- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.761
Hayırlısî canım rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin artık canı ne zaman istersen gelebilir paşan haftanız iyi cok sükürOda duzelir zamanla suàn cok kucuk karıştırıyor duzelir zmanla valahii bilmiyorumki sancilarim var azar azar artik ne zaman dogarsa galiba bekliyoruz bizde hayırlısıyla ama agrilarim var bakalim hayirlisi
Cok sukir canim hafta konusunda artik kafam rahat şimdiye kadar nasil dayanicaz 37 ekadar dedimcok sukir geldi haftamiz simdide dogsun artik diyorum valahiHayırlısî canım rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin artık canı ne zaman istersen gelebilir paşan haftanız iyi cok sükür
Aminnn inşallah canım inşallahAynen oyle yap canim haftaya kadar bitir bende bugun anestezi randevuma gittim artik hayirlisiyla nasip olsûn dogumlarimiz
Allahtan bizim burda kaç gündür biraz serinledi havalar. Yoksa ben sıcağa hiç ama hiç dayanamıyorum hele çarpıntim da olunca nefes bile alamıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahAmin canım rabbim yardımcınız olsun bikac gündür istanbul yanıyor hamile olsaydım surekli yattigim icin ne yapardim bu sicakta diye dusunup duruyorum sizde tam sicaklara kaldiniz allah yardim etsin canım
Yazin cok zor gercekten son haftalar gecmek bilmez hayirlisi ne zamansa ozaman gelsin rabbim kolayligini versin insallahCok sukir canim hafta konusunda artik kafam rahat şimdiye kadar nasil dayanicaz 37 ekadar dedimcok sukir geldi haftamiz simdide dogsun artik diyorum valahi
Dogum yapinca carpintim hemen gecti seninde oyle olucak az daha sabir canimAllahtan bizim burda kaç gündür biraz serinledi havalar. Yoksa ben sıcağa hiç ama hiç dayanamıyorum hele çarpıntim da olunca nefes bile alamıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İnşallah canım en çok o beni tedirgin ediyor ama. Sende ameliyat ile oldu nirmal doğumda kalp daha da çok hızlanıyor en çok beni bu korkutuyorDogum yapinca carpintim hemen gecti seninde oyle olucak az daha sabir canim
hemde cok zor sicakkk bulanima giriyoz gunde iki kez banyo yapiyom bide hamilelikten dolayi agirlik ve sisme basladi vallahi cok zor sen dogum yaptin kurtuldun ohhh ne guzelll darisi bize isalhhhh sagliklaaaYazin cok zor gercekten son haftalar gecmek bilmez hayirlisi ne zamansa ozaman gelsin rabbim kolayligini versin insallah
Sagol cnm senin randevun ne zaman haftan ilerlemis iki hafta sonra 16 haftalikta kesinn bi sonuc cikar cinsiyet konusundaGünaydın. Hayırlı sabahlar herkese
Yarın gitcem canım ama tiroidlerim için. Herhalde yarın muayene etmez. Aslında şimdi pek sormak istemiyorum zaten. Tam 16 yi doldurayim da o zaman iyi bir doktora giderim. Şimdi söyledikleri sonradan değişebiliyor. Hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla gelsin de kız erkek farketmez artıkSagol cnm senin randevun ne zaman haftan ilerlemis iki hafta sonra 16 haftalikta kesinn bi sonuc cikar cinsiyet konusunda
Maşallah canim size Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun inşallah. Demekki ikizlerin aynı yumurta ikizi değil aynı yumurta ikizi oldumu birinin cinsiyeti ne ise ötekinin de aynı oluyor çünkü.Merhaba hanimlar.zaman zaman bu uopige yazdim belki hatirlarsiniz.cok faydalandim paylasimlarinizdan.nihayet amileyim cok sukur.bir fazlayla hamileyim.ikizlerim olucak.tedavi falan yok.kendinden oldu.tam 12 haftalik oldu minniklerim.sagliklilar cok şükür.cok cektiriyorlar yanliz.gelelim asil konumuza.test kullanmadim.bir diyet uygulamadim.sadece akintimi takip ettim .dun konturolum vardi.sagdaki bebeyim erkek soldaki net belli deyil.
Oy masalah saglikla dogsunlar rabbim nasip etsin islahh miniklerini al kucağına tek yumurtami cifrt yumurtami ikizlerMerhaba hanimlar.zaman zaman bu uopige yazdim belki hatirlarsiniz.cok faydalandim paylasimlarinizdan.nihayet amileyim cok sukur.bir fazlayla hamileyim.ikizlerim olucak.tedavi falan yok.kendinden oldu.tam 12 haftalik oldu minniklerim.sagliklilar cok şükür.cok cektiriyorlar yanliz.gelelim asil konumuza.test kullanmadim.bir diyet uygulamadim.sadece akintimi takip ettim .dun konturolum vardi.sagdaki bebeyim erkek soldaki net belli deyil.
Hayirli gunler canimmm nasilsin sanvilarin varmi hicHayırlı sabahlar Hanımlar hepinize
aynen sağlıkla doğsun da alah gonlundekini nasip etsin islahh 16 jaftada bi gorun ama kesinlesir artikYarın gitcem canım ama tiroidlerim için. Herhalde yarın muayene etmez. Aslında şimdi pek sormak istemiyorum zaten. Tam 16 yi doldurayim da o zaman iyi bir doktora giderim. Şimdi söyledikleri sonradan değişebiliyor. Hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla gelsin de kız erkek farketmez artık
Aminn islahh hepimozde saglilla alırız kucağımiza zaman su gibo gecsin ve bebeislerimizi kucagimiza alalimHayırlı sabahlar hanımlar , ben de yeni katıldım sohbetinize. Nasılsınız , gebelik nasıl geçiyor , minnoşlarınız nasıl ? Ben de 18+2 haftalık hamileyim. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin