" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Eki Görüntüle 2019439 Merhaba kızlar geçen yıldan beri takip ediyorum sizi 13. Gün yumurtam 16 mm sağda ve solda 15 mm idi. Bugün 14. Günüm testimi yorumlarmısınız ilk kez bu kadr koyulaştı
Yumurtan çatlama ya çok yakın canım t cizgisi bundan sonra c çizgisinden de daha koyulasip geri aynı koyuluga veya hafif açıldığında yumurtan catlamis demektir

Allah razı olsun cevapladığın için ama t c kadar koyu değil sanki bana mı öyle geldi. Şimdi 17:30 gibi idrarımı yaptım testi ne zaman yapmalıyım
Evet canim sonradan attığın resmi şimdi gördüm mesajı da hemen geri düzenledim. Bundan sonraki aşama testin pik olucak yani t çizgisi c çizgisinden de koyulasir o an yumurta hemen hemen catlama asamasina geliyor demektir. Sıvı alımına cok dikkat edip 3-4 saatte bir testini tekrarlarsin. Tıkandı çizgisi c çizgisi ile aynı koyuluga gelirse veya çok hafif açılır sa geri yumurta çatlama ya başlamış demektir canım

Iyi fikir bende oyle yapim o zmaan cok sagol canim benjm
Tmam cnm 20:30 gibi testi yapıp atarım inşallah
catlamak uzere 3 4 saate bi yap testi

sivi aldinmi hic canim testi yapmadan 3 saat once 4 saat once sivi almaman lazım aldigin sivilarda cola falan gibi ice ek olmasin su tek oc

Merhaba kızlar. Bugün doktora gittik . Bebeğim iyiymiş çok şükür. Cinsiyete de erkek dedi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Canım benim çoook sevindim önce sağlıklı olmasına sonrada gönlündekinin olmasına.. Allah kucağına almayı nasip etsin cnm sağlıkla mutlulukla gelsin paşa inşallah..

Slm cnm hakkinizda hayirlisi neyse o olsun anomali testi dediğin 4 boyutlu renkli Doppler ise onda yanılma payı hiç yok diye biliyorum o sebeple erkek ihtimali çok daha yüksek bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…