" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Çok üzüldüm ağladım rabbime bıraktım onları. Bebeğim doğduğunda asla onlara gostermeyecegim.
Kız çocuğunu çok ta hafife almasinlar derim. .cennete anahtar cehenneme perde demişler ..hem daha 2.bebeginmis üzülme. .benim iki kizim var hem babalarına hem bana yoldaşlar büyük bu yıl teog sınavlarında Türkiye 1.leri arasına girdi. .inşaallah senin evlatlarinda seni gururlandirdikca çevredekiler susar. .üzülme

Cnm öncelikle hamileliğin hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah..
Benimde 2 kızım varken birde oğlum olsamı acaba deyip hamile kaldım belirtilerim ve hissiyatim hep erkekti. Ama 3. Kızım oldu Allaha binlerce şükür ki iyiki de olmuş.. dünyalara değişmem prenseslerimi.. sen şu an tahminimce çevre baskısı ve kendini öyle alistirdigin icin kötü hissediyorsun. Sakın üzülme Allahın gücüne gider, tövbe de ve dua et sana aklı başında eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat versin kucağına..

B Beybipattis bide şöyle düşün bu bebişin erkek olsaydı muhtemelen 3. Yü düsenmeyecektin. Bence 1 kız çocuğuna 1 kızkardeş lazım ve ne mutlu ki Allah kızına bunu nasip etmis.. mesela ben tek kızdım ve kizKardesi olan arkadaşlarıma hep özenirdim. Düşünsene büyüdüklerinde odalarına kapanıp bol bol dedikodu yapıp sevgililerini konuşacaklar sende kahveleri eline alıp aralarına kaynak olup hadi banada anlatın kızlar diye şirinlik yapacaksın :)))

Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun, bende bu hafta sın hazırlıkşar artık ev temizliği yapılacak onunla uğraşıyorum, onun dışında bitti bizim hazırlıklarda, sağlıkla dığsunlar artık

Gerçekten çok şaşırdım canım ya ben bu ovulasyon testine çok güveniyordum, hayırlısı böyleymiş de üzülme canım, bende hep 3 kızım olsun istedim 2. Oğlum geliyor belki rabbim kız evlat nasip etmeyecek bilemeyiz hiç bişeyin garantisi yok, ama bekle bakalım biraz daha, burda 6 ay kız denip sonra erkek diyen bi arkadaşımızda var aynem tam obülasyon günü deneyen, inşallah gönlünden geçen olur canım ama üzme kendini, kız evlat senin için ve birbirleri için iyi olur

Aynen canım hiç takmayın kafanıza evladın kızı erkeği olmaz, gönül elbet farklı olanı istiyor ama rabbim önce sağlıklısını versin, okumaklada insan olunmuyormuş işte, Allah hayırlı evlat nasip etsin önce, hayırsız oldumu kızda erkekde farketmiyor, Allah akıl fikir versin böylelerine

Selam kızlar nasılsınız bizim gazlı geceler basladı baya sabahlara kadar ayaktayım hala damla verdi doktor dun basladik daha bi faydasi olmadi bakalim
Ayy canım Allah kolaylık versin gaz çok kötü, benim oğlumda dr eğer gaz olursa hiç ilaç verme hiç bir damlanın faydası yok demişti, eğer gazlı bir bebekse 100 gün bunu çekeceksin demişti ama benim oğlum gazlı değildi, yan komşumunki gazlıydı sanahtan akşama sürekli kollarında sallayıp duruyolardı çocuğu, inşallah çabucak geçer sizinkide, bitkisel şeyleri araştır bakalım belki daha faydalı bişey vardır damla eğer gayda etmezse

Rabbim ne güzel nasip etti canım sana, sağlıkla büyüt evlatlarını, benimde bir kızlardeşim yok hep bi ablam olsun bi kızlardeşim olsun çok istedim, o olmayınca kızlarım olur dedim olmadı, inşallah kız için bir kez daha deneyeceğim, rabbim nasip etsin, etmezsede rabbim böyle uygun gördü deyip gelinlerime sarılırm bende :))

Böyle insanlar sadece sinir bozuyor.Rabbim büyük,bir gün oda pişman olur yanlız kaldığında anlar kız çocuğunun ne kadar kıymetli olduğunu

Aminnn canım inşallah Rabbim sana da güç kuvvet versin en önemlisi de inşallah emeğinin hakkını versin. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Birbilsem yaşadıklarının hepsini ben de yaşadım. bir kızım var. bir de oğlum olsun diye çok istemiştim. farklı evlat sevgisini tatmak için. senin denediğin erkek bebek yöntemlerini bende denedim ama bu yönetemler de yüzde 70 başarı şansı varmış biz kalan yüzde 30 lük dilimdeyiz anlıcan. şuan 27 haftalık hamileyim. acaba erkek olur mu doktorlar yanılmış mıdır diye aklımdan çok geçirdim. ama dediğin gibi allahın takdiri. bize kız evladı hayırlı görmüş rabbim. çalıştığım için 3 çocuğu düşünmüyorum. erkek evlat eksikliğini belki bi ömür duycam ama rabbimin takdiri hayatta herkesin bir imtihanı oluyor. inşallah hayırlısı ve sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız. beni en çok teselli eden şu iki ayet oldu. şura suresi 49-50 ayetler : "Göklerin ve yerin egemenliği Allah’a aittir. O dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları bahşeder, dilediğine de erkek çocukları bahşeder.

Yahut erkek ve kız çocuklarını birlikte verir. Dilediğini de çocuksuz bırakır. Şüphesiz O her şeyi bilir, her şeye gücü yeter."

bakara suresi 216. ayet "...Hakkınızda hayırlı olduğu halde bir şeyden hoşlanmamış olabilirsiniz. Sizin için kötü olduğu halde bir şeyden hoşlanmış da olabilirsiniz. Yalnız Allah bilir, siz ise bilemezsiniz."

Bende aynı şeyleri yaşıyorum hakkımızda hayırlısı bi umut erkek olurmu cinsiyet değişir mi diye bekliyorum.Keşke bu yöntemi bilseydimde bende deneseydim.ozama daha az üzülürdüm

Sağol canım Allah razi olsun.Allah hayirlisiyla yetistirebilmeyi nasip etsin.insallah sizin akıllı kizlariniz gibi olurlar. Insan ların abuk sabuk lafları canımı sıkıyor. Onları da Allah a havale ediyorum. Rabbime şükür şanslı annelerden olacagim

Cook Sağol canım Allah razi olsun. Çocuklarını sana bagislasin. Iste insanogluyuz olmayanı istiyoruz. Benim için erkek bebek değil kız bebek hayirliymis. Hareketlerini hissettikce kendimi çok kötü hissediyorum.kendime kızıyorum. Insanlarin lafları çok kırıcı. Bu da mı kızmış immm diye dudak bukenler var.birtek tirnagini bile yapamayiz. Çok şükür rabbim sağlıklı bir evlat vermiş.insallah hayirlisiyla kucağıma alırım.

En çokta kızım. Icin seviniyorum çok iyi bir arkadaş olacaklar.annem ben ve Kızkardeşim gibi

Ben hala erkek hissediyorum. Rüyamda erik yiyorum. Tabirinde erkek bebek doguracaginiza diyor.14. Haftada bi cikinti vardı. 16. Haftada o cikinti yoktu ve üç çizgi gördük.yani kesin kız
Yinede Allah bilir. Komşumuz doğum yaptı dokuz ay kız demişlerdi. Erkek doğdu pipi çok kucukmus saklamis :))

Canim hayırlı olsun bebeğin.bizim.icin hayırlı olan kız bebekmis. Bence çalışıyor olsan bile ucuncuyu dene.simdi belki zor olur ama ilerde çok çocuk ne kadar iyi anlarsın. Biz dört kardesiz annemiz babamiza çok tutkunuz. Ben ikinci kızım bir yaşına gelince inşallah bir daha deneyeceğim. Maddi durumun iyiyse sende dene.vakti saati ne zaman bilemeyiz.

Bende rüyamda erkek bebek görüyorum sürekli ve senin gibi erkek hissediyorum hala.Doktor cinsiyeti söyliyimmi doğuma süprizmi olsun dedi bende söyleyin dedim kız dedi 16.haftada.Bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum inanmak için bize bacak arası resmi verdi iki çizgi var bişey anlaşılmıyor peki sizede verdiler mı resim?

Evet canım bacak arasi resmini verdi doktor yukleyeyim bomboş pipi falan yok ama erkek hissediyorum hala mucize bekliyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…