" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Al bendende o kadar sanki cok sikisiyorum tuvalete gidince de bisi yok bide kemiklerime kafasi degiyo hissediyorum kizimdada boyleydi dr a dedim kemiklerime bisey degiyo dedi kafasi o sendz boyle hissediyirmusun o taraflarda bisey degdifini kemiklerine
Ben aşağıda olduğunda çok baskı hissediyorum hatta uzandığım da bacak arasına yastık koyuyorum çünkü başı baya aşağıda ama kemiklerime değdiğini hissetmiyorum. Belki sende kemikler dardır canım öyle olunca normal doğum zor oluyor inşallah öyle değildir sende, normal doğum çünkü her zaman en iyisi. Çünkü geçen sene halam doğum yaptığında kızı küçücük tü ebe muayene etmiş doğum esnasında elimi kemiğine vurmuş kemiğin dar demiş kızın biraz daha iri yapılı olsaydı normal doğum olamazdı belli demiş. İnşallah sende de öyle değildir canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

IMG-20170625-WA0000.jpg

Ben aşağıda olduğunda çok baskı hissediyorum hatta uzandığım da bacak arasına yastık koyuyorum çünkü başı baya aşağıda ama kemiklerime değdiğini hissetmiyorum. Belki sende kemikler dardır canım öyle olunca normal doğum zor oluyor inşallah öyle değildir sende, normal doğum çünkü her zaman en iyisi. Çünkü geçen sene halam doğum yaptığında kızı küçücük tü ebe muayene etmiş doğum esnasında elimi kemiğine vurmuş kemiğin dar demiş kızın biraz daha iri yapılı olsaydı normal doğum olamazdı belli demiş. İnşallah sende de öyle değildir canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
evzt canim kizimdada boyle basi degiyordu kemige hissediyordum ama vajen kemiginde aci yoktu dr cati darligi var dedi sezeryan oldum bundada ayni kafasi kige degdigini hissediyorum bakalım normalmi olacak sezeryan mi hayırlısıyla doğsun da bi artik kismet gerisi alah yardimcimoz olsun

bulut29 bulut29 canim sen tam olaraak kac hafta kac gunlukken dogum yaptin
Bebk nasil iyimi alıştınız mi biraz
Tam 35+0 da yaptım canım cok sükür iyiyiz hastaneden cıkınca cok kilo kaybetti hala dogum kilosuna gelmeye calısıyoruz onun icin tüm günüm onu beslemekle geciyor alıstık birbirmize suanda uysal bir bebek beni cok yormuyor ama yavas yavas gaz sancılarımız basladı oglum surekli sevmek öpmek sarılmak istiyor obeni cok yoruyor nasıl davranıcagımı bilemiyorum sen nasılsın

Günaydın canım. Doktor yüzde 51 kız dedi. Henüz çok küçük ama mutlaka bir tahmin gerekirse kıza benziyor dedi. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Canım rabbim gönlündekini hakkında hayırlı edip nasip etsin inşallah banada kız dediler 16 haftaya kadar sonra erkek dediler bende bilmiyorum listeye erkek yazdım ama ayrıntılıda öğrenirim kesin kızmı erkek mi bakalım 16 dan sonra gitmedim daha bayramdan sonra gidicem artık zaten kız yada erkek yapacak bişey yok kaderimizde hangisi varsa o olucak rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı sağlıklı etsin inşallah

Canım rabbim gönlündekini hakkında hayırlı edip nasip etsin inşallah banada kız dediler 16 haftaya kadar sonra erkek dediler bende bilmiyorum listeye erkek yazdım ama ayrıntılıda öğrenirim kesin kızmı erkek mi bakalım 16 dan sonra gitmedim daha bayramdan sonra gidicem artık zaten kız yada erkek yapacak bişey yok kaderimizde hangisi varsa o olucak rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı sağlıklı etsin inşallah
Evet canım. Evlat bizim evladımız. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Acılarını göstermesin inşallah.

Kızda kaldı cnm yinede allah bilir tabi rabbim gönlüne göre cevirsin onunda ve nerde varsa
Hakkında hayırlısı olsun canım dualarımız seninle Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ayrıntılı için doktora gittiğinde bize de haber etmeyi unutma canım merak ediyoruz valla seni allaha emanet olun canım :KK200:

Tam 35+0 da yaptım canım cok sükür iyiyiz hastaneden cıkınca cok kilo kaybetti hala dogum kilosuna gelmeye calısıyoruz onun icin tüm günüm onu beslemekle geciyor alıstık birbirmize suanda uysal bir bebek beni cok yormuyor ama yavas yavas gaz sancılarımız basladı oglum surekli sevmek öpmek sarılmak istiyor obeni cok yoruyor nasıl davranıcagımı bilemiyorum sen nasılsın
oyy ne guzel yaa bizde soğursak da kurtulsak valla saglikla inşallah tabii ck gusel ya oglun seviyo kardesini demekki ama daha kucuk cok opturme hasta olur mkrop kapar allah korusun kiloda alir yavas yavas sik dik besle acikmasini bekleme bide gece beslenme kilo yapiyor ve uyuyan uysal cocuklar da daha kilo aliyo arsiz bebekler kilo almaz cok ama cok sukur iyimis seninki prensesimiz akkilli ciktii yerimmm

X