" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Doguma alicaklar dua edin bana kızlar hakkınızı helal edin
Ayyyy cidimisin ya heyecanlandim simdi ilsahhh alahhhh sağlıkla kucaginnaversin alah yardimcin olsunn dualarim seninle islahhh heber et bize canim canim kardesim yaa duygulandim simdi hem heyecan hem panik hem duygulanma oldu bénde osmah hersey yolunda gider

Kızlar anca vakit buldum dogum oldu bebek te bende iyiyiz 4saat sonra yanima getirdiler biraz solunumda sıkîntı olmus suan yanımda sükürler olsun
Ayy çok şükür canım. Çok merak ettim. Allah ım analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun. Sağlıkla büyüsün kuzucuk

Kızlar anca vakit buldum dogum oldu bebek te bende iyiyiz 4saat sonra yanima getirdiler biraz solunumda sıkîntı olmus suan yanımda sükürler olsun
Demzkki senin dogumlar 35 bitimi geliyo cok sukur iyisiniz cok merak ettim seni alah bagislasin

Detaylari kendini iyi hissedince yazarsin bize nasil basladi dogum diye

Slm cnm nasılsın beni sormuşun canım cinsiyetten hala ben emin değilim 12 ve 13 haftada kıza benzetti 2 ayrı doktor 15 ci haftada biri kız 16 cı haftadada biri erkek dedi kontrolüm bu ayın 15 şindeydi ama doktorumuz senelik izninde anlayacağın bayramdan sonraya kesin öğrenirim yine 2 doktora giderim biri özel biri devlette

Aman maşallah kız sıra seninmiydi atak yapmışınız senin kız hızlı cıktı allah analı babalı büyütsün cnm cok şükür kurtuldunuz gelsin uykusuz geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…