" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Evet kizimin bebek sampuanini kullaniyorum.vala elime az aliip iyice suriyorum sonra jilet kullanoyorum ozellikle bebwk sampuanini kullaniyorum.cunku cildi tahris etmiyo paraben ve asitli seyler yok.ocinde dogal oldugu icin en iyisi o
Aaa bak hiç düşünmemiştim onu bende bir dahakine öyle yapayım hatta sancılarım başlar başlamaz yapıp banyo yapıp öyle hastaneye gideyim diyorum tabi fırsat bulursak. Ben jilet le yaptığım zaman traş köpüğü kullanıyorum genital bölge için Extra ama o dediğinide bir deneyim hele

Ay insallah canım ya inşallah bende öyle ümid ediyorum. Oğlum iki gündür hasta valla onunla uğraşıyorum bademcikleri şişmiş yarın doktora götürücem kaç saatte bir ateşi çıkıyor
Cok gecmis olsun.canim isalh tez zamanda iglesir gecer bu sicaklardada hastalk ates hic cekilmiyo vala simdi

Tiras kopugu yakiyo ya ben hep bebek sampuanini kullandim bide 36 haftadan sonra her an dogum olur dusuncesiyle ne kadar banyoya girsen jilet suruo oyle giriyorsum yani kılların uzamasina firsat vermedim hic doğumbaslarkende kil yoktu zaten artik duzenli iki gunde uc gunde bi sur jilet

Aminnn canım inşallah

Kesin ilişkinin etkisi çok var canım ondan açılma aniden olmuş bende kızımda öyle olmuştu çünkü. Bizde 5 inci aydan bu yana sadece korunmalı ilişki oluyor ben korkuyorum rahim ağzı açılır diye ve bir aydır da hiç yapamıyoruz ben çok zorlandığım için izin vermiyorum hiç

Öyle yaparım canım fikrin için çok sağol gülüm allah senden razı olsun

Valla bende yapamiyofum ama 36 haftam bitince iki uc gunde bi yapmaya devam ettik sirf nirmal olsun digum diye acilma olsun diye yapiyodum

Selam canım merak etmistim bende seni iyi olmaniza sevindim insallah 2.doktorun dedigi cikar hayirli bir oglum olur olmasada 3kız annesi olursun oda cok guzel rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin ben bebisle geciriyorum gunlerimi 1aylik olduk teyzesi fazla arayi acna vakit buldukca yaz canîm

Yan yatir canim ozel minderler var onun ici ben aldim cok rahat oglumdayken de arkasini minderle destekliyordum ama bu kiz cok fena arkasini destekoiyorum bir bakiyorum sirt ustu yatmis yine bu ozel minderde oyle bir sansi yok onden arkadan minderi var arasina yatiriyorsun bebegi bende gaz icin diger firumdan tavsiye ettiler kimyon tohumu ve rezene aldirttim kardesime bugun getiricek demleyip icince cocugun sancilarina iyi geliyormis sancisi olmuyormus deniycem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…