" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Slm hanımlar nasılsınız gecmişi okuyamadım önemli bişey kacırmadım umarım ben gercekten biraz sorun yaşıyorum inanın 2 küçük sorun yüzünden nerdeyse boşanıcaz bu 15 _20 gündür canım cok sıkkın sanki herşey üst üste geliyo iyice tahammülsüz oldum cıktım

Isallah gecer sıkıntıların alah sabir versin sende cok takma biseyleri kafana ondan da olabilir bu durum

canım hamılelık sıcaklar zaten zor birde cocuklar hepımız aynıyız galıba rabbım sabrını versın inşallah tez zamanda hersey guzel olur

Hayırlısı olsun canım. Kız ya da erkek hepsi bizim. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Kızlar hepinize cok tesekkür ederim biliyorsunuz hep sancîlarım vardı ama duzensizdi 18 mayista duzenli sancilarim olunca hastaneye yatmistim ilac ve serumla gecmisti eve sonmustum pazar aksamı duzenli sancilarim vurmaya basladi ogun hic istahim falan yoktu hafif hafif midem bulaniyordu 5dk bir sancilar vurdu gecer diye bekledim 2saat gecmedi esim gidelim dedi hastaneye geldik acildeki doktor rahim agzin kapali ama uzunlugu ne iyi ne kotu dedi nst ye gir dedi nst de sancilarim 110 lara cikti hep duzenli 5dk bir doktor hastaneye yaticaksin dedi butun gece sık sık nst ye baglandim ilac serum verdiler hicbiri fayda etmedi hemsire senin bebek geliyor dedi ameliyathaneye haber verdik dedi kan testleri yaptilar her ihtimale karsi doguma alinabilirsin kendi doktorunuzu bekliyoruz dedi sabah kendi doktorum geldi doguma alicaz senin butum herseyi denemisler elimizde bunu durdurmak icin zaten baska ilac yok dedi cok uzuldum doktorum rahatlatti 34.haftadsn sonra hic birsey olmaz en fazla solunum sikintisi olur dedi ve sabah 10.30 gibiydi galiba dogumhaneye girdim orda hazirladilar falan beni ben genel anestezi istedim bel fitigim var diye 11.04 de kızım dunyaya gelmis ben 12.30 ta odaya alindim esime direk bebegi sordum durumu cok iyi hafif solunumda sikinti var 1saat icinde yanimiza getiricekler dedi 4saat getirmediler goremedim sadece kardesim 1resim cekmis onu gosterdiler bana esim doktorla gorusmus sikinti devam ederse yogun bakima alinabilir demis gozetim odasindaydi bebek ben iyice uzuldum ve sonunda odaya telefon ettiler kiyafetleri getirin bebegi getiriyoruz dediler cok sevindim kizim 2700gr 47cm olarak dogdu iste boyle bu aksam taburcu bile olabilirsiniz dedi doktor dogum sabahtan oldugu icin dun gazin cikarsa cikabilirsin dediler

canım hayırlı olsun prensesın rabbım sıze bagıslasın hayırlı evlat olsun cok sevındım senın adına

Maşallah canım. Kilosu da boyu da çok iyi. Sağlıklı bir bebek olsun. Hiç üzmesin annesini babasını inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…