- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.781
Dogrudur canım hayırlısıyla atlat insallah canımİnşallah canım en çok o beni tedirgin ediyor ama. Sende ameliyat ile oldu nirmal doğumda kalp daha da çok hızlanıyor en çok beni bu korkutuyor
Insallah canim rabbim hayirlisiyla sizide kurtarsin valla insan bir anda kus gibi hafifliyor sabır canım gece sicaktan uyuyamiyiruz hamile olsaydim ne yapardim surekli bunu dusunuyorum allah hepinizin yardimcisi olsun hergun yikiyorum bebegide isilik olmasin diye cok fena isindi hava burdahemde cok zor sicakkk bulanima giriyoz gunde iki kez banyo yapiyom bide hamilelikten dolayi agirlik ve sisme basladi vallahi cok zor sen dogum yaptin kurtuldun ohhh ne guzelll darisi bize isalhhhh sagliklaaa
Hafif sancılarım oluyor arada ama oda bebek aşağıya düşüyor diyedir. Bizde sivrisinek o kadar çokki karnımı bile isirmislar karnımda zaten kaşınıyor mahvoldum valla ısırmadik yer kalmamış bende. Sen nasılsın canım sancılarını falan varmıHayirli gunler canimmm nasilsin sanvilarin varmi hic
Aminnn canım inşallahDogrudur canım hayırlısıyla atlat insallah canım
Cift yumurta ikize canim.Oy masalah saglikla dogsunlar rabbim nasip etsin islahh miniklerini al kucağına tek yumurtami cifrt yumurtami ikizler
Oy masalah saglikla dogsunlar rabbim nasip etsin islahh miniklerini al kucağına tek yumurtami cifrt yumurtami ikizler
Arkadasim buraya ne zaman yazsam tum ictenliginle cevap yazdin bana.allah senden razi olsun.ayri yumurta ikizleri.tamamen bagimsizlar.yanliz ben isgal edilmis gibi hissediyorum.Maşallah canim size Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun inşallah. Demekki ikizlerin aynı yumurta ikizi değil aynı yumurta ikizi oldumu birinin cinsiyeti ne ise ötekinin de aynı oluyor çünkü.
Amin canım. 16 bitsin de gideyim inşallah iyi bir doktoraaynen sağlıkla doğsun da alah gonlundekini nasip etsin islahh 16 jaftada bi gorun ama kesinlesir artik
Maşallah. Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallahCift yumurta ikize canim.
Allah ın bize de göstersin o günleri inşallah. Yazın her gün yıkamak iyi gelir bebeklere. Çabuk büyür derdi annemInsallah canim rabbim hayirlisiyla sizide kurtarsin valla insan bir anda kus gibi hafifliyor sabır canım gece sicaktan uyuyamiyiruz hamile olsaydim ne yapardim surekli bunu dusunuyorum allah hepinizin yardimcisi olsun hergun yikiyorum bebegide isilik olmasin diye cok fena isindi hava burda
Allah senden den razı olsun canım sanırım ilk çocukların ondan da heyecan bastırıyordur herşey çok güzel olur canım sen merak etme bebişlerini de kucağına alırsın inşallah. 16 inci haftadan itibaren cinsiyetleri kesinleşir inşallah allah hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin inşallahArkadasim buraya ne zaman yazsam tum ictenliginle cevap yazdin bana.allah senden razi olsun.ayri yumurta ikizleri.tamamen bagimsizlar.yanliz ben isgal edilmis gibi hissediyorum.
Sagol canim alah razi olsun sira bizde artik bi dogsunda bizde hafifleyelim alahin izniyle islahh tabi buralarda cok sicak oldu vala bebegin kirki cikana kadar biz her gun yikiyoruz yaz da olsa kisda olsa daha guzel gelisiyolar sende yika hergun prensesi geceleri cok agliyomuInsallah canim rabbim hayirlisiyla sizide kurtarsin valla insan bir anda kus gibi hafifliyor sabır canım gece sicaktan uyuyamiyiruz hamile olsaydim ne yapardim surekli bunu dusunuyorum allah hepinizin yardimcisi olsun hergun yikiyorum bebegide isilik olmasin diye cok fena isindi hava burda
Bendede az var canim ama karnim cok ck indi asagi yuruyemiyorum artik bakalim kacinci haftada doguracazHafif sancılarım oluyor arada ama oda bebek aşağıya düşüyor diyedir. Bizde sivrisinek o kadar çokki karnımı bile isirmislar karnımda zaten kaşınıyor mahvoldum valla ısırmadik yer kalmamış bende. Sen nasılsın canım sancılarını falan varmı
Bide sancilarin ne sekil oluyo nasil bi agri ve neelerde hissediyorsun benim sanci heralde belimden basliyo belime cok atiyo ve adet sancisi gibi karnim agiriyo arada o kadar eskiden bicak saplamasi gibiydi simdi boyle sënin nasilHafif sancılarım oluyor arada ama oda bebek aşağıya düşüyor diyedir. Bizde sivrisinek o kadar çokki karnımı bile isirmislar karnımda zaten kaşınıyor mahvoldum valla ısırmadik yer kalmamış bende. Sen nasılsın canım sancılarını falan varmı
Saglikla al kucagina islahh rabbim nasip etsin yavrularımızi alalim kucagimizaCift yumurta ikize canim.
aynen oyle yap canim hade hayirlisi olsun bakalim daha kesin ogrenirsin o zman islahjAmin canım. 16 bitsin de gideyim inşallah iyi bir doktora
gùydin canimm hayirli gunler hepimozeGünaydın. Hayırlı sabahlar
Oyle yapiyorum canim yikiyorum yaza gelmesi iyi oldu kisin olsa korkardim acaba usuturmuyum diye aglamiyor masallah karni acikinca uyaniyor hemen alip besliyorum gaz agrusi vurunca agliyor birazSagol canim alah razi olsun sira bizde artik bi dogsunda bizde hafifleyelim alahin izniyle islahh tabi buralarda cok sicak oldu vala bebegin kirki cikana kadar biz her gun yikiyoruz yaz da olsa kisda olsa daha guzel gelisiyolar sende yika hergun prensesi geceleri cok agliyomu
Kesinlikle cok yanlis manti makarna ekmek bunlar sana bos kilo yapar bebege hic faydasi yok guzel besleniyorsun aynen devam et protein yumurta kasar muz ceviz bunlar bebege kilo yaparKızlar Merhaba Size bir şey danışmak istiyorum. Geçenlerde de yazmıştım. Ben her gün meyvemi , yoğurdumu, kefirimi , kuruyemişlerimi tüketiyorum. Yaklaşık her gün 45 dakika da yürüyüşe çıkıyorum. Yalnız annemle ablam tutturmuşlar makarna ye , mantı ye , bol bol ekmek ye diyorlar. Bebeğim zayıf olurmuş. Kahvaltıda yeterince ekmeği yiyorum yeri gelince makarna , mantı da yiyorum. Allah aşkına hamur işi faydalı mı , tecrübeli anneler yardım edin lütfen