" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Bebegin sancısı gelmiyordur canım ya bence gazdır yada acıkınca öyle oluyordur. Sütün tam gelmesi doğumdan 3 gün sonra başlıyor tabi senin sütün ne kadar çok bilemiyorum yetmezse de yanına mama verirsin canım. Öyle olursa geceleri mama sabahları da emzir canım daha iyi öyle
Evet ilk gun ve ikinci gun hic yoktu sonraki gun az geldi simdi iyi canim geliyo birden cogaldi isallahda boyle kalir
Ne bulim bizimkiler oyle diyordu bebegin sancisi o diyordu demekki alakasi yok

Kızlar konu dışı olucak belki ama sormadan edemicem artık hemen hemen hiç eğilemiyorum haliyle kıl temizlemekte zorlanıyorum jilet le hiç beceremiyorum artık son bir aydır kıl düşürücü krem kullanıyorum Veet markalı ama oda genital bölge için önerilmiyor zaten her kullanışımda sonradan yanma yapıyor genital bölge icin krem sürdüğüm de geçiyor sonradan. Sizler nasıl yapıyorsunuz veya yapıyordunuz kusura bakmayın bunu sorduğum için ama bende bilemiyorum valla artık nasıl yapacağımı. @ANGIE79 @berenbetul @the craysy @bulut29 ve besirsu besirsu canlar sizler nasıl yapıyordunuz :110: biraz ayıp olmazsa tabi kusura da bakmayın lütfen
Aynayi karima alir jilet suruyorm canim bana daha kolay geliyodu vala devam d edicem bi kac ay sonra gene adaya donerim

1kilo almistir sanirim carsamba gunu goturucem bende asiya bakalim saglik ocaginda ogrenirim kilosunu canim bende yeni hayatimiza alismaya calisiyoruz bizim cadi kiz gunduz misil misil uyuyor gece ayakta cok sukur oglum gibi aglayan bir bebek degil gaz sancisi vurunca agliyor sadece keyfi yerindeyse sesi cikmiyor bu gaz sancilari icin varmi tavsiyeleriniz kizlar
Kiz benimkide baya ağlıyordu hastanedeyken hele ilk iki gun abovvvv deeim.bu kadar kucuk bi bebek nasil bu sesi cikariyor dedim.ama dun bide bugun iyi bakalim.islah aglamaz sancilaniyo arada ama.cok kusuyo ya agzizn kenarindan surekli sut cikiyo gece korkuyorum.bogulmasin kusmasinda diye

Ayy amma uzun yazmışım :KK48:kızlar neyse son durumum budur benim başka doğum yapan varmı bilmiyorum yada hasta olan malesef zor girdim topiğe hasta olan varsa gecmiş olsun doğum yapanda varsa hayırlı evlat olsun allah biz diğer hamilelerinde yardımcısı olsun bu sıcakta hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
Aminnn canım inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah seninde işin zor hem iş hem ev allah kolaylık versin inşallah canım. Bazen doktorlar veya cihazlar doktorları yaniltabiliyor rabbim inşallah hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin canım.

Evet canim ya dogum tarihi cok hos oldu eve geldik bugun oglen cok sukur ohh be deim artik sira sende canim gözümüzsende sende saglikla al isalhh varmi sancilarin ne durumda
Aminnn inşallah canım benim allah razı olsun çok şükür evinize de gelmişsiniz sancılarım ara sıra gelip gidiyor yani hala düzensiz bekliyoruz bizde bakalım ne zaman istersen o zaman gelicek sanırım ama biraz ugrastiricak gibi. İki haftamiz daha var ama bugün yarın olsa bakın erkenden kurtulmuş olurdum bizde sıcaklar hiç çekilmiyor kaç gündür valla çok zor canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Cok geçmiş olsun canim inşallah tez zamanda ayaklanırsin Rabbim şifa versin inşallah. Kuzuyu yikamislar mi çok güzel ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah annenle de güzel güzel hasret giderin kendini fazla yorma misafir falan geldiğinde. Birde doktoruna söyle demir hapları yazabiliyorsa yazsin çok iyi gelir sana yoksa o baş dönmesi hep olur kan kaybın olduğu için. Benim de kansızlık çokmuş geçen doktor bir gün bile aksatma dedi ondan şimdi carpıntım eskisi gibi fazla yok kaç zamandır hap aldığım için. Kansızlık bir sürü sorun yapar ondan dolayı doktoruna sor emzirdigin ickn o haplar bişey yapmıyorsa al onlardan erken ayaklanır güçlenirsin yoksa çok sürer kendine gelmen güçsüz kalırsın hep. Rabbim şifa versin inşallah canım kuzuyu yerime öp allaha emanet olun:KK36:
Evet canim yazmisti zaten demir ilaci bide bi kac c vitamini yazmisti agri kesiciler yazmisti baya senin de carpintin gectiyse ne guzel islah bidaha olmaz son randevun ne zaman sancilarinda cogalma.varmi benimde az az di ama. O ilk sabah makina attommya o zamn basladi durmadi bide gecesinde kocamla iliskiye girmistik biraz ağrı olmustu isalh seninde baslar artik sanvilar gelsin oasamiz bekletmesin seni

Evet onceden gelen sacilar rahimde kisalma ve yumusama yapmisti gelen son agrili sanci yzvss yavs acti rahmi son suni sancida verince 4cm den 7 8 cm e cikti fogum bssladi o kadar birden olduki sancim dogum hala inanamiyorum simdi evimizdeyiz iyiyiz cok sukur
Bende de o sancılar var canım inşallah bende de senin ki gibi bir anda olur biter kurtulurum yoksa ne kadar çok sürerse o kadar güçsüz ve mahvoluyor insan Rabbim her kadının yardımcısı olsun inşallah

Amin sagol canim allah sanada nasip etsin
Evet ya sezeryani gordum normalide inaninki normal dahaa iyi hemen ayaklandim hemen topige girip size msj yazdim nirmalde sezeryan olsa ilk gun anca kendine gelirsin cok rahat yemin sadece adet sancilarim cook oldu sonra kanama cok oldu onun fisinda iyiydi hersry seninkinide gormek nasip olsun
Aminn canim benim inşallah güzel duaların için allah senden razı olsun. Aynen normal doğum her ne kadar zor olsada sonrası için ermiyor inanki

Slm hanımlar hayırlı geceler ben taşınınca evdeki interneti kapattım cep telefonunda var internet oda zor giriyo kasıyo küçük kızın oyunları var oynuyo arada diye silemiyorumda büyük kızada tel alınca gerek kalmadı boşu boşuna internete para vermiyeyim dedim bide kızlarla beraber iş yerine gidiyoruz demiştimya kız kardeşlerimle beraber işletiyoruz oraya gidiyoz bide şuan lise telaşımız var puanımıza uygun lise bakıyoruz tercih formu doldurcaz rabbim sizlerede nasip etsin o günleri görün inşallah cnm besirsu besirsu canım sağlıkla büyüt bebişini hayırlı evlat olsun inşallah @Bebegimgelsin canım inan cok sevindim allah kucağında göstersin doğum yapanlar bebişlerle aranız iyidir umarım ben tam sıcaklara kaldım cok zorlanıyorum iştah yok hala gerci olsa ne yazar yemeğe korkuyorum bi kaşık fazla kacsa ölüyorum şişkinlikten daha 2 kilo almışım 6 cı ayıma girdiğim halde benim için sorun yok ama bebiş beslenemiyo diye endişelenmiyoda değilim ama doktor boyu kilosu iyi dedi ben gecen değil ondan önceki çarşamba doktora gittim cinsiyetimize kesin kız dedi ve ben ikili ve üçlü tarama testi yaptırmadığım için beni anomali taramasına gönderdi bugüne randevuydu bugün girdim cok şükür bişey yok herşey yolunda ama cinsiyete erkek dedi bu doktor hemen kendi doktoruma gittim ama mesaisi bitmiş döndüm eve kontrolüm 2 hafta sonra bakayım ne diyecek kesin kez kız demişti halbuki 2 hafta önce ben hala şoku atamadım kimseyede demedim bi kız bi erkek gidiyoz bakayım ne cıkacak bende cok merak ediyorum bide ben normal doğum yapıyorum bunuda doğurayım sezeryanla kız yada erkek kordonlarımı bağlatayım diyorum ama 2 kişi var cevremde sakın yapma diyolar doğru yalan bilmiyorum varsa cevrenizde bi sorun eşine karşı isteğin tamamen bitiyo dediler
Cok sagol.canim darisi basina isallhhh saglikla al kuvagina cok yorma.kendini canim bence cocuk.dusuneceksen baglama. Ama.dusunmuyorsan baska tabi ularim saglikli bi karar verirsin

Aminnn inşallah canım benim allah razı olsun çok şükür evinize de gelmişsiniz sancılarım ara sıra gelip gidiyor yani hala düzensiz bekliyoruz bizde bakalım ne zaman istersen o zaman gelicek sanırım ama biraz ugrastiricak gibi. İki haftamiz daha var ama bugün yarın olsa bakın erkenden kurtulmuş olurdum bizde sıcaklar hiç çekilmiyor kaç gündür valla çok zor canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Valla gelsin isalhh dayanamiyo insan son zamanlar artik bizimki birden geldi isalh seninkide oyle olur birden tolige girdigimde bide bakim.sen yazmissin doguma.giriyorum.diye isallhhhhhhhhh alahin izniyle

Bende öyle yapayım canım peki ayıptır sorması jiletin yanında kıl için köpük ve kayganlastirici sürüyormuydun çünkü sade jilet le zor oluyor tam temizleniyor
Evet kizimin bebek sampuanini kullaniyorum.vala elime az aliip iyice suriyorum sonra jilet kullanoyorum ozellikle bebwk sampuanini kullaniyorum.cunku cildi tahris etmiyo paraben ve asitli seyler yok.ocinde dogal oldugu icin en iyisi o

Evet canim yazmisti zaten demir ilaci bide bi kac c vitamini yazmisti agri kesiciler yazmisti baya senin de carpintin gectiyse ne guzel islah bidaha olmaz son randevun ne zaman sancilarinda cogalma.varmi benimde az az di ama. O ilk sabah makina attommya o zamn basladi durmadi bide gecesinde kocamla iliskiye girmistik biraz ağrı olmustu isalh seninde baslar artik sanvilar gelsin oasamiz bekletmesin seni
İnşallah sana da ilaçlar iyi gelir canım. Benim sancılar çok düzensiz gelip gidiyor yalancı doğum sancıları işte. Sorması ayıptır canım ilişkiniz korumalimiydi yoksa koruma yokmuydu bizim burda doğuma yaklaşınca ilişki öneriliyor hata erkeğin spermi rahim ağzını açtırıyor deniliyor. Kızım da da iliskiye girmiştik ama doğum olsun diye yapmıştık ki zaten 3 saat ilişkiden sonra sancılarım başlamıştı ve toplamda 5 saat sürmüştü bütün doğum, erkegin spermi çok çabuk açıyor rahim ağzını

Son düzenleme:
hadi hayırlısıyla al kucağına canım rabbim yardımcın olsun ayy çol duygulandım hepimiz bir bir doğuruyoruz darısı başımıza:dua:

Aaaa. Hadi bakalım hayırlısı. Rabbim sağlıkla kurtarsin canım. Dualarimiz seninle

Ayyy canım ya Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sancıların ne zaman ve ne kadar aralıklı başladı canım bizi haberdar etmeyi unutma canım Rabbim bir sancı da kurtarsın inşallah dualarımız seninle canım

Canım benim rabbim yardımcın olsun yavrunu sag salim al kucagina insallah bak dualarin kabul oldu geliyor yavrun

Canım ya. Çok duygulandim. Çok şükür Rabbim e. Maşallah kuzum da. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı evlat olsun inşallah

Cok sukur canim gözün aydın hos geldi ensarımız hayırlı evlat olsun insallah

gözün aydın canım Rabbim hayırlı salih evlat eylesin güzel günlere büyütsün inşallah

besirsu besirsu tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün bol bol kokla bebişi darısı başımıza vakti gelince

gözün aydın canım benim Rabbim hayirli evlat etsin sağlıkla büyüsün inşallah ensarimiz:KK200::nazar: darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza olsun inşallah :dua:

ay cnm hayırlı olsun bebegın. rabbım uzuun omur versın anne babasına bagıslasın ensar ımızı cok sevındım :KK200::KK36::KK36:

Gecmis olsun canim iyi olmana sevindim insallah bidaha sorun olmaz

Kizlar canlarim allah sizden tek tek razi olsun rabbim.gonlunuzdekileri size nasip etsin iyi dilekleriniz ve dualriniz ic8n ayrica bi tesekeu ediyorum birda kardes gibi olduk inanin dogum yapar yapmaz buraya yazmak icin firsat bekliyodum.o kadar ki aklimdasiniz darisi diger hamislere isallajhh:KK200::KK50::KK36::KK36::KK36:

Valla gelsin isalhh dayanamiyo insan son zamanlar artik bizimki birden geldi isalh seninkide oyle olur birden tolige girdigimde bide bakim.sen yazmissin doguma.giriyorum.diye isallhhhhhhhhh alahin izniyle
Ay insallah canım ya inşallah bende öyle ümid ediyorum. Oğlum iki gündür hasta valla onunla uğraşıyorum bademcikleri şişmiş yarın doktora götürücem kaç saatte bir ateşi çıkıyor

İnşallah sana da ilaçlar iyi gelir canım. Benim sancılar çok düzensiz gelip gidiyor yalancı doğum sancıları işte. Sorması ayıptır canım ilişkiniz korumalimiydi yoksa koruma yokmuydu bizim burda doğuma yaklaşınca ilişki öneriliyor hata erkeğin spermi rahim ağzını artırıyor deniliyor. Kızım da da iliski girmiştik ama doğum olsun diye yapmıştık ki zaten 3 saat ilişkiden sonra sancılarım başlamıştı ve toplamda 5 saat sürmüştü bütün doğum sperma çok çabuk açıyor rahim ağzını
Canim zaten hamileligim. Boyunca hic korunmadik sadece baslarda biraz o ladar ama son iki aydir hic korunmadik gece iliski oldu ama belim.cok agirdi ve birden mide bulantisi oldu bi sararma oldu bend egecti sonra adet sancilari bigi gelip gitti duzensiz en son egildim makinaya orda patlak verdi artik

X