" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Cok şükür canım biraz daha iyi sağol canım. Evet ya biraz dağıldı şizofreni üzerine biraz okudum da belki dedim öyledir ama yine de belli olmaz unutmaya çalışıyorum insan ister istemez etkileniyor. Allah herşeyin hayırlısını bilendir canım. Sen nasılsın ağrıların hala varmi canım çok şükür az kaldı bir kaç hafta daha dayansaydik allahin izniyle bişey kalmazdi Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Canım allahıma sükürler olsun bikaç gündür iyiyim agrım var ama ara ara oluyor onu hic kafama takmıyorum ama sanki bebek asagı indi yurumem zorlasti baski cok yapiyor asagi birden vajinama agri giriyor bide igne batirip cikariyorlar sanki arada

Kızlar lutfen acıl cevap verrmısınız. Yarn dktra gtcem ıkılı tarama ıcın kafam karısık sız yaptrdınzmı yaptrmamak dahamı mantklı test sonucu yanls cıkabılıyormus hamılelıgımı zehr etmwk ıstemıyorum

Canım allahıma sükürler olsun bikaç gündür iyiyim agrım var ama ara ara oluyor onu hic kafama takmıyorum ama sanki bebek asagı indi yurumem zorlasti baski cok yapiyor asagi birden vajinama agri giriyor bide igne batirip cikariyorlar sanki arada
O bende de var canım resmen ördek penguen gibi yürüyorum. Bebek sanki vajinamda af edersin o sancı ve his bende de var haftalar ilerledi normal bence canım. Çok şükür ama şeytanın kulağı sağır olsun o ağrıları bir daha olmaz sende canım

Gittim cnm maalesef alacaklar. Gelisim yok kan akisi yok. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim kısmet etmemiş demekki ilerki haftalarda olsa daha da kötü olurdu. Rabbim en hayırlısını bilendir canım kendini üzme lütfen hakkında inşallah hayırlısı olur rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Hakkimzda hayirlisi cnm bir sene once beninde 9 haftalik kalbi durdu. Bu ikinci olacak.
canım rabbımın ımtıhanı takdırı bende yaşadım aynısını rabbım aılene sana sağlık versın ınşallah hemen toparlanırsın en kısa suredede sağlıklı rabbım gönlünden gecenı nasip etsin

O bende de var canım resmen ördek penguen gibi yürüyorum. Bebek sanki vajinamda af edersin o sancı ve his bende de var haftalar ilerledi normal bence canım. Çok şükür ama şeytanın kulağı sağır olsun o ağrıları bir daha olmaz sende canım
Evet banada artik bu haftalarda normaldir heralde diyorum gerci oglumda hic olmadi ama iste her gebelik farkli

Kızlar lutfen acıl cevap verrmısınız. Yarn dktra gtcem ıkılı tarama ıcın kafam karısık sız yaptrdınzmı yaptrmamak dahamı mantklı test sonucu yanls cıkabılıyormus hamılelıgımı zehr etmwk ıstemıyorum
Yaptirdim cok takilma yaptirsanda yaptirmasanda dogacak isalh saglikla ama yanlis cikmaz bénce yaptir am 3. 4. Yu yaptirmaya bilorsin ama ilki onemli canim bencee

Sagol canım öyle yaparım allah büyüktür elbet Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah. Kızı tam iyileşene kadar götürmim dedim bende çünkü dikkat etmez ise bu sefer eli tutmaz allah korusun ondan dolayı bende götürmim dedim
Evet canim goturme prensesi cabuk iglesir islah
kiz bu dedigin sizi agri bendede var blyle sanki bisi batiyo sizliyo arada sanki boyle bi damar cekiliyo gibi arada gelip gidiyo bana da bencede normal yasklasiyoz ya ondan isalhh sikintisiz gecer bu son haftalar islah ki oyle olur

İlk gebelik lerde çoğunlukla tam sonlara doğru aşağı sarkiyor ama ikinci veya başka gebeliklerde bebek biraz daha erken aşağı iniyor sanki bende de öyle çünkü
Ayy allah yardımcımız olsun da bu bi kac hafta bari sikintisiz sitressiz gecer de rahatlaroz bana sanki 34 haftadan sonra rahat gecicek gibi geliyo artik riskler kalmiyor ya bu seferde hade dogsunndiye yiyecez kendimizi allahin izniyle
Evet benimde sanki asagida boyle uzun bi sure oturucunca yada uzaninca ayaga kalktigimda kendimi egip yürüyorum basta cunku acayip bi baski var asagiya sanki altima yapicam gibi sikisiyorum ama bisiyok bu dmek oluyo ki dogum iyice yaklasti kizlar

Evet canim goturme prensesi cabuk iglesir islah
kiz bu dedigin sizi agri bendede var blyle sanki bisi batiyo sizliyo arada sanki boyle bi damar cekiliyo gibi arada gelip gidiyo bana da bencede normal yasklasiyoz ya ondan isalhh sikintisiz gecer bu son haftalar islah ki oyle olur
Hepimizde varsa normal demekki canım insallah az kaldı

X