- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 40
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.561
iyiyiz canım cok şükür düzenimiz iyi gidiyor hamdolsunCânim siz nasilsiniz bebek nasil ciktin mi hastàneden
ben dogum yaptigimin ertesi sabahi ciktiydim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz canım cok şükür düzenimiz iyi gidiyor hamdolsunCânim siz nasilsiniz bebek nasil ciktin mi hastàneden
oyyy masalhhhh saglikla kavustun cok sukur alah anali babali buyutsun tekrar rabbim saglkla bizede nasip etsin islahh prenses hizli cikti ama olsun saglik olsunda bak bugun taburcuda oluyon ne guzelll yaaa alah isteyen herkese nasip etsinKızlar hepinize cok tesekkür ederim biliyorsunuz hep sancîlarım vardı ama duzensizdi 18 mayista duzenli sancilarim olunca hastaneye yatmistim ilac ve serumla gecmisti eve sonmustum pazar aksamı duzenli sancilarim vurmaya basladi ogun hic istahim falan yoktu hafif hafif midem bulaniyordu 5dk bir sancilar vurdu gecer diye bekledim 2saat gecmedi esim gidelim dedi hastaneye geldik acildeki doktor rahim agzin kapali ama uzunlugu ne iyi ne kotu dedi nst ye gir dedi nst de sancilarim 110 lara cikti hep duzenli 5dk bir doktor hastaneye yaticaksin dedi butun gece sık sık nst ye baglandim ilac serum verdiler hicbiri fayda etmedi hemsire senin bebek geliyor dedi ameliyathaneye haber verdik dedi kan testleri yaptilar her ihtimale karsi doguma alinabilirsin kendi doktorunuzu bekliyoruz dedi sabah kendi doktorum geldi doguma alicaz senin butum herseyi denemisler elimizde bunu durdurmak icin zaten baska ilac yok dedi cok uzuldum doktorum rahatlatti 34.haftadsn sonra hic birsey olmaz en fazla solunum sikintisi olur dedi ve sabah 10.30 gibiydi galiba dogumhaneye girdim orda hazirladilar falan beni ben genel anestezi istedim bel fitigim var diye 11.04 de kızım dunyaya gelmis ben 12.30 ta odaya alindim esime direk bebegi sordum durumu cok iyi hafif solunumda sikinti var 1saat icinde yanimiza getiricekler dedi 4saat getirmediler goremedim sadece kardesim 1resim cekmis onu gosterdiler bana esim doktorla gorusmus sikinti devam ederse yogun bakima alinabilir demis gozetim odasindaydi bebek ben iyice uzuldum ve sonunda odaya telefon ettiler kiyafetleri getirin bebegi getiriyoruz dediler cok sevindim kizim 2700gr 47cm olarak dogdu iste boyle bu aksam taburcu bile olabilirsiniz dedi doktor dogum sabahtan oldugu icin dun gazin cikarsa cikabilirsin dediler
çok şükür canım sağlıklı bir şekilde atlattiniz topigimizin prensesine kavuştuk hayirlisiyla Rabbim saliha bir kul hayırlı bir evlat etsin saglikla büyüsün inşallahKızlar hepinize cok tesekkür ederim biliyorsunuz hep sancîlarım vardı ama duzensizdi 18 mayista duzenli sancilarim olunca hastaneye yatmistim ilac ve serumla gecmisti eve sonmustum pazar aksamı duzenli sancilarim vurmaya basladi ogun hic istahim falan yoktu hafif hafif midem bulaniyordu 5dk bir sancilar vurdu gecer diye bekledim 2saat gecmedi esim gidelim dedi hastaneye geldik acildeki doktor rahim agzin kapali ama uzunlugu ne iyi ne kotu dedi nst ye gir dedi nst de sancilarim 110 lara cikti hep duzenli 5dk bir doktor hastaneye yaticaksin dedi butun gece sık sık nst ye baglandim ilac serum verdiler hicbiri fayda etmedi hemsire senin bebek geliyor dedi ameliyathaneye haber verdik dedi kan testleri yaptilar her ihtimale karsi doguma alinabilirsin kendi doktorunuzu bekliyoruz dedi sabah kendi doktorum geldi doguma alicaz senin butum herseyi denemisler elimizde bunu durdurmak icin zaten baska ilac yok dedi cok uzuldum doktorum rahatlatti 34.haftadsn sonra hic birsey olmaz en fazla solunum sikintisi olur dedi ve sabah 10.30 gibiydi galiba dogumhaneye girdim orda hazirladilar falan beni ben genel anestezi istedim bel fitigim var diye 11.04 de kızım dunyaya gelmis ben 12.30 ta odaya alindim esime direk bebegi sordum durumu cok iyi hafif solunumda sikinti var 1saat icinde yanimiza getiricekler dedi 4saat getirmediler goremedim sadece kardesim 1resim cekmis onu gosterdiler bana esim doktorla gorusmus sikinti devam ederse yogun bakima alinabilir demis gozetim odasindaydi bebek ben iyice uzuldum ve sonunda odaya telefon ettiler kiyafetleri getirin bebegi getiriyoruz dediler cok sevindim kizim 2700gr 47cm olarak dogdu iste boyle bu aksam taburcu bile olabilirsiniz dedi doktor dogum sabahtan oldugu icin dun gazin cikarsa cikabilirsin dediler
Sizin orda niye oyle cabuk birakiyolar ya burda 5 6 gun falan sürüyor cok sukur duzeniniz hic bozulmasin islahhhiyiyiz canım cok şükür düzenimiz iyi gidiyor hamdolsun
ben dogum yaptigimin ertesi sabahi ciktiydim canım
normal dogum da sabah olursa aksami birakiliyor sezeryanda ertesi sabahi birakiliyor canım,Sizin orda niye oyle cabuk birakiyolar ya burda 5 6 gun falan sürüyor cok sukur duzeniniz hic bozulmasin islahhh
Evet bende hic sevmiyorum hastàleri falan ama mecbur inan dayanmakncok zor insan kafayi yiyo orda alah bizede saglkli dogumlar nasip etsin islahhnormal dogum da sabah olursa aksami birakiliyor sezeryanda ertesi sabahi birakiliyor canım,
kiz ben o 1güne bile dayanamıyorum biraksalar doğum yapip cikacam o derece hastane den cok sıkılıyorum
inşallah canım benim sagolasin
inşallah canım kolay ve saglikli doğum nasip olsun saglikla alin kucaginizaEvet bende hic sevmiyorum hastàleri falan ama mecbur inan dayanmakncok zor insan kafayi yiyo orda alah bizede saglkli dogumlar nasip etsin islahh
:) bende agırlaştım valla ama dogumdan sonra bebelerle fazla zaman gecırıyım dıye dayanıyorum yoksa sabah kalkması benı zorluyo bugun bıtırıyorum inşallahVala oyle gozukuyo orda dogurucan kiz ayril isten artik nasil çalışkansin oyle ben sicaktan bulanip ev isi bile yapamiyorum o kadar agirlastim
Aminnn aminn isallah canimminşallah canım kolay ve saglikli doğum nasip olsun saglikla alin kucaginiza
hade bakalim hayırlı olsun bitiyo bugun iste alah saglikli dogum nasip etsin:) bende agırlaştım valla ama dogumdan sonra bebelerle fazla zaman gecırıyım dıye dayanıyorum yoksa sabah kalkması benı zorluyo bugun bıtırıyorum inşallah
burası aksamları serın oluyo ama ben yanıyorum ateş basıyo sureklı ter halındeyım cam acıyorum kızıyorlar yıne sukur ıyı zamanlardayız. kızımı eylulde dogum yapmıştım son bır ay berbattı aglıyordum gecelerı sureklı dustaydım gunde 3 kez gırdığımı bılırımAyyy kizlar yazmadan duramadım birasi coookkk sicak hep terliyorum nefesim kesiliyor ustelik geceleride uyuyamıyorum beni sikinti ter sıcak basiyo yaa bu ne bi is yapamaz oldum valahi yuruyunce bile tèrden oluyorum sanki sizde son aylarda oluyomuydu boyle sikinti falan yoksa havayla mi alakali anlamadim
Allah kolaylık versin canım ya. Burası henüz o kadar sıcak değil çok şükür. Senin son aylarda olman da sıkıntı yapıyordur sana. İnşallah hava biraz serinler de rahat edersinAyyy kizlar yazmadan duramadım birasi coookkk sicak hep terliyorum nefesim kesiliyor ustelik geceleride uyuyamıyorum beni sikinti ter sıcak basiyo yaa bu ne bi is yapamaz oldum valahi yuruyunce bile tèrden oluyorum sanki sizde son aylarda oluyomuydu boyle sikinti falan yoksa havayla mi alakali anlamadim
Allah kolaylık versin canım. Arada bir haber et bize. İyi olduğunu bildir yeter.kızlar evde cok nete gıremıyorum işler kızım derken ara ara yazmaya calışcam inşallah hepımız sağlıkla doğum yapalım doğum yapanlar sağlıklı hayırlı buyutsun inşallah herşey çok güzel ve huzurlu olsun
Ay canım benim bende şimdi fırsat buldum girmeye inşallah iyisindir Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahKizlar cok sancım var hastaneye yatirdilar beni
Günaydın canım. Biz iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? Çocuklar nasıl?Selam canlar nasilsiniz?umarim her kese iyidir.dogum yapanlar olmus.tebrik ederim kizlar.Rabbim saglikli uzun ömürler versin.bahtlari güzel önleri hepppp acik olsun.@Hayatimsiniz121385 canim prensesine gecmis olsun.kiyamam den ona.simdi nasil.kemik kaynadimi?rabbim kolaylasdirsin.
herkesin dogumuda yakinmis.hepiniz sag salim kavusun bebislere.bir avazda in scha Allah
Ramazan ayimizinda hep beraber Güzel gecirmek dilegiyle
Canım benim inşallah sağlıcakla kucağına almışsındır Rabbim ikinizi de korusun inşallah okuyarak geliyorumDoguma alicaklar dua edin bana kızlar hakkınızı helal edin