- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.521
Hade hayirlisi canim ya acilma varmi rahimde dr dgum olrmu falandiyormu bide nts de sànci cok ciktimiAmin hicbirsey yiyip icirmiyorlar sancilar ayni 2.serum takili suan kan aldilar her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
Ayyyy cidimisin ya heyecanlandim simdi ilsahhh alahhhh sağlıkla kucaginnaversin alah yardimcin olsunn dualarim seninle islahhh heber et bize canim canim kardesim yaa duygulandim simdi hem heyecan hem panik hem duygulanma oldu bénde osmah hersey yolunda giderDoguma alicaklar dua edin bana kızlar hakkınızı helal edin
Ay kuzum korkma saglikla kucagina alirsin bebegini insAllah canim. Rabbim yardimcin olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz.Doguma alicaklar dua edin bana kızlar hakkınızı helal edin
Evet ya cok merak ediyorum bende islahh iyidir ya niye yazmiyorki merakta kalicagimizi biliyo islah hersey yolundadir amah yardimcisi olsunbulut29 dan haber yok hala. Çok merak ediyorum. İnşallah kendisi de bebek de iyidir.
Ayy çok şükür canım. Çok merak ettim. Allah ım analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun. Sağlıkla büyüsün kuzucukKızlar anca vakit buldum dogum oldu bebek te bende iyiyiz 4saat sonra yanima getirdiler biraz solunumda sıkîntı olmus suan yanımda sükürler olsun
Ayyy masalahhhh cok sukur canim benimmm alah anali babali buyutsun kac kilo dogdu kuveze girdimi hicKızlar anca vakit buldum dogum oldu bebek te bende iyiyiz 4saat sonra yanima getirdiler biraz solunumda sıkîntı olmus suan yanımda sükürler olsun
Demzkki senin dogumlar 35 bitimi geliyo cok sukur iyisiniz cok merak ettim seni alah bagislasinKızlar anca vakit buldum dogum oldu bebek te bende iyiyiz 4saat sonra yanima getirdiler biraz solunumda sıkîntı olmus suan yanımda sükürler olsun
çok şükür canım gözün aydin kavustun prensesine Rabbim hayirli sağlıklı ömürler versin inşallahKızlar anca vakit buldum dogum oldu bebek te bende iyiyiz 4saat sonra yanima getirdiler biraz solunumda sıkîntı olmus suan yanımda sükürler olsun
Benmiyim yoksa varmiydi baskaKizlar şimdi sira kimde dogum
Demi canim biliyodum biri var ama hatirlayamadaimGAD2015 var sırada. O sizden önce
Slm cnm nasılsın beni sormuşun canım cinsiyetten hala ben emin değilim 12 ve 13 haftada kıza benzetti 2 ayrı doktor 15 ci haftada biri kız 16 cı haftadada biri erkek dedi kontrolüm bu ayın 15 şindeydi ama doktorumuz senelik izninde anlayacağın bayramdan sonraya kesin öğrenirim yine 2 doktora giderim biri özel biri devletteHerkese hayırlı sabahlar bende bi girip bakayım dedim.Artık günleriniz yaklştı birçoğunuzn Allah yardımcımız olsun bende yavaştan eksiklerimi tamamlamaya başladım.Ama bu aralar tahammülsüzüm çocuklarımaçok bağırıyorum sonrada pişmn oluyorum sinirleniyorum hemen şu an için en büyük sıkıntım bubu arada meleklerim benim2 cinsiyeti öğrendimi the craysy doğurdun mu cnm
Aman maşallah kız sıra seninmiydi atak yapmışınız senin kız hızlı cıktı allah analı babalı büyütsün cnm cok şükür kurtuldunuz gelsin uykusuz gecelerKızlar anca vakit buldum dogum oldu bebek te bende iyiyiz 4saat sonra yanima getirdiler biraz solunumda sıkîntı olmus suan yanımda sükürler olsun
Canım doğum bu sıraya falan bakmıyor sabırsız olan bebişler içerde sıkılıp ben gelicem diyor bazen komşum benden 1 hafta sonraydı kızımda ama biz onlardan önce geldik dünyayaDemi canim biliyodum biri var ama hatirlayamadaim