- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.821
iyiyim cnm seni sormalı sen nasılsın eşini ikna ettinmi cnm sen inşallah etmişindirmeleklerim benim2 canim sen nasilsin
kız normalmidirki bilmiyorumKızlar göğüslerimden 1 haftadan berisüt gelmeye başladı normalmi bu ilkinde 7 Aydan sonrA gelmişti bune şimdi yA
ben cözemedim o yumurtayı dene bakalım sen cözebilecekmisin
iki parmak arasında uzuyorsa yumurta akıntısıdırAynen bende dün başladı.takvimim uygulaması 27kasim diyor yumurtlamaya.29 na kadar sürer herhalde akıntı.bende de wc ye girdiğimde uzun sumuksu bir akıntı oluyor pıhtı gibi cogunlukla
Bilmiyorum yAkız normalmidirki bilmiyorum
iyi ol canimiyiyim cnm seni sormalı sen nasılsın eşini ikna ettinmi cnm sen inşallah etmişindir
Evet öyleiki parmak arasında uzuyorsa yumurta akıntısıdır
evet sogan kuru cok ıyı bende kullandıgım ay hamile kaldım yanıAmin canım inşallah sogan kürü bende yapmıştım akıntım olmuştu hamile kaldığım ay hatta yumurtlama zamanında o kadar akıntım olmuştu ki zaten yumurtlama dönemi de akıntı oluyor yani baya akıntım oldu belki ondan da olmuş olur bence de dene tadı kötü ama mecbur katlanıyoruz Rabbim emeğimizi boşuna götürmesin inşallah
Geçmiş olsun cnm benim şimdiye kadar hiç midem bulanmadı ama benimde midemde çok hararet var benimde bi sağa bi sola kasık ta ağrı oluyodu ama en çok ta sağda ve bebekte sağdaydı 14 haftaya kadar şuan heryerde senin nerde Bebek hissediyormusunBende bole bişiler oluyo karında hıssedıyom sankı rahımde ara ara kasılma soyluyo agrı yok şimdilik göğüs az sızlıyor ve mıdem bulanmaya başlıyo gıbı yanıyo mıdem kusasım gelıyo ama kusmuyom eşki yıyemiyom bu aralar tatlı yıyom ama agrı solda sanırım sol kasıktan ama sağdada oluyodu agrı bılemıyorum şimdi sağ mı sol mu dıye Bıde kocamla opusurken mıdem acayıp oluyo yaaa kusasım gelıyo ama cıkmıyo bı turluya Bıde bole kusmaya calişinca acayıp zorlanıyomm ya karnım kasılıyo bı zararı olurmu ama acayıp oluyo yanı cok zorluyom kendımı kusmaya calışınca
Kızlar bugün itibariyle gögüs hassasiyeti başladı artık adet belirtisi mi gebelik mi görcez büyüdüler sanki
Hayırlı akşamlar canımhayırlı akşamlar hanımlar
İnşallah görmezsin canım aslında yarından itibaren test yapsan belki çıkar canımBende ayın 28 ini bekliyorum bakalım kırmızıları gorcekmiyim
hakkımızda hayırlısı olur insallah.
Kız ne olacak iç mecbur gözlerini burnunu kapat içiçemem cnm cok kötü ben adacayı içiyorum bakalım
Sagol canım hepimiz sağlıcakla yavrularımızi büyütelim inşallahmaşallah cnm sana hayırlısıyla büyüt kuzularını cnm
Yok ya hissetmiyorum valla suan solda farklilik oluyo ama geciyo sonra sagda oluyo simdiye kadar hep sag kasik agiriyodu soldan az oluyodu bu iki gundur solumda farkli bisi oluyo o kadar yani hic bilmiyom nerdeGeçmiş olsun cnm benim şimdiye kadar hiç midem bulanmadı ama benimde midemde çok hararet var benimde bi sağa bi sola kasık ta ağrı oluyodu ama en çok ta sağda ve bebekte sağdaydı 14 haftaya kadar şuan heryerde senin nerde Bebek hissediyormusun
Aynen canım bende de öyle oldu akıntım baya fazla oldu ve tamda yumurtlama günü af edersin afet bezi ile geziyordumBende 15 gün içip ertesi ay hamile kalmistim.hatta o akıntıyı görünce maşallah nerden geliyorsa demiştim.megersem söktürücü etkisi varmış soğanın.iyide oldu içim temizlenmisti
Sagol canım Rabbim yavrularımızi bize bağışlasın inşallah. Oğlum Aralık 14 doğumlu canım desene ikisi yay burcu allah bağışlasın prensesini sana canımmasAllah canim bebislerine.iyi yapiyorsun gercekten.her sey gönlünce olsun.bu arada oglunun dogum günü 20 ay sonra.araligin kaci?benim büyük kizim 10 aralikta 6 yasina girecek in saAllah
Aynen canım hepsini dikkate al birde kasik ağrısı da oluyor ona da dikkat et çatlama esnasında kasik ağrısı da oluyorHimmm o zaman tamam 2-3 güne ben gıt gıt gıdak :))))))) çoğunlukla 30 günde bir diyebilirim.ama stresliysem bir hafta yada 4-5 gün atıyor tarih..adet gunlerimide takibe aldım bu ay itibari ile..adet +yumurtlama tarihim