" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Gecmis olsun canim iyi olmana sevindim insallah bidaha sorun olmaz

Kızlar 17+1 olduk.. şuan tatildeyiz Bodrum'da ama çok tedirginim keşke gelmeseydim diyorum denize giriyorum ama hemen çıkıyorum güneşlenemiyorum bişey olmaz değil mi doktor bana keyfine bak demişti ama bebek canlımı diye her dakika düşünüyorum hamileyken tatile giden var mı bi sorunla karşılaştınız mı?

Canım bence boşuna kendine stres yapıyorsun öyle yaptıkça bebek için daha da iyi olmaz. Bence de rahatına bak keyfine bak bebeğe daha iyi gelir bence fazla düşünüp stres yapmak da bebegi çok etkiler onun için tatilin keyfini çıkar sana daha iyi gelir inan bana

Merhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Maşallah canim benim senin adına çok sevindim sağlıcakla yavrunu kucağına da alırsın allahin izniyle inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Slm hanımlar hayırlı geceler ben taşınınca evdeki interneti kapattım cep telefonunda var internet oda zor giriyo kasıyo küçük kızın oyunları var oynuyo arada diye silemiyorumda büyük kızada tel alınca gerek kalmadı boşu boşuna internete para vermiyeyim dedim bide kızlarla beraber iş yerine gidiyoruz demiştimya kız kardeşlerimle beraber işletiyoruz oraya gidiyoz bide şuan lise telaşımız var puanımıza uygun lise bakıyoruz tercih formu doldurcaz rabbim sizlerede nasip etsin o günleri görün inşallah cnm besirsu canım sağlıkla büyüt bebişini hayırlı evlat olsun inşallah Papatyam321 canım inan cok sevindim allah kucağında göstersin doğum yapanlar bebişlerle aranız iyidir umarım ben tam sıcaklara kaldım cok zorlanıyorum iştah yok hala gerci olsa ne yazar yemeğe korkuyorum bi kaşık fazla kacsa ölüyorum şişkinlikten daha 2 kilo almışım 6 cı ayıma girdiğim halde benim için sorun yok ama bebiş beslenemiyo diye endişelenmiyoda değilim ama doktor boyu kilosu iyi dedi ben gecen değil ondan önceki çarşamba doktora gittim cinsiyetimize kesin kız dedi ve ben ikili ve üçlü tarama testi yaptırmadığım için beni anomali taramasına gönderdi bugüne randevuydu bugün girdim cok şükür bişey yok herşey yolunda ama cinsiyete erkek dedi bu doktor hemen kendi doktoruma gittim ama mesaisi bitmiş döndüm eve kontrolüm 2 hafta sonra bakayım ne diyecek kesin kez kız demişti halbuki 2 hafta önce ben hala şoku atamadım kimseyede demedim bi kız bi erkek gidiyoz bakayım ne cıkacak bende cok merak ediyorum bide ben normal doğum yapıyorum bunuda doğurayım sezeryanla kız yada erkek kordonlarımı bağlatayım diyorum ama 2 kişi var cevremde sakın yapma diyolar doğru yalan bilmiyorum varsa cevrenizde bi sorun eşine karşı isteğin tamamen bitiyo dediler

Ayy amma uzun yazmışım kızlar neyse son durumum budur benim başka doğum yapan varmı bilmiyorum yada hasta olan malesef zor girdim topiğe hasta olan varsa gecmiş olsun doğum yapanda varsa hayırlı evlat olsun allah biz diğer hamilelerinde yardımcısı olsun bu sıcakta hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah öpüyorum hepinizi allaha emanet olun

Merhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Ayyyy canimmm cok sevindimmm yaa allah saglikla sihatke kucaginnaversin vala sevinc gülücükleri atiyom annem ne oldu diyo yok bisi dedim cockkkkkkkkkkkkkk cokkkkk sevindimmm canim ya

besirsu canım doğum tarihi de çok güzel bir tarif extra dan yapsaydin bile bu kadar olmazdı valla 07.07.2017 Maşallah size canım inşallah tez zamanda toparlanır yuvanıza dönersiniz canım
Evet canim ya dogum tarihi cok hos oldu eve geldik bugun oglen cok sukur ohh be deim artik sira sende canim gözümüzsende sende saglikla al isalhh varmi sancilarin ne durumda

Sağol canım. Seninki de erkektir bence. İnşallah sağlıkla alalım kucagimiza

Amin canim cok sagol darisi basina isalgh

Ayyyy canimmm cok sevindimmm yaa allah saglikla sihatke kucaginnaversin vala sevinc gülücükleri atiyom annem ne oldu diyo yok bisi dedim cockkkkkkkkkkkkkk cokkkkk sevindimmm canim ya
Canimmmmm. Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah

Sagol canim allah razi olsun
Oyy masallah o kadar oldumu buyudu demekki bizimki

Hayırlısıyla atlatmıssın canım cok sukur bence dogumun cok cabuk oldu saatlerce sancı cekenler var masallah sen cabuk atlattin yavrun yaninda saglikli cok sukur
Evet onceden gelen sacilar rahimde kisalma ve yumusama yapmisti gelen son agrili sanci yzvss yavs acti rahmi son suni sancida verince 4cm den 7 8 cm e cikti fogum bssladi o kadar birden olduki sancim dogum hala inanamiyorum simdi evimizdeyiz iyiyiz cok sukur

Amin sagol canim allah sanada nasip etsin
Evet ya sezeryani gordum normalide inaninki normal dahaa iyi hemen ayaklandim hemen topige girip size msj yazdim nirmalde sezeryan olsa ilk gun anca kendine gelirsin cok rahat yemin sadece adet sancilarim cook oldu sonra kanama cok oldu onun fisinda iyiydi hersry seninkinide gormek nasip olsun

Cok sagol eve geldik iyiyiz cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…