- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.081
Burda daha net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtan çatlama ya çok yakın canım t cizgisi bundan sonra c çizgisinden de daha koyulasip geri aynı koyuluga veya hafif açıldığında yumurtan catlamis demektirEki Görüntüle 2019439 Merhaba kızlar geçen yıldan beri takip ediyorum sizi 13. Gün yumurtam 16 mm sağda ve solda 15 mm idi. Bugün 14. Günüm testimi yorumlarmısınız ilk kez bu kadr koyulaştı
Evet canim sonradan attığın resmi şimdi gördüm mesajı da hemen geri düzenledim. Bundan sonraki aşama testin pik olucak yani t çizgisi c çizgisinden de koyulasir o an yumurta hemen hemen catlama asamasina geliyor demektir. Sıvı alımına cok dikkat edip 3-4 saatte bir testini tekrarlarsin. Tıkandı çizgisi c çizgisi ile aynı koyuluga gelirse veya çok hafif açılır sa geri yumurta çatlama ya başlamış demektir canımAllah razı olsun cevapladığın için ama t c kadar koyu değil sanki bana mı öyle geldi. Şimdi 17:30 gibi idrarımı yaptım testi ne zaman yapmalıyım
gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah cok sevindimMerhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
İnşallah canım. Allah razı olsun.gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah cok sevindim
Aslında t nin daha koyu olması gerekirdi. O yüzden ben net bir şey söyleyemem.Lütfen yardım ilişki olsunmu
Iyi fikir bende oyle yapim o zmaan cok sagol canim benjmYan yatir canim ozel minderler var onun ici ben aldim cok rahat oglumdayken de arkasini minderle destekliyordum ama bu kiz cok fena arkasini destekoiyorum bir bakiyorum sirt ustu yatmis yine bu ozel minderde oyle bir sansi yok onden arkadan minderi var arasina yatiriyorsun bebegi bende gaz icin diger firumdan tavsiye ettiler kimyon tohumu ve rezene aldirttim kardesime bugun getiricek demleyip icince cocugun sancilarina iyi geliyormis sancisi olmuyormus deniycem bakalim
catlamak uzere 3 4 saate bi yap testiTmam cnm 20:30 gibi testi yapıp atarım inşallah
sivi aldinmi hic canim testi yapmadan 3 saat once 4 saat once sivi almaman lazım aldigin sivilarda cola falan gibi ice ek olmasin su tek ocEki Görüntüle 2019510 Neden silikleşti kızlar
Sıvı almadım cnm ilişki olsun muIyi fikir bende oyle yapim o zmaan cok sagol canim benjm
catlamak uzere 3 4 saate bi yap testi
sivi aldinmi hic canim testi yapmadan 3 saat once 4 saat once sivi almaman lazım aldigin sivilarda cola falan gibi ice ek olmasin su tek oc
Testin de bir sorun mu var acaba canım çünkü birden bu kadar siliklesmesi nirmal değilLütfen yardım ilişki olsunmu
Canım benim çoook sevindim önce sağlıklı olmasına sonrada gönlündekinin olmasına.. Allah kucağına almayı nasip etsin cnm sağlıkla mutlulukla gelsin paşa inşallah..Merhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Slm cnm hakkinizda hayirlisi neyse o olsun anomali testi dediğin 4 boyutlu renkli Doppler ise onda yanılma payı hiç yok diye biliyorum o sebeple erkek ihtimali çok daha yüksek bence..Slm hanımlar hayırlı geceler ben taşınınca evdeki interneti kapattım cep telefonunda var internet oda zor giriyo kasıyo küçük kızın oyunları var oynuyo arada diye silemiyorumda büyük kızada tel alınca gerek kalmadı boşu boşuna internete para vermiyeyim dedim bide kızlarla beraber iş yerine gidiyoruz demiştimya kız kardeşlerimle beraber işletiyoruz oraya gidiyoz bide şuan lise telaşımız var puanımıza uygun lise bakıyoruz tercih formu doldurcaz rabbim sizlerede nasip etsin o günleri görün inşallah cnm besirsu canım sağlıkla büyüt bebişini hayırlı evlat olsun inşallah Papatyam321 canım inan cok sevindim allah kucağında göstersin doğum yapanlar bebişlerle aranız iyidir umarım ben tam sıcaklara kaldım cok zorlanıyorum iştah yok hala gerci olsa ne yazar yemeğe korkuyorum bi kaşık fazla kacsa ölüyorum şişkinlikten daha 2 kilo almışım 6 cı ayıma girdiğim halde benim için sorun yok ama bebiş beslenemiyo diye endişelenmiyoda değilim ama doktor boyu kilosu iyi dedi ben gecen değil ondan önceki çarşamba doktora gittim cinsiyetimize kesin kız dedi ve ben ikili ve üçlü tarama testi yaptırmadığım için beni anomali taramasına gönderdi bugüne randevuydu bugün girdim cok şükür bişey yok herşey yolunda ama cinsiyete erkek dedi bu doktor hemen kendi doktoruma gittim ama mesaisi bitmiş döndüm eve kontrolüm 2 hafta sonra bakayım ne diyecek kesin kez kız demişti halbuki 2 hafta önce ben hala şoku atamadım kimseyede demedim bi kız bi erkek gidiyoz bakayım ne cıkacak bende cok merak ediyorum bide ben normal doğum yapıyorum bunuda doğurayım sezeryanla kız yada erkek kordonlarımı bağlatayım diyorum ama 2 kişi var cevremde sakın yapma diyolar doğru yalan bilmiyorum varsa cevrenizde bi sorun eşine karşı isteğin tamamen bitiyo dediler
hadi gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın çok sevindimMerhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Sağol canım. Allah razı olsun. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da gerisi zaten önemli değil.Canım benim çoook sevindim önce sağlıklı olmasına sonrada gönlündekinin olmasına.. Allah kucağına almayı nasip etsin cnm sağlıkla mutlulukla gelsin paşa inşallah..
İnşallah canım inşallah. Hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza inşallahhadi gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın çok sevindim
Çok sevindim rabbim sağlıklı kusursuz hayırlı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin ins hep iyi güzel gunlerini görMerhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah