- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.061
Aaa bak hiç düşünmemiştim onu bende bir dahakine öyle yapayım hatta sancılarım başlar başlamaz yapıp banyo yapıp öyle hastaneye gideyim diyorum tabi fırsat bulursak. Ben jilet le yaptığım zaman traş köpüğü kullanıyorum genital bölge için Extra ama o dediğinide bir deneyim heleEvet kizimin bebek sampuanini kullaniyorum.vala elime az aliip iyice suriyorum sonra jilet kullanoyorum ozellikle bebwk sampuanini kullaniyorum.cunku cildi tahris etmiyo paraben ve asitli seyler yok.ocinde dogal oldugu icin en iyisi o
Cok gecmis olsun.canim isalh tez zamanda iglesir gecer bu sicaklardada hastalk ates hic cekilmiyo vala simdiAy insallah canım ya inşallah bende öyle ümid ediyorum. Oğlum iki gündür hasta valla onunla uğraşıyorum bademcikleri şişmiş yarın doktora götürücem kaç saatte bir ateşi çıkıyor
Tiras kopugu yakiyo ya ben hep bebek sampuanini kullandim bide 36 haftadan sonra her an dogum olur dusuncesiyle ne kadar banyoya girsen jilet suruo oyle giriyorsum yani kılların uzamasina firsat vermedim hic doğumbaslarkende kil yoktu zaten artik duzenli iki gunde uc gunde bi sur jiletAaa bak hiç düşünmemiştim onu bende bir dahakine öyle yapayım hatta sancılarım başlar başlamaz yapıp banyo yapıp öyle hastaneye gideyim diyorum tabi fırsat bulursak. Ben jilet le yaptığım zaman traş köpüğü kullanıyorum genital bölge için Extra ama o dediğinide bir deneyim hele
Aminnn canım inşallahKizlar canlarim allah sizden tek tek razi olsun rabbim.gonlunuzdekileri size nasip etsin iyi dilekleriniz ve dualriniz ic8n ayrica bi tesekeu ediyorum birda kardes gibi olduk inanin dogum yapar yapmaz buraya yazmak icin firsat bekliyodum.o kadar ki aklimdasiniz darisi diger hamislere isallajhh
Kesin ilişkinin etkisi çok var canım ondan açılma aniden olmuş bende kızımda öyle olmuştu çünkü. Bizde 5 inci aydan bu yana sadece korunmalı ilişki oluyor ben korkuyorum rahim ağzı açılır diye ve bir aydır da hiç yapamıyoruz ben çok zorlandığım için izin vermiyorum hiçCanim zaten hamileligim. Boyunca hic korunmadik sadece baslarda biraz o ladar ama son iki aydir hic korunmadik gece iliski oldu ama belim.cok agirdi ve birden mide bulantisi oldu bi sararma oldu bend egecti sonra adet sancilari bigi gelip gitti duzensiz en son egildim makinaya orda patlak verdi artik
Aminnn canım inşallah allah razı olsun senden aynen valla bu sıcakta oğlan adeta yanıyor ateşi çıkıncaCok gecmis olsun.canim isalh tez zamanda iglesir gecer bu sicaklardada hastalk ates hic cekilmiyo vala simdi
Öyle yaparım canım fikrin için çok sağol gülüm allah senden razı olsunTiras kopugu yakiyo ya ben hep bebek sampuanini kullandim bide 36 haftadan sonra her an dogum olur dusuncesiyle ne kadar banyoya girsen jilet suruo oyle giriyorsum yani kılların uzamasina firsat vermedim hic doğumbaslarkende kil yoktu zaten artik duzenli iki gunde uc gunde bi sur jilet
Hayırlı olsun canım cok sevindim saglıkla sl kucagina insallahMerhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Hayırlı olsun canım cok sevindim saglıkla sl kucagina insallahMerhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Valla bende yapamiyofum ama 36 haftam bitince iki uc gunde bi yapmaya devam ettik sirf nirmal olsun digum diye acilma olsun diye yapiyodumKesin ilişkinin etkisi çok var canım ondan açılma aniden olmuş bende kızımda öyle olmuştu çünkü. Bizde 5 inci aydan bu yana sadece korunmalı ilişki oluyor ben korkuyorum rahim ağzı açılır diye ve bir aydır da hiç yapamıyoruz ben çok zorlandığım için izin vermiyorum hiç
Öyle yaparım canım fikrin için çok sağol gülüm allah senden razı olsun
Sağol canım. Allah razı olsun. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Senin kuzu da çok tatlıdır şimdi. Adı da çok güzelmiş. Rabbim uzun ömürler versin inşallahHayırlı olsun canım cok sevindim saglıkla sl kucagina insallah
Selam canım merak etmistim bende seni iyi olmaniza sevindim insallah 2.doktorun dedigi cikar hayirli bir oglum olur olmasada 3kız annesi olursun oda cok guzel rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin ben bebisle geciriyorum gunlerimi 1aylik olduk teyzesi fazla arayi acna vakit buldukca yaz canîmSlm hanımlar hayırlı geceler ben taşınınca evdeki interneti kapattım cep telefonunda var internet oda zor giriyo kasıyo küçük kızın oyunları var oynuyo arada diye silemiyorumda büyük kızada tel alınca gerek kalmadı boşu boşuna internete para vermiyeyim dedim bide kızlarla beraber iş yerine gidiyoruz demiştimya kız kardeşlerimle beraber işletiyoruz oraya gidiyoz bide şuan lise telaşımız var puanımıza uygun lise bakıyoruz tercih formu doldurcaz rabbim sizlerede nasip etsin o günleri görün inşallah cnmbesirsu canım sağlıkla büyüt bebişini hayırlı evlat olsun inşallah Papatyam321 canım inan cok sevindim allah kucağında göstersin doğum yapanlar bebişlerle aranız iyidir umarım ben tam sıcaklara kaldım cok zorlanıyorum iştah yok hala gerci olsa ne yazar yemeğe korkuyorum bi kaşık fazla kacsa ölüyorum şişkinlikten daha 2 kilo almışım 6 cı ayıma girdiğim halde benim için sorun yok ama bebiş beslenemiyo diye endişelenmiyoda değilim ama doktor boyu kilosu iyi dedi ben gecen değil ondan önceki çarşamba doktora gittim cinsiyetimize kesin kız dedi ve ben ikili ve üçlü tarama testi yaptırmadığım için beni anomali taramasına gönderdi bugüne randevuydu bugün girdim cok şükür bişey yok herşey yolunda ama cinsiyete erkek dedi bu doktor hemen kendi doktoruma gittim ama mesaisi bitmiş döndüm eve kontrolüm 2 hafta sonra bakayım ne diyecek kesin kez kız demişti halbuki 2 hafta önce ben hala şoku atamadım kimseyede demedim bi kız bi erkek gidiyoz bakayım ne cıkacak bende cok merak ediyorum bide ben normal doğum yapıyorum bunuda doğurayım sezeryanla kız yada erkek kordonlarımı bağlatayım diyorum ama 2 kişi var cevremde sakın yapma diyolar doğru yalan bilmiyorum varsa cevrenizde bi sorun eşine karşı isteğin tamamen bitiyo dediler
Oh masallah ev gibisi yokEvet onceden gelen sacilar rahimde kisalma ve yumusama yapmisti gelen son agrili sanci yzvss yavs acti rahmi son suni sancida verince 4cm den 7 8 cm e cikti fogum bssladi o kadar birden olduki sancim dogum hala inanamiyorum simdi evimizdeyiz iyiyiz cok sukur
Yan yatir canim ozel minderler var onun ici ben aldim cok rahat oglumdayken de arkasini minderle destekliyordum ama bu kiz cok fena arkasini destekoiyorum bir bakiyorum sirt ustu yatmis yine bu ozel minderde oyle bir sansi yok onden arkadan minderi var arasina yatiriyorsun bebegi bende gaz icin diger firumdan tavsiye ettiler kimyon tohumu ve rezene aldirttim kardesime bugun getiricek demleyip icince cocugun sancilarina iyi geliyormis sancisi olmuyormus deniycem bakalimKiz benimkide baya ağlıyordu hastanedeyken hele ilk iki gun abovvvv deeim.bu kadar kucuk bi bebek nasil bu sesi cikariyor dedim.ama dun bide bugun iyi bakalim.islah aglamaz sancilaniyo arada ama.cok kusuyo ya agzizn kenarindan surekli sut cikiyo gece korkuyorum.bogulmasin kusmasinda diye
Amin canım cümlemizinkine insallah rabbim acılarını göstermesinSağol canım. Allah razı olsun. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Senin kuzu da çok tatlıdır şimdi. Adı da çok güzelmiş. Rabbim uzun ömürler versin inşallah