" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar Merhaba Size bir şey danışmak istiyorum. Geçenlerde de yazmıştım. Ben her gün meyvemi , yoğurdumu, kefirimi , kuruyemişlerimi tüketiyorum. Yaklaşık her gün 45 dakika da yürüyüşe çıkıyorum. Yalnız annemle ablam tutturmuşlar makarna ye , mantı ye , bol bol ekmek ye diyorlar. Bebeğim zayıf olurmuş. Kahvaltıda yeterince ekmeği yiyorum yeri gelince makarna , mantı da yiyorum. Allah aşkına hamur işi faydalı mı , tecrübeli anneler yardım edin lütfen
Kesinlikle cok yanlis manti makarna ekmek bunlar sana bos kilo yapar bebege hic faydasi yok guzel besleniyorsun aynen devam et protein yumurta kasar muz ceviz bunlar bebege kilo yapar

Bendede az var canim ama karnim cok ck indi asagi yuruyemiyorum artik bakalim kacinci haftada doguracaz
Pilize takilan o sinek ilaclarini kullaniyorum ben ondan al plize tak iceri girmezler kiz vala bide bi isirdimi mahvediyo insani turkiyedeki sivrisibekler o kadar kucuk ki gozukmuyor bile burdaki koca sinekler kadar bi isirdimi varya o isirdigi yeri koparsan icin rahatlamaz vala iyi biliyorum
Bende de aynen öyle canım karnım tam aşağıda resmen penguen oldum Rabbim hayırlısıyla doğurtmayi nasip etsin hepimize inşallah. Bizde sinek lambası var gece için ama ise hiç yaramıyor normalde yatmadan önce de odalara sıkılan ilaçlar var ama onlardan korkuyorum zehirletiyor o ilaçlar. Ama lav gündür bizde havalar serok çok şükür yağmur da yağdı ya çok şükür

Bide sancilarin ne sekil oluyo nasil bi agri ve neelerde hissediyorsun benim sanci heralde belimden basliyo belime cok atiyo ve adet sancisi gibi karnim agiriyo arada o kadar eskiden bicak saplamasi gibiydi simdi boyle sënin nasil
Benim de sancılarım belimden geliyor canım düzensiz ve fazla ağrısı yok gerçek sancı düzenli ve ağrılı oluyor. Bunlar doğum ickn hazırlık yapan sancılar canım bebek aşağıya düştükçe bu sancilar olur

Bide sancilarin ne sekil oluyo nasil bi agri ve neelerde hissediyorsun benim sanci heralde belimden basliyo belime cok atiyo ve adet sancisi gibi karnim agiriyo arada o kadar eskiden bicak saplamasi gibiydi simdi boyle sënin nasil
Birde en çok otururken o sancılar oluyor bende canım öyle olunca uzanıyorum hemen

Kızlar Merhaba Size bir şey danışmak istiyorum. Geçenlerde de yazmıştım. Ben her gün meyvemi , yoğurdumu, kefirimi , kuruyemişlerimi tüketiyorum. Yaklaşık her gün 45 dakika da yürüyüşe çıkıyorum. Yalnız annemle ablam tutturmuşlar makarna ye , mantı ye , bol bol ekmek ye diyorlar. Bebeğim zayıf olurmuş. Kahvaltıda yeterince ekmeği yiyorum yeri gelince makarna , mantı da yiyorum. Allah aşkına hamur işi faydalı mı , tecrübeli anneler yardım edin lütfen
Vitaminli şeyler yemek bebek ickn daha iyi birde sana ve bebeğe yetecek kadar yesen yeterlidir. Çünkü yediğin fazla ne varsa kilo ve yağ yapar canım

Bende de aynen öyle canım karnım tam aşağıda resmen penguen oldum Rabbim hayırlısıyla doğurtmayi nasip etsin hepimize inşallah. Bizde sinek lambası var gece için ama ise hiç yaramıyor normalde yatmadan önce de odalara sıkılan ilaçlar var ama onlardan korkuyorum zehirletiyor o ilaçlar. Ama lav gündür bizde havalar serok çok şükür yağmur da yağdı ya çok şükür
Burdada oyle dunden beri serin oldu havalar evet o sinek sipreyleri cok etkili ama zehirliyor diye biliyorum anca evden disari cikinca sik eve cik disari 2 3 saat dolaş ama cikmadan once pencereleri azicik ac perdeleri cek bidaha gelmesinler oyle birak git gel ben hic kullanmiyorum korkuyorum gene bnce en iyisi o plizler gene yada eczandden sprey al kollarina ayaklarina sikiyorsun sinekler yanasmiyi sana cocuklar icinde var oyle
Benim de sancılarım belimden geliyor canım düzensiz ve fazla ağrısı yok gerçek sancı düzenli ve ağrılı oluyor. Bunlar doğum ickn hazırlık yapan sancılar canım bebek aşağıya düştükçe bu sancilar olur
Evet hayirlisi artik az kaldii sayili gunler
Birde en çok otururken o sancılar oluyor bende canım öyle olunca uzanıyorum hemen

Evet canim benimde oyle oturunca daha cok oluyo geceleri de adet agrisi gibi belim agiriyor rabbim saglikla nasip etsin inşallah

X