- 2 Aralık 2011
- 1.171
- 3.373
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.961
Papatyam321 cnm sen nasılsın nasil gidiyor hamilelik ? cinsiyet belli oldumu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım çok şükür. Hamilelik iyi gidiyor. Henüz cinsiyeti öğrenemedim. 12. Haftada bi doktor kıza benzetti. Başka da bi şeye benzeten olmadı. Hayırlısı inşallah. Senin bebiş de büyümüş maşallah. En güzel zamanları şimdi. Ablaları alıştı mi? Sana yardımcı oluyorlar mi? Kıskanma durumu olmaz sizde herhalde. Ben de o günleri görsem hayırlısıyla.Papatyam321 cnm sen nasılsın nasil gidiyor hamilelik ? cinsiyet belli oldumu?
Maşallah cnm öncelikle hayirli ve saglıkli olması ama haftan ilerlemiş aslında net konuşur Dr. Şimdi gitsen.. ultrason resmin yokmu nub a bakalım..İyiyim canım çok şükür. Hamilelik iyi gidiyor. Henüz cinsiyeti öğrenemedim. 12. Haftada bi doktor kıza benzetti. Başka da bi şeye benzeten olmadı. Hayırlısı inşallah. Senin bebiş de büyümüş maşallah. En güzel zamanları şimdi. Ablaları alıştı mi? Sana yardımcı oluyorlar mi? Kıskanma durumu olmaz sizde herhalde. Ben de o günleri görsem hayırlısıyla.
Hayırlısıyla atlatmıssın canım cok sukur bence dogumun cok cabuk oldu saatlerce sancı cekenler var masallah sen cabuk atlattin yavrun yaninda saglikli cok sukurSlm kizlar hazir bebek uyuyo yanimda kimsselerde yokken size deyli anlatayim istiyorum dun sabah eve makina aticaktim egildim makinanim fisini takmak icin birden bisey oldu belime aniden kalkamadim bi agri sucaklik hissettim biraz durdum kalktim gecti eve makin atiyom bi agti karnima giriyo geciyodu umursamadim normaldede hafif sancilar vardi dedim kesin o gene ben hala evi makanaliyom iyice hareket edemez oldum agrilardan nefesim kesiliyirdu her agri oldugunda aglicak gibi oldum hemen kocami aradim gittik dr a acilma olmus dedi ilk sancim biraz kesildi ama tam nts ye bagladiklarinda gene başladı dr dogum bu dedi cok ani oldu dedim yok bazen birden baslaya bilir dedi neyse serum verdiler ilk yarim saat acilma az oldu durdu gene zeseryan olucam galiba dedim suni sanci verdiler rahim 7 cm acildi artik dogum basladi cok cok zordu ilk kez normal yaptin kafasi cikinca agri hissetmedim ama omuz kisminda mahvoldum 5 dikis atildi hemen odama giturduler bebegi getirdiler yanima emzirmek icin cok sukir iyi gecti hersey 52 cm boyu beebegin iyi oda cok sukur ama cok agliyo ya hala soktayin herswy bi anda oldu gitti boyle beklemiyordum ben bugun ayaga kaldirdilar beni normal dogumun avantajlari da cok iyi vala dr pazartesi cikarsin dedi cok cok mutluyum dogumuma daha var diyordum.birden basladi darisi sizlere kizlar islahhh hic belli olmuyo dikat edin birden bire baslayabilir dogum.alah sizede saglikli guzel dogumlar nasip etsin islahhh
Canim sen nerelerdesin ya naber 3cocukla hayat nasil gidiyorPapatyam321 cnm sen nasılsın nasil gidiyor hamilelik ? cinsiyet belli oldumu?
ay cnm hayırlı olsun bebegın. rabbım uzuun omur versın anne babasına bagıslasın ensar ımızı cok sevındımSlm kizlar hazir bebek uyuyo yanimda kimsselerde yokken size deyli anlatayim istiyorum dun sabah eve makina aticaktim egildim makinanim fisini takmak icin birden bisey oldu belime aniden kalkamadim bi agri sucaklik hissettim biraz durdum kalktim gecti eve makin atiyom bi agti karnima giriyo geciyodu umursamadim normaldede hafif sancilar vardi dedim kesin o gene ben hala evi makanaliyom iyice hareket edemez oldum agrilardan nefesim kesiliyirdu her agri oldugunda aglicak gibi oldum hemen kocami aradim gittik dr a acilma olmus dedi ilk sancim biraz kesildi ama tam nts ye bagladiklarinda gene başladı dr dogum bu dedi cok ani oldu dedim yok bazen birden baslaya bilir dedi neyse serum verdiler ilk yarim saat acilma az oldu durdu gene zeseryan olucam galiba dedim suni sanci verdiler rahim 7 cm acildi artik dogum basladi cok cok zordu ilk kez normal yaptin kafasi cikinca agri hissetmedim ama omuz kisminda mahvoldum 5 dikis atildi hemen odama giturduler bebegi getirdiler yanima emzirmek icin cok sukir iyi gecti hersey 52 cm boyu beebegin iyi oda cok sukur ama cok agliyo ya hala soktayin herswy bi anda oldu gitti boyle beklemiyordum ben bugun ayaga kaldirdilar beni normal dogumun avantajlari da cok iyi vala dr pazartesi cikarsin dedi cok cok mutluyum dogumuma daha var diyordum.birden basladi darisi sizlere kizlar islahhh hic belli olmuyo dikat edin birden bire baslayabilir dogum.alah sizede saglikli guzel dogumlar nasip etsin islahhh
Iyi olmanıza çok sevindim canım allah sana bagislasin bebeğini inşallah sağ salim evinize de dönersiniz allahin izniyle. Normal doğum ne kadar zor olsada sonrası için değiyor canım çok şükür kurtuldun darısı biz hamilelerin başına inşallahSlm kizlar hazir bebek uyuyo yanimda kimsselerde yokken size deyli anlatayim istiyorum dun sabah eve makina aticaktim egildim makinanim fisini takmak icin birden bisey oldu belime aniden kalkamadim bi agri sucaklik hissettim biraz durdum kalktim gecti eve makin atiyom bi agti karnima giriyo geciyodu umursamadim normaldede hafif sancilar vardi dedim kesin o gene ben hala evi makanaliyom iyice hareket edemez oldum agrilardan nefesim kesiliyirdu her agri oldugunda aglicak gibi oldum hemen kocami aradim gittik dr a acilma olmus dedi ilk sancim biraz kesildi ama tam nts ye bagladiklarinda gene başladı dr dogum bu dedi cok ani oldu dedim yok bazen birden baslaya bilir dedi neyse serum verdiler ilk yarim saat acilma az oldu durdu gene zeseryan olucam galiba dedim suni sanci verdiler rahim 7 cm acildi artik dogum basladi cok cok zordu ilk kez normal yaptin kafasi cikinca agri hissetmedim ama omuz kisminda mahvoldum 5 dikis atildi hemen odama giturduler bebegi getirdiler yanima emzirmek icin cok sukir iyi gecti hersey 52 cm boyu beebegin iyi oda cok sukur ama cok agliyo ya hala soktayin herswy bi anda oldu gitti boyle beklemiyordum ben bugun ayaga kaldirdilar beni normal dogumun avantajlari da cok iyi vala dr pazartesi cikarsin dedi cok cok mutluyum dogumuma daha var diyordum.birden basladi darisi sizlere kizlar islahhh hic belli olmuyo dikat edin birden bire baslayabilir dogum.alah sizede saglikli guzel dogumlar nasip etsin islahhh
Rabbim bebeğini sana bagislasin canım allahin izniyle inşallah bişey olmaz bebeğin sonuna kadar sana tutunur hayırlısıyla kucağına almak nasip olur canımKızlar 16 haftalık hamileyim ve kızım olacak hayırlısıyla. Doktorum memorialde çok iyi bi hoca. 10 gün önce gittim muayenede bişeyi yol tatile rahat gidebilirsin gelince ayrıntılıya alacam dedi. Ben içim rahat olsun gitmeden önce bir görüneyim diye devlet kadın Doğuma gittim bana rahim kısalığın var ama uçakla seyahat edebilirsin dedi hatta rapor bile yazdı. Dün gece hafif ağrım vardı yine devlet acile gittik kısalık var dediler dedim oda evet düşük tehlikesi var dedi dündendir dünyam yıkılmış durumda aradım kendi doktorum yıllık izinde yarında tatilegitmemiz gerek önceden ayarlandı diye dua edin nolur içim hiç rahat değil bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Aminnn canım inşallah darısı hepimizin başına inşallah bizde teker teker sağlıcakla yavrularımızi kucağımıza aldığımız günleri görürüz. Evet canım normal doğum dan sonra ana rahmi yine kapanıyor ya o sancılar sonradan da kaç gün sürüyor ama ağrı kesici iste hemsireden anne sütüne zararı olmayan ağrı kesiciler verirler yoksa o sonraki sancılar da çok kötü Rabbim kolaylık versin inşallah tez zamanda iyileşir ayaklanirsin yine canım benimSagol canim karindaki adet sanvilari agrisi cok fena bende belim hala agiriyor karnimda oyle darisi sana islahhh canim tez zamanda kavus yavruna
kalp kalbe karsı demek kı cnm yenı gırdım yazıyordum tam. mesajını begendım doğumunda da yazmıştım pek yazmaya fırsatım olmuyor malum 4 çocuk bırde telefondan yazınca kasıyor gıcık oluyorum :) pc den gırınce yazabılıyorum. bızımde 3 ayımız bıttı sayılır gulucuk atıyor kucağa almamız ıcın ne hareketler yapıyor bır bılsenız topıktekı bebeklerın abısı Muhammed ali'm. prenses ne yapıyor ufak dogmustu kılo aldımı bıraz rabbım hepımızın evlatlarını bagıslasın@berenbetul canım sen napıyorsun yazmıyorsun hic mesajimi begenmissin giriyorsun buraya yazsana canim iyice ıssızlaştı bura ozledik eski sohbetleri
Bebegin sancısı gelmiyordur canım ya bence gazdır yada acıkınca öyle oluyordur. Sütün tam gelmesi doğumdan 3 gün sonra başlıyor tabi senin sütün ne kadar çok bilemiyorum yetmezse de yanına mama verirsin canım. Öyle olursa geceleri mama sabahları da emzir canım daha iyi öyleTek tek alinti yapamıyorum hastaneye tanidiklar gelip gidiyo bebkle ilgilenmekten bos vaktimde toplu yaziyrum hepinozden alah razi olsun kizlar dualeriniz için de rabbim sizi de gonlunuzdekileri size nasip etsin islalh bu arada bebeğim cok agliyo sancılı galiba onu kucagima alinca susuyo ama bu seferde benim sancim basliyo kadinlar bebegin sancisi sana geliyo diyolar ondan diyolar dogrumu sutumde az geliyo arada mam veririyo hemsire
ne güzel cnm rabbım sana bagıslasın yavrularını benım de 3 kız bılıyorsundur benım büyüklerde cok yardımcı bana daha da yardımları olacaktırMaşallah cnm öncelikle hayirli ve saglıkli olması ama haftan ilerlemiş aslında net konuşur Dr. Şimdi gitsen.. ultrason resmin yokmu nub a bakalım..
Kızlar çok mutlular paylasamiyorlar kucaktan kucağa dolaştırıyorlar oyuncak çıktı onlara:) Korktuğum kadar olmadı gayet yardımcılar ve eminim büyüdükçe daha da yardımları olacak..
Inşallah cnm sende hayırlısı ile kavuş meleğine zamanı geldiğinde.. çok güzel bir duyguymuş uzun bir aradan sonra evde bebek sesi.. Allah her isteyene nasip etsin inşallah.
Aminnn canım inşallah iyi dileklerin için çok sağol canım benim allah razı olsun senden. Nerede kim varsa rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah. Maşallah kuzuya Prensesi yerime çok çok öp zaten tam sevmelik döneme gelmiş çok tatlı oluyorlar 2 aydan sonra Rabbim size bağışlasın inşallah canım. Allahım isteyen herkese o duyguyu yasatsin inşallah.Kızlar herkese selamlar Nasılsıniz hepiniz iyisinızdır inşallah..
besirsu cnm hadi gözün aydın.. Allah hayırlı evlat eylesin.. Sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün inşallah cnm.. darısı diğer hamişlere en baştada Hayatimsiniz121385 a sonrada sırasiyla hepinize inşallah..
Biz neredeyse 2 aylık olduk gülücükler atmaya başladık.. onu her seyrettiğimde iyikide yapmışım diyorum.. Allahım herkese nasip etsin inşallah..
aynen benım kıde ılk dogdugu zaman cok ağlıyordu karnı doymaya başladı bıraz rahatladı ama gazlı bır bebktı ılk bır ay ağlıyordu ama su an ıyı zamanla duzelecektırBebegin sancısı gelmiyordur canım ya bence gazdır yada acıkınca öyle oluyordur. Sütün tam gelmesi doğumdan 3 gün sonra başlıyor tabi senin sütün ne kadar çok bilemiyorum yetmezse de yanına mama verirsin canım. Öyle olursa geceleri mama sabahları da emzir canım daha iyi öyle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim bebeğini sana bagislasin canım allahin izniyle inşallah bişey olmaz bebeğin sonuna kadar sana tutunur hayırlısıyla kucağına almak nasip olur canım
Evet canim bağırsakları çünkü ip gibi çok ince çok hassas oluyorlar ondan Rabbim yavrularınızi size bağışlasın inşallah Muhammed Ali miz de Maşallah büyümüş tam sevmelik döneme gelmiş canım Rabbim size bağışlasın inşallahaynen benım kıde ılk dogdugu zaman cok ağlıyordu karnı doymaya başladı bıraz rahatladı ama gazlı bır bebktı ılk bır ay ağlıyordu ama su an ıyı zamanla duzelecektır
Sagol canım cümlemizden inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Devlet Hastanesi söylemedi canım. Yakında memlekete gidicez. Orada bir doktora giderim artık. Hayırlı sağlıklı olsun da bu saatten sonra farketmez. Bir resmi vardı buraya atmıştım. 12 haftalık ama nub görünmüyor dedi kızlar. 1-2 hafta içinde öğrenirim artık.Maşallah cnm öncelikle hayirli ve saglıkli olması ama haftan ilerlemiş aslında net konuşur Dr. Şimdi gitsen.. ultrason resmin yokmu nub a bakalım..
Kızlar çok mutlular paylasamiyorlar kucaktan kucağa dolaştırıyorlar oyuncak çıktı onlara:) Korktuğum kadar olmadı gayet yardımcılar ve eminim büyüdükçe daha da yardımları olacak..
Inşallah cnm sende hayırlısı ile kavuş meleğine zamanı geldiğinde.. çok güzel bir duyguymuş uzun bir aradan sonra evde bebek sesi.. Allah her isteyene nasip etsin inşallah.