" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
O zaman vur jileti gitsin cnm yaa bi kaç defadan bişi olmaz.. duş esnasında el yordamıyla halledersin. Zaten doğum esnasında aklına gelmeyecek bile bi kaç tüy kalmışmı kalmamışmı :KK66:
Krem tertemiz yapıyor canım anında beş dakika bekleyip lifle yıkadıgimda çok temiz oluyor jilet le çok uğraşmak lazım vede her yeri göremiyor insan ama işte krem de de yan etkisi olarak yanma yapıyor bende sancılar başlar başlamaz jilet ile hal etmem lazım bir şekilde yoksa isim zor valla

Tabiiki cnm kızdan olsa erkekte olsa, o içine düştükten sonra hiç bir önemi kalmıyor sadece sağlıklı ve hayırlı evlat olması için dua etmedikmi hep.. ben yumurtlama gününede uymadım ve asla pişman değilim.. hele bide bu tekne kazıntıları öyle seviliyormuş ki keşke daha önce yapsaymışım diyorum..
Öyle valla. Bizim de 8 sene oldu. Şimdi bu çok değişik gelecek. Çok sevilir muhakkak

Papatyam321 Papatyam321 cnm sen hamile kıyafeti aradım ama güzel bişiler bulamadım dedin ya sana fikir vereyim. Üst olarak h&m-zara-bershka da over size olan tshirtlerden aldım hep, pantalonlarimida LC Waikikiden aldım kalıpları çok güzel yırtık kotlardan filan aldım 50-60 tl civarı boşa çok para verme ben çok memnun kaldım.

Iyilik tatlım nolsun alışıyoruz yavaş yavaş:KK66: Ara ara girip okuyorum ne var ne yok diye.. sesim çıkmasada takipteyim yani:)) Ev taşıdım onun telaşı vardı sonrasında da bi 10 günlük tatile çıktık yorgunluk atalım dedik.. Melis hanımda uyumlu bi bebiş Allahtan da bizim tempomuza ayak uyduruyor:)
Oh ne guzel masallah kuzuya bizde eylulde bikac gunlugune biyerlere kacmayi dusunuyoruz insallah bizim kizda uyumlu olurda 2cocukla rahat ederiz sessiz kalmayin canim yazin ozluyoruz meleklerim benim2 meleklerim benim2 de yok uzun zamandir umarim iyidir

Cnm sen nasılsın şimdi kaç kilo bebişin? Ben 1. Ay aşısına götürdüğümde her ay 1 kilo civarı alması gerekir demişti doktorumuz..
1kilo almistir sanirim carsamba gunu goturucem bende asiya bakalim saglik ocaginda ogrenirim kilosunu canim bende yeni hayatimiza alismaya calisiyoruz bizim cadi kiz gunduz misil misil uyuyor gece ayakta cok sukur oglum gibi aglayan bir bebek degil gaz sancisi vurunca agliyor sadece keyfi yerindeyse sesi cikmiyor bu gaz sancilari icin varmi tavsiyeleriniz kizlar

Kızlar konu dışı olucak belki ama sormadan edemicem artık hemen hemen hiç eğilemiyorum haliyle kıl temizlemekte zorlanıyorum jilet le hiç beceremiyorum artık son bir aydır kıl düşürücü krem kullanıyorum Veet markalı ama oda genital bölge için önerilmiyor zaten her kullanışımda sonradan yanma yapıyor genital bölge icin krem sürdüğüm de geçiyor sonradan. Sizler nasıl yapıyorsunuz veya yapıyordunuz kusura bakmayın bunu sorduğum için ama bende bilemiyorum valla artık nasıl yapacağımı. ANGIE79 ANGIE79 @berenbetul @the craysy bulut29 bulut29 ve besirsu besirsu canlar sizler nasıl yapıyordunuz :110: biraz ayıp olmazsa tabi kusura da bakmayın lütfen
Ay canim en buyuk sıkıntımdı benim bide zırt pırt acillik oluyordum cok zordu o isle ugrasmak ben hep jilet kullandim ayna tutuyordum oraya oyle temizliyordum kremler zararli surme canim aslimda en guzeli agda zamanimda epilasyona gidip kurtulmak vardi diyip durdum ama oda hamileyken yeniden cikiyormus hormonlardan ileride gidicem heryerim tertemiz olsun cok zor oluyor

Ay canim en buyuk sıkıntımdı benim bide zırt pırt acillik oluyordum cok zordu o isle ugrasmak ben hep jilet kullandim ayna tutuyordum oraya oyle temizliyordum kremler zararli surme canim aslimda en guzeli agda zamanimda epilasyona gidip kurtulmak vardi diyip durdum ama oda hamileyken yeniden cikiyormus hormonlardan ileride gidicem heryerim tertemiz olsun cok zor oluyor
Aynen canım ağda veya lazer çok iyi ama işte hamile kalındımi sonradan oluyor yine bende hamilelikten önce bir kaç kez gittim ama çocuk istemeye başladıktan sonra bıraktım hormonlar yüzünden tekrar cikabiliyormus ondan bende bıraktım. Dediğin gibi jilet ile bir dahakine yaparım krem çok yakıyor çok güzel temizliyor ama çok da yakıyor

Son düzenleme:
Doğurda gör bak nasıl keyifli hele bide sakin bi bebek olursa tadından yenmez:)
Ya bu arada meleklerim benim2 meleklerim benim2 ne yapıyor hiç ses seda yok galiba ondan. Yolundadır umarım herşeyi.
Ayy hiç sakin bebeğim olmadı benim. İnşallah bu sakin olur. Valla uyku problemi yemek problemi olmayan ve mümkünse ağlamayi sevmeyen bir bebek olsun :)) şaka bi yana ben çocukları çok severim zaten. Eminim bu da kendini sevdirecektir. @meleklerim benim2 epeydir görünmüyor. İnşallah her şey Yolundadır

Papatyam321 Papatyam321 cnm sen hamile kıyafeti aradım ama güzel bişiler bulamadım dedin ya sana fikir vereyim. Üst olarak h&m-zara-bershka da over size olan tshirtlerden aldım hep, pantalonlarimida LC Waikikiden aldım kalıpları çok güzel yırtık kotlardan filan aldım 50-60 tl civarı boşa çok para verme ben çok memnun kaldım.
Ben lcw ve defacto ya baktım oralarda üst bulamadım. Pantolonu lcw den aldım. Dediğin gibi hem uygun fiyatlı hem de güzel. Diğerlerine de bi bakayım inşallah. İnsan şişmanladikca kıyafet alasi gelmiyor ama mecbur bi kaç tane almam lazım

Ben lcw ve defacto ya baktım oralarda üst bulamadım. Pantolonu lcw den aldım. Dediğin gibi hem uygun fiyatlı hem de güzel. Diğerlerine de bi bakayım inşallah. İnsan şişmanladikca kıyafet alasi gelmiyor ama mecbur bi kaç tane almam lazım
Canım ben hamilelik pantolonlarını H&M den alıyorum diğer çocuklarım da da almıştım onlar dan da kullanıyorum biraz dar geldi kilo aldığım için geçen iki tane aldım senelerce gidiyorlar canım çok güzel. Altları dar kesimli olanlardan ben alıyorum çok da iyiler gerçekten

Canım ben hamilelik pantolonlarını H&M den alıyorum diğer çocuklarım da da almıştım onlar dan da kullanıyorum biraz dar geldi kilo aldığım için geçen iki tane aldım senelerce gidiyorlar canım çok güzel. Altları dar kesimli olanlardan ben alıyorum çok da iyiler gerçekten
Oraya da bakayım canım. Ben hiç görmedim h&m de hamile kıyafeti de o yüzden hiç aklıma gelmedi bakmak

Oraya da bakayım canım. Ben hiç görmedim h&m de hamile kıyafeti de o yüzden hiç aklıma gelmedi bakmak
Evet cnm çoğu H&M lerde hamile bölümü pek yok bende sormuştum bi kaç AVM deki magazalarına yoktu.. muhtemel Istinye park ve Mall off taki gibi büyük şubelerinde vardır..

Evet cnm çoğu H&M lerde hamile bölümü pek yok bende sormuştum bi kaç AVM deki magazalarına yoktu.. muhtemel Istinye park ve Mall off taki gibi büyük şubelerinde vardır..
Mall of da yok canım ben sormustum forum istanbulda olması lazım ben hm den normal buyuk beden gomlekler almistim lc den ve defactodan hamile tisortleri ve pantolonlar tayt almistim

Extra hamıle köşesi var pahalı oluyorlar biraz ama tek pantolonu ordan al değiyor gerçekten canım çünkü kalitesi çok çok iyi senelerce bile gidebiliyor ki ben doğumdan sonra da giyiyorum modern alırsan daha doğrusu kendi zevkinden aldığın zaman doğumdan sonra da giyebilirsin h7c fark etmiyor çok beğeniyorum ben h&m malını

Kizlar iyisiniz islahh benim durumum kotuydu dogum yaptigim gun gayet iyiydim ama bugun ve gece kotuydum kanamam cok vardi bayilmisim altan yaptigi dikişleriin birini de aciklik varmis orasida tam bide utrasyona koydular tekrar rahme baktılar iyi dedi ama gizli yirtilma varmis vajrnde neyseki hallettiler ilaçlarlatekrar dikis attilar simdi iyiyim sancilari da azaldi adet sancilari sadece bas donmesi cok oluyo kan kaybindan heralde yarin taburcu olacakamisom aksama dogru cok sukur dun annemde gece indi ucagi yanima geldi biraz rahatladim artik ara ara grmeye calistim topoge ama tam girdim akrabalar geliyodu hastaneye tam tekrar girdim bebegi yikadilar hemsireker oyle oyle surekli girip cikmak zorunda kaldim eve gecince rahat kafayla yazdiklarinizi okuyup alıntı yapıp cevaplicam isalhh

Kizlar iyisiniz islahh benim durumum kotuydu dogum yaptigim gun gayet iyiydim ama bugun ve gece kotuydum kanamam cok vardi bayilmisim altan yaptigi dikişleriin birini de aciklik varmis orasida tam bide utrasyona koydular tekrar rahme baktılar iyi dedi ama gizli yirtilma varmis vajrnde neyseki hallettiler ilaçlarlatekrar dikis attilar simdi iyiyim sancilari da azaldi adet sancilari sadece bas donmesi cok oluyo kan kaybindan heralde yarin taburcu olacakamisom aksama dogru cok sukur dun annemde gece indi ucagi yanima geldi biraz rahatladim artik ara ara grmeye calistim topoge ama tam girdim akrabalar geliyodu hastaneye tam tekrar girdim bebegi yikadilar hemsireker oyle oyle surekli girip cikmak zorunda kaldim eve gecince rahat kafayla yazdiklarinizi okuyup alıntı yapıp cevaplicam isalhh
Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür ki iyi olmuşsun. Bi daha olmaz inşallah. Sağ salim evinize çıkın da daha rahat edersin.

Cok geçmiş olsun canim inşallah tez zamanda ayaklanırsin Rabbim şifa versin inşallah. Kuzuyu yikamislar mi çok güzel ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah annenle de güzel güzel hasret giderin kendini fazla yorma misafir falan geldiğinde. Birde doktoruna söyle demir hapları yazabiliyorsa yazsin çok iyi gelir sana yoksa o baş dönmesi hep olur kan kaybın olduğu için. Benim de kansızlık çokmuş geçen doktor bir gün bile aksatma dedi ondan şimdi carpıntım eskisi gibi fazla yok kaç zamandır hap aldığım için. Kansızlık bir sürü sorun yapar ondan dolayı doktoruna sor emzirdigin ickn o haplar bişey yapmıyorsa al onlardan erken ayaklanır güçlenirsin yoksa çok sürer kendine gelmen güçsüz kalırsın hep. Rabbim şifa versin inşallah canım kuzuyu yerime öp allaha emanet olun:KK36:

X