- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.741
Isallah canim sanada hayirli haftalar bu hafta ugur sans getirsin islahh bizlereHayırlı sabahlar Hanımlar hepinize. İnşallah güzel bir hafta olur allahin izniyle.
Aminnn canım inşallah allahin izniyle. Bizde bugün kayıt için hastahane ye gittik hiç gitmediğim bir hastahaneydi ama hoşumuza gitti. Eskisi de iyi ama o bize çok uzak bu sefer daha yakindakinde doğum yapmak istedim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım. Valizimiz de hazır çok şükür geriye sayım kaldır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canımIsallah canim sanada hayirli haftalar bu hafta ugur sans getirsin islahh bizlere
Zaman başlarda çok çabuk geçiyor canım sonlara doğru biraz yavaşlıyor sanki. Ama Allah o sabrı gücü veriyor çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnnKızlar masallah sızın hamılelıkler baya ilerlemiş bende hayrlısıyla o gunlerı gorurum ınsaallah
Zaman başlarda çok çabuk geçiyor canım sonlara doğru biraz yavaşlıyor sanki. Ama Allah o sabrı gücü veriyor çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn
rabbim saglikla nasip etsin o gunleri sana ve digerlerine islahhh hepimizde saglikla aliriz kucagimiza islahhh rabbim yardimcimiz olqun gunleriniz su gibi gecsin isallahKızlar masallah sızın hamılelıkler baya ilerlemiş bende hayrlısıyla o gunlerı gorurum ınsaallah
Isalhh aminn aminnn saglikla alalim kucagimiza islahhh benilde valiz hazir besik tek henuz hazir degil isalhh bu son haftalarda su gibi gecsinde dogsun bebislzrimiz darisida diger hamislere islahhhAminnn canım inşallah allahin izniyle. Bizde bugün kayıt için hastahane ye gittik hiç gitmediğim bir hastahaneydi ama hoşumuza gitti. Eskisi de iyi ama o bize çok uzak bu sefer daha yakindakinde doğum yapmak istedim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım. Valizimiz de hazır çok şükür geriye sayım kaldır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım
Canim sen kurdun mu besigini hazirmi odaIsalhh aminn aminnn saglikla alalim kucagimiza islahhh benilde valiz hazir besik tek henuz hazir degil isalhh bu son haftalarda su gibi gecsinde dogsun bebislzrimiz darisida diger hamislere islahhh
Orjinal zeytinyağı kullanıyorum ben ama her zaman değil unutuyorum bazen ama bende eski çatlaklar da var birde ne yaparsan yap inan o vücuduna bağlı bazı kadınlar oluyor hiç bişey kullanamadıkları halde bir tane bile çatlak yoktur karnında veya vücudunda bazıları da ne dememişler de bir sürü çatlaklar oluşur vücudunda. O vücuda bağlı ama çatlaklar oluştuğunda kaşınma oluyor yani rahatsızlık oluyor illaki onun için ben zeytinyağı kullanıyorum eczaneci kadın önerdi bana Rabbim her hamile kadının yardımcısı olsun inşallahAmin canım aminnn. Bıde sız catlakalr ıcın ne kullandınız herkes bsey dıyo ama sanırım hındstan cevızı yagı alcm
Aminnn canım inşallah allahin izniyle geçer hepsi. Bizde de besik daha hazır değil daha bodrum dan alıp yıkayıp kurmamız lazım artı içine konulan süngeri de yok onu da sipariş etmem lazım dahaIsalhh aminn aminnn saglikla alalim kucagimiza islahhh benilde valiz hazir besik tek henuz hazir degil isalhh bu son haftalarda su gibi gecsinde dogsun bebislzrimiz darisida diger hamislere islahhh
al artik bu hafta bitir herseyi besigide getir yukari sil temzile kur bekle doguma ne kaldi ki benimde besik hazir ama icini duzenlememisim ortulzri faln sermemisim daha sadece o kalmis oda rahat hastàden gelincede yapar insan iki dkAminnn canım inşallah allahin izniyle geçer hepsi. Bizde de besik daha hazır değil daha bodrum dan alıp yıkayıp kurmamız lazım artı içine konulan süngeri de yok onu da sipariş etmem lazım daha
Süngeri bugün sipariş ederim besigi de eşim artık pazartesi izin yaparsa haftaya pazartesi allahin izniyle inşallah kurarız. Dediğin gibi bişey kalmadı zaten doğumdan sonra ne fırsat olur ne zaman ne de insanın takadi tutar herşey hazırda beklese daha rahat olur bence. Hakkimizda hayirlisi olsun canım inşallah. Bu arada hayırlı sabahlar herkeseal artik bu hafta bitir herseyi besigide getir yukari sil temzile kur bekle doguma ne kaldi ki benimde besik hazir ama icini duzenlememisim ortulzri faln sermemisim daha sadece o kalmis oda rahat hastàden gelincede yapar insan iki dk
Cok sükür canım ya oyle simdilik usluyuz bakalım gece gunduz karıstî biraz tum gun uyuyup gece 11den sonra uyanmaya basladı oda duzene giricektir insallah kac hafta kaldi sizin doguma@Hayatimsiniz121385oyy ne guzel yaa bizde soğursak da kurtulsak valla saglikla inşallah tabii ck gusel ya oglun seviyo kardesini demekki ama daha kucuk cok opturme hasta olur mkrop kapar allah korusun kiloda alir yavas yavas sik dik besle acikmasini bekleme bide gece beslenme kilo yapiyor ve uyuyan uysal cocuklar da daha kilo aliyo arsiz bebekler kilo almaz cok ama cok sukur iyimis seninki prensesimiz akkilli ciktii yerimmm
Aminnn inşallah canım inşallahRabbim Her işimize hayırlı etsin. İçimize ferahlık versin. Bizim için hayırlı olan işleri kolaylaştırsın inşallah. Amin
3-4 hafta kaldı allahin izniyle canım Rabbim herkesin yardımcısı bizimde yardımcımız olsun inşallahCok sükür canım ya oyle simdilik usluyuz bakalım gece gunduz karıstî biraz tum gun uyuyup gece 11den sonra uyanmaya basladı oda duzene giricektir insallah kac hafta kaldi sizin doguma@Hayatimsiniz121385
Aynen oyle yap canim haftaya kadar bitir bende bugun anestezi randevuma gittim artik hayirlisiyla nasip olsûn dogumlarimizSüngeri bugün sipariş ederim besigi de eşim artık pazartesi izin yaparsa haftaya pazartesi allahin izniyle inşallah kurarız. Dediğin gibi bişey kalmadı zaten doğumdan sonra ne fırsat olur ne zaman ne de insanın takadi tutar herşey hazırda beklese daha rahat olur bence. Hakkimizda hayirlisi olsun canım inşallah. Bu arada hayırlı sabahlar herkese
Aminnnnn aminnnn isalahhh canimRabbim Her işimize hayırlı etsin. İçimize ferahlık versin. Bizim için hayırlı olan işleri kolaylaştırsın inşallah. Amin
Oda duzelir zamanla suàn cok kucuk karıştırıyor duzelir zmanla valahii bilmiyorumki sancilarim var azar azar artik ne zaman dogarsa galiba bekliyoruz bizde hayırlısıyla ama agrilarim var bakalim hayirlisiCok sükür canım ya oyle simdilik usluyuz bakalım gece gunduz karıstî biraz tum gun uyuyup gece 11den sonra uyanmaya basladı oda duzene giricektir insallah kac hafta kaldi sizin doguma@Hayatimsiniz121385
Amin canım rabbim yardımcınız olsun bikac gündür istanbul yanıyor hamile olsaydım surekli yattigim icin ne yapardim bu sicakta diye dusunup duruyorum sizde tam sicaklara kaldiniz allah yardim etsin canım3-4 hafta kaldı allahin izniyle canım Rabbim herkesin yardımcısı bizimde yardımcımız olsun inşallah