlarsın. Biz dört kardesiz annemiz babamiza çok tutkunuz. Ben ikinci kızım bir yaşına gelince inşallah bir daha deneyeceğim. Maddi durumun iyiyse sende dene.vakti saati ne zaman bilemeyiz.
Canım benim ne güzel ayırıp yazmışsın resmen gözlerimden ya geldi okuduğumda çok güzel gerçekten ellerine sağlık allah razı olsun böyle bir paylaşım yaptığın içinkızımız oldu ne kadar şanslı bi anne ve baba olduğumuzu bir kere daha anladım.
Şöyle ki;
1-) İlk çocuğun kız olması kadının bereketindendir. Çünkü, Cenâb-ı Hak âyet-i celileye “Dilediğine kız verir ...” diye başlamıştır.
2-) Kimin kızları olur da onlara iyi bakar ve ev-bark sahibi yaparsa, o kimse için bu, Cehennemle arasına perde olur.
3-) Allahü Teâlâ’dan beni zahmetsiz rızıklandırmasını istedim. Beni kızlarla rızıklandırdı.
4-) Kızları kerih görmeyiniz. Çünkü ben de kızlar babasıyım. (Rûhu’u-Beyân, C., S. 342-343)
5-) Kişinin kız çocuğu olduğu zaman, Allahü Teâlâ bir grup melek gönderir. Onlar: “Esselâmü Aleyküm yâ ehle beyt” (Ey ev halkı size selam olsun) derler ve kanatlarıyla giydirip, elleriyle başını meshederek “Şu zayıf kadından doğan zayıf kızdır. Bunu bakıp büyütene Allahü Teâlâ kıyâmete kadar yardımcı olsun” derler. (Kenzü’l-Ummal, 45378)
6-) Kim kız çocuğunu baliğ oluncaya kadar yetiştirirse, kıyâmet günü ben ve o kimse yan yana bulunuruz. (Mübarek parmaklarını biri birine bitiştirmişlerdir) (Riyâzü’s-Sâlihîn C.1, S.311)
7-) Sizden birinizin üç kızı veya üç kız kardeşi olur da onlara güzel bakar, giydirir ve evlendirirse, Cehennemle kendi arasında perde olur ve Allahü Teâlâ kendisine Cennet nasip eder. (Kenzü’l-Ummal, 45368-45369)
İçinde kız çocuğu bulunan her eve gökten her gün 12 rahmet iner ve melekler o evi gece gündüz (aralıksız) ziyaret ederler. Ve ana babasına her gün bir senelik ibâdet sevâbı yazarlar. (Riyâzü’n-Nâsihin 328).
9-) Kızını sevindireni Allahü Teâlâ Cennetle sevindirir, (O kimse) kurtulur. (Şir’a, 451)
10-) Çarşıdan getirilen şeyi çocuklar arsında taksim ederken kızlardan başlamalı. Onlar kalben daha hassas, ruhen daha incedir.
Benim de iki kızım var @Birbilsem1132 ben de çok üzüldüm ilk başta ama doğunca tabi değişiyor herseyin oluyor bebislerin kız erkek farketmiyor
Yine bazen diyordum ah bir oğlum olsaydı diye ama üsteki yazıyı okuyunca tüm düşüncelerim değişti şimdi iyi ki diyorum umarım sana da iyi gelir