- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.301
Sanada hayırlı pazarlar canim benimHayırlı pazarlar herkese
isallah canim isalhhhHayırlı pazarlar kızlar tahammülsüzlükmü bende hepsi mevcut herseye kızıyorum alınıyorum baslıyorum aglamaya psikolojim gitmis durumda bide bunun lohusalıgı var milletin soruları isime karısmaları bu gibi seyleri dusundukce daralıyorum insallah en kolay sekilde atlatırız su dönemleri
Estağfurullah canım. Kafa şişirmek olur mu? İstediğini sorabilirsin. Yalnız sana şimdiden tavsiyede bulunayim. Eğer daha önce hiç test yapmadiysan iki ay falan testle takip nasıl oluyor bi dene derim. Çünkü ben ilk 2 ay bayağı kız için uğraşmışım. Vücudunu ve yumurtani tanımak çok önemli. Bi de ilaçlar yumurtayı çok etkiliyor. Ağrı kesici bile catlamayı geciktiriyor. Ben 10 ayın sonunda hamile kaldım. Yöntemi de tam uygulayabildim ama yine taktir Rabbim in. Ben hala yüzde elli olarak düşünüyorum. İnşallah gönlümdekidir. Rabbim sana da tez zamanda gönlündekini nasip etsin inşallah[/QUOTE
Hayırlı pazarlar canımHayırlı pazarlar herkese
Lohusalığı düşünme canım. Kimseyi karıştırtma işine. Bırak darılan darılsın. Sen neler yaşadın bu bebek için. Kimsenin karismaya hakkı yokHayırlı pazarlar kızlar tahammülsüzlükmü bende hepsi mevcut herseye kızıyorum alınıyorum baslıyorum aglamaya psikolojim gitmis durumda bide bunun lohusalıgı var milletin soruları isime karısmaları bu gibi seyleri dusundukce daralıyorum insallah en kolay sekilde atlatırız su dönemleri
İnşallah canım. Testin çoksa en azından 1 ay dene derim. Çünkü testin nasıl yapılacağı da ayrı bir özen istiyor. Şu tüketmiceksin sabah 11 gibi ikinci idrarla yapacaksın. Test pik yapınca 3 saatte bir tekrarlicaksin. Bana çok zor gelmişti bütün bunlarAmin inş aslında testi çoklu aldım yani en az bi 6 ay test yapmayı düşünüyorum dediğin gibi hiç yapmadim ilk kez yapıcam bu hafta gelicek ins dikkat ederim ins içmeye ye çok tskler bu arada hayırlı haberler alalım hepimiz
Oyle canım ama iste illa burunlarını sokup can sıkan birileri olur gibi geliyorLohusalığı düşünme canım. Kimseyi karıştırtma işine. Bırak darılan darılsın. Sen neler yaşadın bu bebek için. Kimsenin karismaya hakkı yok
Sagol canım allah razı olsun inşallah tutar da ameliyata falan gerek kalmadan iyileşir allahin izniyle. Sana da çok geçmiş olsun canim sende inşallah güzel haberlerle dönersin doktordanSAĞOlun kızlar haala atlatamdım acaip öksürüyorum yarın tekrar gideceğim doktora bakalım ne diyecek,Hayatimsiniz121385 canım sizede çok geçmiş olsun en çok korktuğum şey kırık inşallah tez zamanda iyileşir prenses
Çok geçmiş olsun canım ya. Ne bitmez hastalikmis. Allah şifa versin tez zamanda inşallahSAĞOlun kızlar haala atlatamdım acaip öksürüyorum yarın tekrar gideceğim doktora bakalım ne diyecek,Hayatimsiniz121385 canım sizede çok geçmiş olsun en çok korktuğum şey kırık inşallah tez zamanda iyileşir prenses
Insallah canim. Kızımız olacak inşallah.İnşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Cinsiyeti söyledimi doktor yoksa daha bilmiyormusun
Valla bende bogaz enfeksyonu gecirdim ama dr a gitmedim bi gece atesim cok cikti oydu simdi iyiyim ama hala bogazim sis gece agoriyor sada gecmis olsin canimhamilelikte oyle gec iglesiyo insanSAĞOlun kızlar haala atlatamdım acaip öksürüyorum yarın tekrar gideceğim doktora bakalım ne diyecek,Hayatimsiniz121385 canım sizede çok geçmiş olsun en çok korktuğum şey kırık inşallah tez zamanda iyileşir prenses
saglkla al kucagina isalhhh Rabbim herkese nasip etsin saglikli dogumlarInsallah canim. Kızımız olacak inşallah.
gozun aydın canım dayansın azdaha bebişin. benım bu hafta karnım baya asagıda yurumemı engellıyor artık hafta sonu kendı hastahane malzemelerımı hallettım hafta ıcıde bebeğinkilerı bıtırıp valızı kapatcam inşallahGünaydın kızlar bende simdi kontrolden geldi hersey yolunda cok sükür 2hafta sonra gel dedi tabi agrim sizim olmazsa bizden haberler böyle siz nasılsınız S sahra_89201 canım insallah biran ònce iyilesirsin
Sağol canım iyi yapmışsın kafan rahat olur en azından bizde besik aldık 2güne gelicek insallahgozun aydın canım dayansın azdaha bebişin. benım bu hafta karnım baya asagıda yurumemı engellıyor artık hafta sonu kendı hastahane malzemelerımı hallettım hafta ıcıde bebeğinkilerı bıtırıp valızı kapatcam inşallah