" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Evet canim o vücuda sıkılanı geçen sene kullandım havalar ısınırsa yine ondan alırım şimdilik havalar serinledi diye hiç bişey yok çok şükür. İnşallah doğurana kadar havalar böyle kalır yoksa daha da zorlanırız canım. Benim de en çok baski rahim ağzında oluyor sanki vajen de bile hissediyorum baskıyı o kadar ki aşağıda Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım

Cok sukir canim gene dikat et kendine yorma kendini fazla bende de sabirsizlik başlıyor gelsin artik diyorum
O sabırsızlık bende de başlamış her seferinde diyorum ki 36 hafta sabrettim 3 hafta kalmış sabredemiyorum her gün de bir gün daha yaklaştım diyorum Rabbim herkesin bizimde yardımcımız olsun inşallah

Aminn canim isallah havalar boyle kalir

O sabırsızlık bende de başlamış her seferinde diyorum ki 36 hafta sabrettim 3 hafta kalmış sabredemiyorum her gün de bir gün daha yaklaştım diyorum Rabbim herkesin bizimde yardımcımız olsun inşallah
Zaten cabuk geciyo ama bu son ay ve haftalar inan aylar gibi geliyo gecmek bilmiyor artik tek dilegim bu son zamanlarda cabuk gecsin sagliklla alalim kucagimiza inşallah

Zaten cabuk geciyo ama bu son ay ve haftalar inan aylar gibi geliyo gecmek bilmiyor artik tek dilegim bu son zamanlarda cabuk gecsin sagliklla alalim kucagimiza inşallah
Aynen canım inşallah benim de tek dileğim bu sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız allahin izniyle inşallah canım

Aynen canım inşallah benim de tek dileğim bu sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız allahin izniyle inşallah canım
Aminnn aminn inşallah cnm
Günaydın kızlar. Heyecan dorukta. Artık sizin için geri sayım başladı. Rabbim hayırla nasip etsin. Sağlıklı doğumlar olsun inşallah
sagol canim rabbim sanada bu zmanlara cabuk gelmeyi nasip etsin
Vala 30. Haftadan beri hergun sancim vardi ha doğdu ha dogacak dedim 35. Haftaya geldim tik kalmadi hic bisi yok sanki hic o sancilari cekmedim erken dogucak dedim ama zaman yaklastikca ben bomba gibi oluyorum halbuki o erken gelicek korkusundan ne kadar agladigimi bilirim gercekten rabbim nasip etti bu zmanlari cok sukir darisi da sana inşallah

Amin canım. İnşallah. Boşuna üzmüşsün kendini. Zamanını bekliyor kuzucuk. Sağlıkla hayırla gelsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım. İnşallah. Boşuna üzmüşsün kendini. Zamanını bekliyor kuzucuk. Sağlıkla hayırla gelsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminn isallah canimm bilseydim beklicek uzulmezdim ama o zman oyleydi gelicek diyordum hayirlisiyla cok sukur alllah her hamile kadina nasip etsin

Günaydın kızlar. Heyecan dorukta. Artık sizin için geri sayım başladı. Rabbim hayırla nasip etsin. Sağlıklı doğumlar olsun inşallah
Hayırlı günler canım aynen valla heyecan dorukta artık ama sabahtan beri benim sancim var bakalım ne zaman a kadar böyle gider siddetlenirse ancak giderim hastahane ye ama hafif olması daha normal bence Rabbim sizede bugünlere gelmeyi nasip etsin canım inşallah

Ayy canım. Daha erken herhalde değil mi. 2-3 hafta daha var sanki. Allah kolaylık versin. Bir avazda kurtarsin inşallah

ayy kiz sen benden once dogurursan ben kafayi yerim beni bekle birlikte yapalim yada once ben yapim

Ayyy vala saka maka bi tarafa sancilarin cok varsa dr a git canim duzenlimi duzensizmi geliyo sancilar bende hep duzensiz oluyo allah saglikla nasip etsin isallh son randevun ne zman belli olur o zman acilma falan olursa

Ayy canım. Daha erken herhalde değil mi. 2-3 hafta daha var sanki. Allah kolaylık versin. Bir avazda kurtarsin inşallah
Aminnn canım inşallah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Aslında riskli dönemi bitti çok Şükrü 3 hafta olmasına rağmen bundan sonra doğsa da allahin izniyle bir sıkıntısı olmazsa bişey olmaz inşallah Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım

Kız inşallah beraber doğurtmak nasip olsun deli az kaldı canım fazla sıkma kendini sende. Sancılarım düzensiz ama hafif değil artık tam biraz bastırıyor sanki. Yalancı doğum sancıları da olabilir tabiki ama belli olmaz. Sen maşallah 38 inci haftaya bastın canım bende çarşamba günü 38 inci haftaya giriyorum allahin izniyle o zaman 37 inci haftayı da doldurduk demektir gelseler de allahin izniyle bişey olmaz yavrularımıza inşallah

aynen bu saaten sonra normal zamaninda dogmus oluyo hayirlisiyla rabbim nasip etsin saglikla inşallah herkesede nasip etsin bu duyguyu gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…