- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.021
Gecmis olsun canim iyi olmana sevindim insallah bidaha sorun olmazKizlar iyisiniz islahh benim durumum kotuydu dogum yaptigim gun gayet iyiydim ama bugun ve gece kotuydum kanamam cok vardi bayilmisim altan yaptigi dikişleriin birini de aciklik varmis orasida tam bide utrasyona koydular tekrar rahme baktılar iyi dedi ama gizli yirtilma varmis vajrnde neyseki hallettiler ilaçlarlatekrar dikis attilar simdi iyiyim sancilari da azaldi adet sancilari sadece bas donmesi cok oluyo kan kaybindan heralde yarin taburcu olacakamisom aksama dogru cok sukur dun annemde gece indi ucagi yanima geldi biraz rahatladim artik ara ara grmeye calistim topoge ama tam girdim akrabalar geliyodu hastaneye tam tekrar girdim bebegi yikadilar hemsireker oyle oyle surekli girip cikmak zorunda kaldim eve gecince rahat kafayla yazdiklarinizi okuyup alıntı yapıp cevaplicam isalhh
Canım bence boşuna kendine stres yapıyorsun öyle yaptıkça bebek için daha da iyi olmaz. Bence de rahatına bak keyfine bak bebeğe daha iyi gelir bence fazla düşünüp stres yapmak da bebegi çok etkiler onun için tatilin keyfini çıkar sana daha iyi gelir inan banaKızlar 17+1 olduk.. şuan tatildeyiz Bodrum'da ama çok tedirginim keşke gelmeseydim diyorum denize giriyorum ama hemen çıkıyorum güneşlenemiyorum bişey olmaz değil mi doktor bana keyfine bak demişti ama bebek canlımı diye her dakika düşünüyorum hamileyken tatile giden var mı bi sorunla karşılaştınız mı?
Hayırlı olsun cnm cok sevindim saglikla gelsin oglusunMerhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Sağol canım. İnsallahHayırlı olsun cnm cok sevindim saglikla gelsin oglusun
Maşallah canim benim senin adına çok sevindim sağlıcakla yavrunu kucağına da alırsın allahin izniyle inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Ayyyy canimmm cok sevindimmm yaa allah saglikla sihatke kucaginnaversin vala sevinc gülücükleri atiyom annem ne oldu diyo yok bisi dedim cockkkkkkkkkkkkkk cokkkkk sevindimmm canim yaMerhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Amin canım. İnşallah. Allah razı olsunMaşallah canim benim senin adına çok sevindim sağlıcakla yavrunu kucağına da alırsın allahin izniyle inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet canim ya dogum tarihi cok hos oldu eve geldik bugun oglen cok sukur ohh be deim artik sira sende canim gözümüzsende sende saglikla al isalhh varmi sancilarin ne durumdabesirsu canım doğum tarihi de çok güzel bir tarif extra dan yapsaydin bile bu kadar olmazdı valla 07.07.2017 Maşallah size canım inşallah tez zamanda toparlanır yuvanıza dönersiniz canım
Sağol canım. Seninki de erkektir bence. İnşallah sağlıkla alalım kucagimizaSlm hanımlar hayırlı geceler ben taşınınca evdeki interneti kapattım cep telefonunda var internet oda zor giriyo kasıyo küçük kızın oyunları var oynuyo arada diye silemiyorumda büyük kızada tel alınca gerek kalmadı boşu boşuna internete para vermiyeyim dedim bide kızlarla beraber iş yerine gidiyoruz demiştimya kız kardeşlerimle beraber işletiyoruz oraya gidiyoz bide şuan lise telaşımız var puanımıza uygun lise bakıyoruz tercih formu doldurcaz rabbim sizlerede nasip etsin o günleri görün inşallah cnmbesirsu canım sağlıkla büyüt bebişini hayırlı evlat olsun inşallah Papatyam321 canım inan cok sevindim allah kucağında göstersin doğum yapanlar bebişlerle aranız iyidir umarım ben tam sıcaklara kaldım cok zorlanıyorum iştah yok hala gerci olsa ne yazar yemeğe korkuyorum bi kaşık fazla kacsa ölüyorum şişkinlikten daha 2 kilo almışım 6 cı ayıma girdiğim halde benim için sorun yok ama bebiş beslenemiyo diye endişelenmiyoda değilim ama doktor boyu kilosu iyi dedi ben gecen değil ondan önceki çarşamba doktora gittim cinsiyetimize kesin kız dedi ve ben ikili ve üçlü tarama testi yaptırmadığım için beni anomali taramasına gönderdi bugüne randevuydu bugün girdim cok şükür bişey yok herşey yolunda ama cinsiyete erkek dedi bu doktor hemen kendi doktoruma gittim ama mesaisi bitmiş döndüm eve kontrolüm 2 hafta sonra bakayım ne diyecek kesin kez kız demişti halbuki 2 hafta önce ben hala şoku atamadım kimseyede demedim bi kız bi erkek gidiyoz bakayım ne cıkacak bende cok merak ediyorum bide ben normal doğum yapıyorum bunuda doğurayım sezeryanla kız yada erkek kordonlarımı bağlatayım diyorum ama 2 kişi var cevremde sakın yapma diyolar doğru yalan bilmiyorum varsa cevrenizde bi sorun eşine karşı isteğin tamamen bitiyo dediler
Amin canim cok sagol darisi basina isalghMaşallah canım. Ne güzel normal doğum yaptın. Çok şükür kurtuldun. Şimdi bol bol kokla minigi. Allah ım bize de nasip etsin inşallah o günleri. Biz de sağlıkla alalım kucagimiza. Benim için de kokla kuzunu. Rabbim hayırlı uzun ömür versin küçük kuzuya inşallah
Canimmmmm. Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallahAyyyy canimmm cok sevindimmm yaa allah saglikla sihatke kucaginnaversin vala sevinc gülücükleri atiyom annem ne oldu diyo yok bisi dedim cockkkkkkkkkkkkkk cokkkkk sevindimmm canim ya
Sagol canim allah razi olsunKızlar herkese selamlar Nasılsıniz hepiniz iyisinızdır inşallah..
besirsu cnm hadi gözün aydın.. Allah hayırlı evlat eylesin.. Sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün inşallah cnm.. darısı diğer hamişlere en baştada Hayatimsiniz121385 a sonrada sırasiyla hepinize inşallah..
Biz neredeyse 2 aylık olduk gülücükler atmaya başladık.. onu her seyrettiğimde iyikide yapmışım diyorum.. Allahım herkese nasip etsin inşallah..
Isallajhhh isalajhhh canimCanimmmmm. Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah
Evet onceden gelen sacilar rahimde kisalma ve yumusama yapmisti gelen son agrili sanci yzvss yavs acti rahmi son suni sancida verince 4cm den 7 8 cm e cikti fogum bssladi o kadar birden olduki sancim dogum hala inanamiyorum simdi evimizdeyiz iyiyiz cok sukurHayırlısıyla atlatmıssın canım cok sukur bence dogumun cok cabuk oldu saatlerce sancı cekenler var masallah sen cabuk atlattin yavrun yaninda saglikli cok sukur
Amin sagol canim allah sanada nasip etsinIyi olmanıza çok sevindim canım allah sana bagislasin bebeğini inşallah sağ salim evinize de dönersiniz allahin izniyle. Normal doğum ne kadar zor olsada sonrası için değiyor canım çok şükür kurtuldun darısı biz hamilelerin başına inşallah
Cok sagol eve geldik iyiyiz cok sukurAminnn canım inşallah darısı hepimizin başına inşallah bizde teker teker sağlıcakla yavrularımızi kucağımıza aldığımız günleri görürüz. Evet canım normal doğum dan sonra ana rahmi yine kapanıyor ya o sancılar sonradan da kaç gün sürüyor ama ağrı kesici iste hemsireden anne sütüne zararı olmayan ağrı kesiciler verirler yoksa o sonraki sancılar da çok kötü Rabbim kolaylık versin inşallah tez zamanda iyileşir ayaklanirsin yine canım benim