" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Cnm hakkini helal et tesekkur ederim.haber veririm sanada hamile kalirsam..zaten bizim topigimizin basinda senin yazinda var.ordan okumustum..saglicakla kal cnm.hayirli dogumlar ins

İyi akşamlar kızlar @meleklerim benim2 nerelerde çoktandır gözükmüyor bebeğin cinsiyeti belli oldu mu @bulut29 cnm rabbim sağlıkla kucağına aldırsın bebişi hadi sıra sende
İyi Akşamlar canım. Benim de hiç haberim yok. Sen de maşallah 27 haftalık olmuşsun. Az kalmış. Allah ım inşallah bana da göstersin o günleri

Cok zor gercekten canım ya Rabbim yardımcınız olsun inşallah bizde burda bazen doktorlara isyan ediyoruz. Birde burda hafta içi kendi doktorların oluyor ayrı ev gibi yerlerde hastahane değil tatil veya hafta sonu günlerinde tek hastahanere gidiliyor. Valla hayretler içerisinde okudum yazdıklarını

Aynen canım gerçekten de öyle valla. Hıçkırık konusuna gelince benim bebekte de oluyor valla daha en son dün vardı bugün hareketleri hiç aksatmiyor çok şükür ama hıçkırık oldumu çok fark ediliyor Rabbim inşallah kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah canım

Amin hicbirsey yiyip icirmiyorlar sancilar ayni 2.serum takili suan kan aldilar her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
Hadi bakalım hayırlısı canım. Mübarek Ramazan günü sağlıkla hayirla gelsin yavrun. Artık bi şey olmaz Allah ın izniyle inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.

GAD2015 nasıl oldun canım. Iyilesemedin mi yoksa? @sahra89_201 sen de girmiyorsun canım bu aralar. İnşallah iyisindir.
canım gunaydın hafta sonu dınlendım simdi daha rahatım idrar kulturu temız cıktı gıda zehırlenmesı oldu çok sukur sıkıntısız atlattım yarın iş gunumdede sona geldım inşallahh saglıcakla alacaz hepımız haftaya carsamba kucagımda olacak inşallah

Amin hicbirsey yiyip icirmiyorlar sancilar ayni 2.serum takili suan kan aldilar her ihtimale karsi doguma hazirliyorlar
canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla zamanında doğumun olur. bıraz bekler beklemezsede haftan ıyı cok sukur inşallah hayırlı haberlerını alırız

Ne zehirledi acaba canım? Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Artık son zamanlar. Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…