- 20 Haziran 2017
- 87
- 60
- 42
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.181
Kız çocuğunu çok ta hafife almasinlar derim. .cennete anahtar cehenneme perde demişler ..hem daha 2.bebeginmis üzülme. .benim iki kizim var hem babalarına hem bana yoldaşlar büyük bu yıl teog sınavlarında Türkiye 1.leri arasına girdi. .inşaallah senin evlatlarinda seni gururlandirdikca çevredekiler susar. .üzülmeÇok üzüldüm ağladım rabbime bıraktım onları. Bebeğim doğduğunda asla onlara gostermeyecegim.
Cnm öncelikle hamileliğin hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah..Hanımlar Merhaba uzun zaman oldu girmeyeli. Dogum yapan arkadaşlar Bebeğinizin yaşı uzun olsun.allah hayırlı evlat eylesin.beni unutmadiysaniz erkek bebek icin ugrasiyordum. Bir kızım var dünyalar güzeli. Ovülasyon testi kullandım tam yumurtlama günü denedim. Alkali olmak için biraz siyet yaptım. Sert kahve esime.saga yatma vs vs ve erkek bebek duaları. Çok dua ettim
16. Haftamdayim ve bir kızım daha oluyor. Kendimi erkek bebeğe sartlandirmisim galiba. Biraz şaşkınlık oldu.ama Rabbim böyle uygun görmüş.demekki hayırlısı kız bebekmis. Değişir mi dedim bacak arasi bomboş
Erkek bebek gördüğümde gözlerim doluyor
Nolur kimse yargilamasin. Insan iki meyveyi de tatmak istiyor. Eşim çok istemişti ben bir oglanim yanıma Yoldaş olsun demişti
Olmadı.
Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun, bende bu hafta sın hazırlıkşar artık ev temizliği yapılacak onunla uğraşıyorum, onun dışında bitti bizim hazırlıklarda, sağlıkla dığsunlar artıkSagol canım allah razı olsun iyiz şimdilik çocuklarım hastalandı kaç gündür onlarla uğraşıyorum şimdi biraz daha iyiler çok şükür ellerinden öpsünler. Hiç sorma canım bu son zaman geçmek bilmiyor o kadar zaman bekledik ama bu son zaman geçmiyor hiç sanki bir an dogsun istiyor insan. Herşeyi tamam hazır sadece doğmasını bekliyoruz çocuklar biraz yoruyor ama oda olucak elbet ne yapalım. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Amin canımm inşallah yaSağol canım. Vazgeçme valla. Rabbim iki meyveden de tattirsin. Hepsinin yeri ayrıdır. Seninkiler de abi olup küçüğü çok severler inşallah
Gerçekten çok şaşırdım canım ya ben bu ovulasyon testine çok güveniyordum, hayırlısı böyleymiş de üzülme canım, bende hep 3 kızım olsun istedim 2. Oğlum geliyor belki rabbim kız evlat nasip etmeyecek bilemeyiz hiç bişeyin garantisi yok, ama bekle bakalım biraz daha, burda 6 ay kız denip sonra erkek diyen bi arkadaşımızda var aynem tam obülasyon günü deneyen, inşallah gönlünden geçen olur canım ama üzme kendini, kız evlat senin için ve birbirleri için iyi olurHanımlar Merhaba uzun zaman oldu girmeyeli. Dogum yapan arkadaşlar Bebeğinizin yaşı uzun olsun.allah hayırlı evlat eylesin.beni unutmadiysaniz erkek bebek icin ugrasiyordum. Bir kızım var dünyalar güzeli. Ovülasyon testi kullandım tam yumurtlama günü denedim. Alkali olmak için biraz siyet yaptım. Sert kahve esime.saga yatma vs vs ve erkek bebek duaları. Çok dua ettim
16. Haftamdayim ve bir kızım daha oluyor. Kendimi erkek bebeğe sartlandirmisim galiba. Biraz şaşkınlık oldu.ama Rabbim böyle uygun görmüş.demekki hayırlısı kız bebekmis. Değişir mi dedim bacak arasi bomboş
Nolur kimse yargilamasin. Insan iki meyveyi de tatmak istiyor. Eşim çok istemişti ben bir oglanim yanıma Yoldaş olsun demişti
Olmadı.
Aynen canım hiç takmayın kafanıza evladın kızı erkeği olmaz, gönül elbet farklı olanı istiyor ama rabbim önce sağlıklısını versin, okumaklada insan olunmuyormuş işte, Allah hayırlı evlat nasip etsin önce, hayırsız oldumu kızda erkekde farketmiyor, Allah akıl fikir versin böylelerineTakma kafana diycem ama bende aynı durumdayım.Geçen eşimin arkadaşlarıyla bi kafede oturuyorduk.evli 1 erkek çocukları var benimde 1 kızım 2.ciye hamileyim ve doktor kız olabileceğini söylemiştim.Sohbet arasında bu tuttu dediki bi oğlum var 1 tane daha oğlum olursa prenses olurum ben evde 3 erkek ne güzel olur.Döndüm eşime baktım gözlerimizde aynı ifade ne demek istiyor bu kadın.sonra onun eşi toparlamak için ya erkek doğurmaya gerek yok sen zaten bizim prensesimizsin dedi.ve bu anlattığım kişi çocuk gelişimi öğretmeni asla kızı olmasını istemiyor.Sonradan eşime dedimki duydunmu dediğini o prensesse ben ne oluyorum ne demek istedi bu grzeklı eşim boşver konuşuyor cahilce üzülmeye değmez.şuanda oda hamile rabbim bilir en güzelini ne diyelim cnm inşallah bizede allah nasip eder.Emin ol biz kız anneleri hiç yanlız kalmayacağız yanımızda hep meleklerimiz olacak inşallah...
Ayy canım Allah kolaylık versin gaz çok kötü, benim oğlumda dr eğer gaz olursa hiç ilaç verme hiç bir damlanın faydası yok demişti, eğer gazlı bir bebekse 100 gün bunu çekeceksin demişti ama benim oğlum gazlı değildi, yan komşumunki gazlıydı sanahtan akşama sürekli kollarında sallayıp duruyolardı çocuğu, inşallah çabucak geçer sizinkide, bitkisel şeyleri araştır bakalım belki daha faydalı bişey vardır damla eğer gayda etmezseSelam kızlar nasılsınız bizim gazlı geceler basladı baya sabahlara kadar ayaktayım hala damla verdi doktor dun basladik daha bi faydasi olmadi bakalim
Rabbim ne güzel nasip etti canım sana, sağlıkla büyüt evlatlarını, benimde bir kızlardeşim yok hep bi ablam olsun bi kızlardeşim olsun çok istedim, o olmayınca kızlarım olur dedim olmadı, inşallah kız için bir kez daha deneyeceğim, rabbim nasip etsin, etmezsede rabbim böyle uygun gördü deyip gelinlerime sarılırm bende :))B Beybipattis bide şöyle düşün bu bebişin erkek olsaydı muhtemelen 3. Yü düsenmeyecektin. Bence 1 kız çocuğuna 1 kızkardeş lazım ve ne mutlu ki Allah kızına bunu nasip etmis.. mesela ben tek kızdım ve kizKardesi olan arkadaşlarıma hep özenirdim. Düşünsene büyüdüklerinde odalarına kapanıp bol bol dedikodu yapıp sevgililerini konuşacaklar sende kahveleri eline alıp aralarına kaynak olup hadi banada anlatın kızlar diye şirinlik yapacaksın :)))
Aynen canım hiç takmayın kafanıza evladın kızı erkeği olmaz, gönül elbet farklı olanı istiyor ama rabbim önce sağlıklısını versin, okumaklada insan olunmuyormuş işte, Allah hayırlı evlat nasip etsin önce, hayırsız oldumu kızda erkekde farketmiyor, Allah akıl fikir versin böylelerine
Aminnn canım inşallah Rabbim sana da güç kuvvet versin en önemlisi de inşallah emeğinin hakkını versin. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahAllah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun, bende bu hafta sın hazırlıkşar artık ev temizliği yapılacak onunla uğraşıyorum, onun dışında bitti bizim hazırlıklarda, sağlıkla dığsunlar artık
Hanımlar Merhaba uzun zaman oldu girmeyeli. Dogum yapan arkadaşlar Bebeğinizin yaşı uzun olsun.allah hayırlı evlat eylesin.beni unutmadiysaniz erkek bebek icin ugrasiyordum. Bir kızım var dünyalar güzeli. Ovülasyon testi kullandım tam yumurtlama günü denedim. Alkali olmak için biraz siyet yaptım. Sert kahve esime.saga yatma vs vs ve erkek bebek duaları. Çok dua ettim
Olmadı.
Bende aynı şeyleri yaşıyorum hakkımızda hayırlısı bi umut erkek olurmu cinsiyet değişir mi diye bekliyorum.Keşke bu yöntemi bilseydimde bende deneseydim.ozama daha az üzülürdümBirbilsem yaşadıklarının hepsini ben de yaşadım. bir kızım var. bir de oğlum olsun diye çok istemiştim. farklı evlat sevgisini tatmak için. senin denediğin erkek bebek yöntemlerini bende denedim ama bu yönetemler de yüzde 70 başarı şansı varmış biz kalan yüzde 30 lük dilimdeyiz anlıcan. şuan 27 haftalık hamileyim. acaba erkek olur mu doktorlar yanılmış mıdır diye aklımdan çok geçirdim. ama dediğin gibi allahın takdiri. bize kız evladı hayırlı görmüş rabbim. çalıştığım için 3 çocuğu düşünmüyorum. erkek evlat eksikliğini belki bi ömür duycam ama rabbimin takdiri hayatta herkesin bir imtihanı oluyor. inşallah hayırlısı ve sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız. beni en çok teselli eden şu iki ayet oldu. şura suresi 49-50 ayetler : "Göklerin ve yerin egemenliği Allah’a aittir. O dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları bahşeder, dilediğine de erkek çocukları bahşeder.
Yahut erkek ve kız çocuklarını birlikte verir. Dilediğini de çocuksuz bırakır. Şüphesiz O her şeyi bilir, her şeye gücü yeter."
bakara suresi 216. ayet "...Hakkınızda hayırlı olduğu halde bir şeyden hoşlanmamış olabilirsiniz. Sizin için kötü olduğu halde bir şeyden hoşlanmış da olabilirsiniz. Yalnız Allah bilir, siz ise bilemezsiniz."
Sağol canım Allah razi olsun.Allah hayirlisiyla yetistirebilmeyi nasip etsin.insallah sizin akıllı kizlariniz gibi olurlar. Insan ların abuk sabuk lafları canımı sıkıyor. Onları da Allah a havale ediyorum. Rabbime şükür şanslı annelerden olacagimKız çocuğunu çok ta hafife almasinlar derim. .cennete anahtar cehenneme perde demişler ..hem daha 2.bebeginmis üzülme. .benim iki kizim var hem babalarına hem bana yoldaşlar büyük bu yıl teog sınavlarında Türkiye 1.leri arasına girdi. .inşaallah senin evlatlarinda seni gururlandirdikca çevredekiler susar. .üzülme
Cook Sağol canım Allah razi olsun. Çocuklarını sana bagislasin. Iste insanogluyuz olmayanı istiyoruz. Benim için erkek bebek değil kız bebek hayirliymis. Hareketlerini hissettikce kendimi çok kötü hissediyorum.kendime kızıyorum. Insanlarin lafları çok kırıcı. Bu da mı kızmış immm diye dudak bukenler var.birtek tirnagini bile yapamayiz. Çok şükür rabbim sağlıklı bir evlat vermiş.insallah hayirlisiyla kucağıma alırım.Cnm öncelikle hamileliğin hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah..
Benimde 2 kızım varken birde oğlum olsamı acaba deyip hamile kaldım belirtilerim ve hissiyatim hep erkekti. Ama 3. Kızım oldu Allaha binlerce şükür ki iyiki de olmuş.. dünyalara değişmem prenseslerimi.. sen şu an tahminimce çevre baskısı ve kendini öyle alistirdigin icin kötü hissediyorsun. Sakın üzülme Allahın gücüne gider, tövbe de ve dua et sana aklı başında eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat versin kucağına..
En çokta kızım. Icin seviniyorum çok iyi bir arkadaş olacaklar.annem ben ve Kızkardeşim gibiB Beybipattis bide şöyle düşün bu bebişin erkek olsaydı muhtemelen 3. Yü düsenmeyecektin. Bence 1 kız çocuğuna 1 kızkardeş lazım ve ne mutlu ki Allah kızına bunu nasip etmis.. mesela ben tek kızdım ve kizKardesi olan arkadaşlarıma hep özenirdim. Düşünsene büyüdüklerinde odalarına kapanıp bol bol dedikodu yapıp sevgililerini konuşacaklar sende kahveleri eline alıp aralarına kaynak olup hadi banada anlatın kızlar diye şirinlik yapacaksın :)))
Ben hala erkek hissediyorum. Rüyamda erik yiyorum. Tabirinde erkek bebek doguracaginiza diyor.14. Haftada bi cikinti vardı. 16. Haftada o cikinti yoktu ve üç çizgi gördük.yani kesin kızGerçekten çok şaşırdım canım ya ben bu ovulasyon testine çok güveniyordum, hayırlısı böyleymiş de üzülme canım, bende hep 3 kızım olsun istedim 2. Oğlum geliyor belki rabbim kız evlat nasip etmeyecek bilemeyiz hiç bişeyin garantisi yok, ama bekle bakalım biraz daha, burda 6 ay kız denip sonra erkek diyen bi arkadaşımızda var aynem tam obülasyon günü deneyen, inşallah gönlünden geçen olur canım ama üzme kendini, kız evlat senin için ve birbirleri için iyi olur
Canim hayırlı olsun bebeğin.bizim.icin hayırlı olan kız bebekmis. Bence çalışıyor olsan bile ucuncuyu dene.simdi belki zor olur ama ilerde çok çocuk ne kadar iyi anlarsın. Biz dört kardesiz annemiz babamiza çok tutkunuz. Ben ikinci kızım bir yaşına gelince inşallah bir daha deneyeceğim. Maddi durumun iyiyse sende dene.vakti saati ne zaman bilemeyiz.Birbilsem yaşadıklarının hepsini ben de yaşadım. bir kızım var. bir de oğlum olsun diye çok istemiştim. farklı evlat sevgisini tatmak için. senin denediğin erkek bebek yöntemlerini bende denedim ama bu yönetemler de yüzde 70 başarı şansı varmış biz kalan yüzde 30 lük dilimdeyiz anlıcan. şuan 27 haftalık hamileyim. acaba erkek olur mu doktorlar yanılmış mıdır diye aklımdan çok geçirdim. ama dediğin gibi allahın takdiri. bize kız evladı hayırlı görmüş rabbim. çalıştığım için 3 çocuğu düşünmüyorum. erkek evlat eksikliğini belki bi ömür duycam ama rabbimin takdiri hayatta herkesin bir imtihanı oluyor. inşallah hayırlısı ve sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız. beni en çok teselli eden şu iki ayet oldu. şura suresi 49-50 ayetler : "Göklerin ve yerin egemenliği Allah’a aittir. O dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları bahşeder, dilediğine de erkek çocukları bahşeder.
Yahut erkek ve kız çocuklarını birlikte verir. Dilediğini de çocuksuz bırakır. Şüphesiz O her şeyi bilir, her şeye gücü yeter."
bakara suresi 216. ayet "...Hakkınızda hayırlı olduğu halde bir şeyden hoşlanmamış olabilirsiniz. Sizin için kötü olduğu halde bir şeyden hoşlanmış da olabilirsiniz. Yalnız Allah bilir, siz ise bilemezsiniz."
Ben hala erkek hissediyorum. Rüyamda erik yiyorum. Tabirinde erkek bebek doguracaginiza diyor.14. Haftada bi cikinti vardı. 16. Haftada o cikinti yoktu ve üç çizgi gördük.yani kesin kız
Yinede Allah bilir. Komşumuz doğum yaptı dokuz ay kız demişlerdi. Erkek doğdu pipi çok kucukmus saklamis :))
Evet canım bacak arasi resmini verdi doktor yukleyeyim bomboş pipi falan yok ama erkek hissediyorum hala mucize bekliyorum galibaBende rüyamda erkek bebek görüyorum sürekli ve senin gibi erkek hissediyorum hala.Doktor cinsiyeti söyliyimmi doğuma süprizmi olsun dedi bende söyleyin dedim kız dedi 16.haftada.Bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum inanmak için bize bacak arası resmi verdi iki çizgi var bişey anlaşılmıyor peki sizede verdiler mı resim?