- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.501
Cnm hakkini helal et tesekkur ederim.haber veririm sanada hamile kalirsam..zaten bizim topigimizin basinda senin yazinda var.ordan okumustum..saglicakla kal cnm.hayirli dogumlar insCanım resimde gordugum kadariyla belki bekletilmis oldugu icin oyle gozukuyor senin test pik olmadan catlamis erken birakman daha iyi olmus cunku bir anda acilmis testin ama 3gun onceden tutarmi onu bilmiyorum herkeste farkli oluyor ben 3gun once biraktigimda olmustu o ay hamile kalamamistim bunuda 2gun once biraktim diye ayarladim ama 24 saat sonra testim pikten cikip esit koyuluga geri donmustu 30 saat sonrada hafif acilmisti insallah tutar tutarsa sansin cok yuksek zaten
İyi Akşamlar canım. Benim de hiç haberim yok. Sen de maşallah 27 haftalık olmuşsun. Az kalmış. Allah ım inşallah bana da göstersin o günleriİyi akşamlar kızlar @meleklerim benim2 nerelerde çoktandır gözükmüyor bebeğin cinsiyeti belli oldu mu @bulut29 cnm rabbim sağlıkla kucağına aldırsın bebişi hadi sıra sende
Cok zor gercekten canım ya Rabbim yardımcınız olsun inşallah bizde burda bazen doktorlara isyan ediyoruz. Birde burda hafta içi kendi doktorların oluyor ayrı ev gibi yerlerde hastahane değil tatil veya hafta sonu günlerinde tek hastahanere gidiliyor. Valla hayretler içerisinde okudum yazdıklarınıSiz burdaki devletlere gitseniz sasirir kalırsınız be canım devletten memnunum diyen tek tük insanda var ama onlarin sansi sanirım ben 1kere gittim devlete gebeligin basinda doktroum bir suru test istemisti benim hastanede 500 tl idi bu testler gidiyimde devlette yaptiriyim bari en azindan oparayla cocuguma bisey alirim dedim bir gittim odaya 3hasta birden aliyorlar ve asla hastanin yaninda hicbir yakini alinmiyor erkeklerin zaten girmesi yasak neyse 3kisi birden koyun gibi diziliyor doktorun yardimcisi tek tek sorunun ne diye soruyor en rahat bendim normal gebelik benimki ama digerlerinjn sorunlari var hamile defiller dusunsene utanarak dertlerini anlatiyorlar neyse ilk beni aldi sedyeye yatirdi sedyenin ustunde ortu pecete hicbirsey yok diger hastlar herdeyi duyuyor kapi falan yok arada bir oda bebegimi gorucegim ekran yok kendi bakti muayne etti daha kalp atisi baslamamis dedi benim doktorum baslamis ama dedi dedim dur bi ekrani yakinlastiriyim dedi evet baslamis dedi bana hic gostermiyor ekrani sonra doktorum verdigi test kagidini uzatmak istedim onun ne istedigi onemli degil benim ne istedigim onemli dedi tersledi beni yaptirdim ciktim sonra sonuclar cikinca aldim cogu testi yapmamis tekrar parayla benim hastanede yaptim allah dusurmesin oralara eltimde ilk cocugunu ozelde yapmis 2.de esi ozele para vermiyelim devlette yap demos ve kadina enfeksiyon kaptirmislar eve ciktiktan bikac gun sonra agriyla ozele gitmis kac gun hastanede kalmis kadin perisan olmus kendide bebegide kac kati parasi cikti diyor
Aminnn canım inşallahSağol canım. Allah razı olsun. İnşallah Rabbim göstersin o günleri hepimize
Aynen canım gerçekten de öyle valla. Hıçkırık konusuna gelince benim bebekte de oluyor valla daha en son dün vardı bugün hareketleri hiç aksatmiyor çok şükür ama hıçkırık oldumu çok fark ediliyor Rabbim inşallah kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah canımhade hayırlısı canim artk içimiz rahatladi biraz vala o baski asagi dedigin seyin aynisi bendede var ya bide kasik kemigile bisey degiyo zorluyo sanki kizimdada bu haftalarda olmuştu kanala giriyomus bebek sanirim gene asagi inme başladı bide cok garip her gun hickirik tutuyo sanni bebegei boyle hissediyorum hickirik sanki ama yaniloyorda olabilirim
Aaa sizin orda onlatmi elbise giydiriyo cikana kadar bizde hersey ayni sizin gibi ama elbisd kismi oyle degil bi takim hediye veriliyo o kadar benim cok koymamin sebebi geen sezeryan olma ihtimalim var o yuzden belki olmaz diye koydum ayyyy isalh ogunlerede cabucak geliriz yaa hayirlisiyla
Evet bizdede normal 3 gun kaliyo 4 gun cikiyo sezeryan duruma glre degisiyo ama iyi gidenler 5 gun kaloyo ben 6. Gunu çıkmıştım turkiye cok kotu bu durumda
Evet var ama geen yapiyolar herseyi mecbur prensiplerine uymak zorunda
aynennnnn burada oyle yataklar temizlenir oda silinir havalandirilir yemek onlar getirir götürür oyel burasida ben burda ozel hastane varmi onu bile bilmiyorum ama varsada ayni bi fark yoktur vala ama orasida civki cikti simdi hep suriyeliler girdi ya bi yàndan haklilar ama isalah oyle degildir
Ayy canım. Korkma artık. Dogacaksa da sağlıkla dogsun kuzucuk. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Dualarım seninleKizlar cok sancım var hastaneye yatirdilar beni
Amin hicbirsey yiyip icirmiyorlar sancilar ayni 2.serum takili suan kan aldilar her ihtimale karsi doguma hazirliyorlarAyy canım. Korkma artık. Dogacaksa da sağlıkla dogsun kuzucuk. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Dualarım seninle
Hadi bakalım hayırlısı canım. Mübarek Ramazan günü sağlıkla hayirla gelsin yavrun. Artık bi şey olmaz Allah ın izniyle inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.Amin hicbirsey yiyip icirmiyorlar sancilar ayni 2.serum takili suan kan aldilar her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
canım gunaydın hafta sonu dınlendım simdi daha rahatım idrar kulturu temız cıktı gıda zehırlenmesı oldu çok sukur sıkıntısız atlattım yarın iş gunumdede sona geldım inşallahh saglıcakla alacaz hepımız haftaya carsamba kucagımda olacak inşallahGAD2015 nasıl oldun canım. Iyilesemedin mi yoksa? @sahra89_201 sen de girmiyorsun canım bu aralar. İnşallah iyisindir.
canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla zamanında doğumun olur. bıraz bekler beklemezsede haftan ıyı cok sukur inşallah hayırlı haberlerını alırızAmin hicbirsey yiyip icirmiyorlar sancilar ayni 2.serum takili suan kan aldilar her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
canım saglıcakla alıacaksan hıc merak etme dualarımızdasın kendını toparlayınca guzel haberlerını beklıyoruz rabbım yardımcınız olsunDoguma alicaklar dua edin bana kızlar hakkınızı helal edin
saglikla kavuş inşallah yavruna canımDoguma alicaklar dua edin bana kızlar hakkınızı helal edin
Ne zehirledi acaba canım? Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Artık son zamanlar. Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna.canım gunaydın hafta sonu dınlendım simdi daha rahatım idrar kulturu temız cıktı gıda zehırlenmesı oldu çok sukur sıkıntısız atlattım yarın iş gunumdede sona geldım inşallahh saglıcakla alacaz hepımız haftaya carsamba kucagımda olacak inşallah
Canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Allah ım yardımcın olsun. Bize haber ver mutlakaDoguma alicaklar dua edin bana kızlar hakkınızı helal edin
Aa genemi ya yedi bitirdi bu nazli kizin bizi hade hayirlisi islah haftan iyi islah bi problem olmaz zamaninda gelsin islah ama gelsede lorkma artikKizlar cok sancım var hastaneye yatirdilar beni