" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Hayırlı cumalar canım cok sükür idare ediyoruz sen nasılsîn?
Çok şükür iyiyim canım. Biraz tedirginim bebek nasıl acaba diye. İnsan korkuyor bi şey olacak diye. Karnım da daha hic çıkmadı. Öteki hamileliklerjmde hemen çıkmıştı. Bu zamanlarda kıyafetlerim olmuyordu. Bunda daha hic bi şey yok. Hareketlerini de sanki arada hissediyor gibiyim. Uyduruyor muyum bilmiyorum ama arada bir hareket ediyor sanki. Siz ne zaman hissettiniz hareketlerini bi de karniniz ne zaman çıktı

Canım benim bunda daha cabuk karnîm cıktı ama ilk hamileligimde gec cıkmıstı ben 14.haftada hissettim ama besirsu ve hayatimsiniz erkenden hissetmisti oyle hatirliyorum bide kizlar gec hissedilir erkek erken derler ne kadar dogru bilmiyorum hareketlerini net hissetsen korkularin azalir bende senin gibiydim hep korkuyordum

Aslında hissediyorum diyebilirim ama başka bir şeyle karıştırıyor olabilir miyim diye tereddüt ediyorum. Bi de böyle pıt pıt şeklinde değil bildiğin hareket ediyor gibi. O yüzden yanılıyor olabilirim diye düşünüyorum. Benim kizlarda da Karnım çok çabuk çıktı. 2.5 aylıkken hamile pantolonu giymeye başlamıştım. Bi de hemen kilo almaya başlamıştım. Bunda daha kilo almadım.

Aynen canım bende de öyle sonlara yaklaşıyoruz sonuçta Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Ama kızımın kolu öyle oldu ya daha fazla dikkat etmem gerek birde hiç durmuyor her an kolunun üzerine düşecek diye ödüm kopuyor kolu da iyilesseydi bir oh cekerdim inşallah

Bu farklı diyedir belki annesi

Hayırlı cumalar kızlar. İnşallah herkes iyidir. Allah işlerimizde kolaylık versin inşallah
Vala idare ediyoz iste benim asiri basim agiriyo bugun ama iyiyim sen nasilsin
bende bu haftalarda bişeyler hissediyordum am hep diyodum acaba karistiroyormuyum diye ama erkek bebekler erken hareket edermiş karnim cok cabuk cikti ama normaldede gobekliydim iyice cikmiqti benim artik ben hissediyorsum ama normal bence korkma alahin izniyle sağlıklaalican kucagina islah randevun ne zaman

erkek bebekler kilo almiyo insan inanirmisin halada cok kilo almamisim iyi gidiyorum ilk 4 ay hicc almadim sonra yavaq yavas aldim bence normal canim korkkma

ayy canim zor ya dikat et vala bidaha ayni kola zede gelmesin islah tez iglesir prenses

Pazartesi canım randevum. İnşallah erkektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…