" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
ANGIE79 ANGIE79 bak bakalım sence ne 20170621_092642.jpg

Canim sen nerelerdesin ya naber 3cocukla hayat nasil gidiyor
Iyilik tatlım nolsun alışıyoruz yavaş yavaş:KK66: Ara ara girip okuyorum ne var ne yok diye.. sesim çıkmasada takipteyim yani:)) Ev taşıdım onun telaşı vardı sonrasında da bi 10 günlük tatile çıktık yorgunluk atalım dedik.. Melis hanımda uyumlu bi bebiş Allahtan da bizim tempomuza ayak uyduruyor:)

Canim sen nerelerdesin ya naber 3cocukla hayat nasil gidiyor
Iyilik tatlım nolsun alışıyoruz yavaş yavaş:KK66: Ara ara girip okuyorum ne var ne yok diye.. sesim çıkmasada takipteyim yani:)) Ev taşıdım onun telaşı vardı sonrasında da bi 10 günlük tatile çıktık yorgunluk atalım dedik.. Melis hanımda uyumlu bi bebiş Allahtan da bizim tempomuza ayak uyduruyor:)

Aminnn canım inşallah iyi dileklerin için çok sağol canım benim allah razı olsun senden. Nerede kim varsa rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah. Maşallah kuzuya Prensesi yerime çok çok öp zaten tam sevmelik döneme gelmiş çok tatlı oluyorlar 2 aydan sonra Rabbim size bağışlasın inşallah canım. Allahım isteyen herkese o duyguyu yasatsin inşallah.
Sende Sağol cnm benim Allah hepimizden razı olsun.. Az teselli vermedik az dertleşmedik burada bak şimdi hepimiz birer birer alıyoruz kucağımıza yavrularımızı.. Hadi bakalım sıra sende Allah hayırlısıyla senide kavuştursun yavruna..

kalp kalbe karsı demek kı cnm yenı gırdım yazıyordum tam. mesajını begendım doğumunda da yazmıştım pek yazmaya fırsatım olmuyor malum 4 çocuk bırde telefondan yazınca kasıyor gıcık oluyorum :) pc den gırınce yazabılıyorum. bızımde 3 ayımız bıttı sayılır gulucuk atıyor kucağa almamız ıcın ne hareketler yapıyor bır bılsenız topıktekı bebeklerın abısı Muhammed ali'm. prenses ne yapıyor ufak dogmustu kılo aldımı bıraz rabbım hepımızın evlatlarını bagıslasın
Ay canım ya buyudu demek masallah dogumumda gormemisimdir yazini canim her yaziyi okuyamadim odonem cevap vermemissem kusuruma bakma prenses cok sukur bana gore kilo aldi baya ama doktorumuz begenirmi bilmiyorum ilk zamanla kilo kaybi cok oldu kizdi doktor 1hafta sonra kontrol bakalim ne diyecek yazin vakit buldukca eskisi gibi cok giremesekte firsat buldukca bakiyorum bemde birakmayalim topigimizi muhammed alimiz ismide cok guzel masallah kokla bizim icin

Sende Sağol cnm benim Allah hepimizden razı olsun.. Az teselli vermedik az dertleşmedik burada bak şimdi hepimiz birer birer alıyoruz kucağımıza yavrularımızı.. Hadi bakalım sıra sende Allah hayırlısıyla senide kavuştursun yavruna..
Aminnn canım inşallah aynen öyle oldu valla bu topik aynı aile gibi oldu bizim için iyi veya kötü günlerimiz olduğunda hep burda teselliyi bulduk çok şükür çok güzel günlerdi gerçekten Rabbim isteyen herkese o duyguyu yasatsin inşallah

Kızlar konu dışı olucak belki ama sormadan edemicem artık hemen hemen hiç eğilemiyorum haliyle kıl temizlemekte zorlanıyorum jilet le hiç beceremiyorum artık son bir aydır kıl düşürücü krem kullanıyorum Veet markalı ama oda genital bölge için önerilmiyor zaten her kullanışımda sonradan yanma yapıyor genital bölge icin krem sürdüğüm de geçiyor sonradan. Sizler nasıl yapıyorsunuz veya yapıyordunuz kusura bakmayın bunu sorduğum için ama bende bilemiyorum valla artık nasıl yapacağımı. ANGIE79 ANGIE79 @berenbetul @the craysy bulut29 bulut29 ve @besirsu canlar sizler nasıl yapıyordunuz :110: biraz ayıp olmazsa tabi kusura da bakmayın lütfen
Cnm orada kuaförlerdeki bayan çalışanlar yapmıyormu sir ağda vs. En kolayı o senin için şu aşamada..

Ay canım ya buyudu demek masallah dogumumda gormemisimdir yazini canim her yaziyi okuyamadim odonem cevap vermemissem kusuruma bakma prenses cok sukur bana gore kilo aldi baya ama doktorumuz begenirmi bilmiyorum ilk zamanla kilo kaybi cok oldu kizdi doktor 1hafta sonra kontrol bakalim ne diyecek yazin vakit buldukca eskisi gibi cok giremesekte firsat buldukca bakiyorum bemde birakmayalim topigimizi muhammed alimiz ismide cok guzel masallah kokla bizim icin
Cnm sen nasılsın şimdi kaç kilo bebişin? Ben 1. Ay aşısına götürdüğümde her ay 1 kilo civarı alması gerekir demişti doktorumuz..

Ayy kız bende çözemedim valla hayal meyal dik nub görüyorum sanki ama bilemedim ki şimdi ben:KK66: Nub yorumu yapanların sayfasına attınmı orada baya tecrubeliler var.
Attım canım. Orada kız dediler. Face e de attım. Orada da erkek diyen de oldu Kuz diyen de. Sağlıklı olsun da. Hiç önemli değil artık ne olduğu. Ben tedbir aldım. Taktir Rabbim in. Kuz olursa 3 kız anası olurum. Rabbim hayirlisini versin inşallah

Kızlar konu dışı olucak belki ama sormadan edemicem artık hemen hemen hiç eğilemiyorum haliyle kıl temizlemekte zorlanıyorum jilet le hiç beceremiyorum artık son bir aydır kıl düşürücü krem kullanıyorum Veet markalı ama oda genital bölge için önerilmiyor zaten her kullanışımda sonradan yanma yapıyor genital bölge icin krem sürdüğüm de geçiyor sonradan. Sizler nasıl yapıyorsunuz veya yapıyordunuz kusura bakmayın bunu sorduğum için ama bende bilemiyorum valla artık nasıl yapacağımı. ANGIE79 ANGIE79 @berenbetul @the craysy bulut29 bulut29 ve @besirsu canlar sizler nasıl yapıyordunuz :110: biraz ayıp olmazsa tabi kusura da bakmayın lütfen
Valla cnm bende senin gibi yapiyorum :) dogurana kadar zorlaniyordum maalesef ama ne yapalım cektigimiz sıkıntılar gunahlarimiza kefaret olur ins.

Saglikli olsun da varsın zayif olsun cnm. Hem öyle kalacak değil bir kac aya tombis yanakli bir prenses olur :) cnm belki yazdin gormedim adini ne koydun kizinin

Cnm orada kuaförlerdeki bayan çalışanlar yapmıyormu sir ağda vs. En kolayı o senin için şu aşamada..
Yapıyorlardır illaki ama ben hiç ağda ya dayanamam yapamam bugüne kadar da hep kendim yaptığım için bilemiyorum canım Rabbim yardımcımız olsun zor o tüy dökücü krem ile yapıyorum şu anda ama oda sonradan yanma yapıyor hamilelik geçse de kurtulurdum

Attım canım. Orada kız dediler. Face e de attım. Orada da erkek diyen de oldu Kuz diyen de. Sağlıklı olsun da. Hiç önemli değil artık ne olduğu. Ben tedbir aldım. Taktir Rabbim in. Kuz olursa 3 kız anası olurum. Rabbim hayirlisini versin inşallah
Tabiiki cnm kızdan olsa erkekte olsa, o içine düştükten sonra hiç bir önemi kalmıyor sadece sağlıklı ve hayırlı evlat olması için dua etmedikmi hep.. ben yumurtlama gününede uymadım ve asla pişman değilim.. hele bide bu tekne kazıntıları öyle seviliyormuş ki keşke daha önce yapsaymışım diyorum..

Yapıyorlardır illaki ama ben hiç ağda ya dayanamam yapamam bugüne kadar da hep kendim yaptığım için bilemiyorum canım Rabbim yardımcımız olsun zor o tüy dökücü krem ile yapıyorum şu anda ama oda sonradan yanma yapıyor hamilelik geçse de kurtulurdum
O zaman vur jileti gitsin cnm yaa bi kaç defadan bişi olmaz.. duş esnasında el yordamıyla halledersin. Zaten doğum esnasında aklına gelmeyecek bile bi kaç tüy kalmışmı kalmamışmı :KK66:

X