Slm hanımlar hayırlı geceler ben taşınınca evdeki interneti kapattım cep telefonunda var internet oda zor giriyo kasıyo küçük kızın oyunları var oynuyo arada diye silemiyorumda büyük kızada tel alınca gerek kalmadı boşu boşuna internete para vermiyeyim dedim bide kızlarla beraber iş yerine gidiyoruz demiştimya kız kardeşlerimle beraber işletiyoruz oraya gidiyoz bide şuan lise telaşımız var puanımıza uygun lise bakıyoruz tercih formu doldurcaz rabbim sizlerede nasip etsin o günleri görün inşallah cnm
besirsu canım sağlıkla büyüt bebişini hayırlı evlat olsun inşallah
Papatyam321 canım inan cok sevindim allah kucağında göstersin doğum yapanlar bebişlerle aranız iyidir umarım ben tam sıcaklara kaldım cok zorlanıyorum iştah yok hala gerci olsa ne yazar yemeğe korkuyorum bi kaşık fazla kacsa ölüyorum şişkinlikten daha 2 kilo almışım 6 cı ayıma girdiğim halde benim için sorun yok ama bebiş beslenemiyo diye endişelenmiyoda değilim ama doktor boyu kilosu iyi dedi ben gecen değil ondan önceki çarşamba doktora gittim cinsiyetimize kesin kız dedi ve ben ikili ve üçlü tarama testi yaptırmadığım için beni anomali taramasına gönderdi bugüne randevuydu bugün girdim cok şükür bişey yok herşey yolunda ama cinsiyete erkek dedi bu doktor hemen kendi doktoruma gittim ama mesaisi bitmiş döndüm eve kontrolüm 2 hafta sonra bakayım ne diyecek kesin kez kız demişti halbuki 2 hafta önce ben hala şoku atamadım kimseyede demedim bi kız bi erkek gidiyoz bakayım ne cıkacak bende cok merak ediyorum bide ben normal doğum yapıyorum bunuda doğurayım sezeryanla kız yada erkek kordonlarımı bağlatayım diyorum ama 2 kişi var cevremde sakın yapma diyolar doğru yalan bilmiyorum varsa cevrenizde bi sorun eşine karşı isteğin tamamen bitiyo dediler