- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.281
gunaydin canimGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin canimGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın. Eğer ilk cocuk ise 20 inci haftalara kadar hissetmeme normal diyorlar canım yine de eğer endişeleniyorsan doktora gidip baktirablirsin2017 anneleri merhabalar. Ben de nasipse ekim annesi olucam.
Bugun 18+1 ama hareketleri hala hisetmiyorum. Siz ilk ne zaman hissettiniz?
Insallah hepimiz saglikla kucaginiza alalim canim. Evet ilk olacak insallah 19 haziranda ayrintili ultrason var o zamana kadar duyarim insallah.Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın. Eğer ilk cocuk ise 20 inci haftalara kadar hissetmeme normal diyorlar canım yine de eğer endişeleniyorsan doktora gidip baktirablirsin
Canım benim karnım da çok geç belli etti ama hareketleri bende 10 uncu haftalarda hissettim çok ama çok hafif bir kıvılcım gibi hani kelebekler hareket eder ya öyle oluyordu sende de üçüncü birde bence o bebek tir canım inşallah yakında daha da çok hissedersin canımÇok şükür iyiyim canım. Biraz tedirginim bebek nasıl acaba diye. İnsan korkuyor bi şey olacak diye. Karnım da daha hic çıkmadı. Öteki hamileliklerjmde hemen çıkmıştı. Bu zamanlarda kıyafetlerim olmuyordu. Bunda daha hic bi şey yok. Hareketlerini de sanki arada hissediyor gibiyim. Uyduruyor muyum bilmiyorum ama arada bir hareket ediyor sanki. Siz ne zaman hissettiniz hareketlerini bi de karniniz ne zaman çıktı
Aynen canım bende de pıt pıt gibi değil de karıncalanma gibi hafif böyle hareket eder gibiydi. Bende 5 ayliktan sonra insanlar fark etti hamile olduğumu şimdi de hiç bir yerimden kilo almadım karnım öne doğru kavun gibi çıkmış tek başka hiç bir yerimden almadım biri arkamdan bana baksa hiç anlamaz bileAslında hissediyorum diyebilirim ama başka bir şeyle karıştırıyor olabilir miyim diye tereddüt ediyorum. Bi de böyle pıt pıt şeklinde değil bildiğin hareket ediyor gibi. O yüzden yanılıyor olabilirim diye düşünüyorum. Benim kizlarda da Karnım çok çabuk çıktı. 2.5 aylıkken hamile pantolonu giymeye başlamıştım. Bi de hemen kilo almaya başlamıştım. Bunda daha kilo almadım.
İnşallah canım allah razı olsunVala idare ediyoz iste benim asiri basim agiriyo bugun ama iyiyim sen nasilsin
bende bu haftalarda bişeyler hissediyordum am hep diyodum acaba karistiroyormuyum diye ama erkek bebekler erken hareket edermiş karnim cok cabuk cikti ama normaldede gobekliydim iyice cikmiqti benim artik ben hissediyorsum ama normal bence korkma alahin izniyle sağlıklaalican kucagina islah randevun ne zaman
erkek bebekler kilo almiyo insan inanirmisin halada cok kilo almamisim iyi gidiyorum ilk 4 ay hicc almadim sonra yavaq yavas aldim bence normal canim korkkma
ayy canim zor ya dikat et vala bidaha ayni kola zede gelmesin islah tez iglesir prenses
İnşallah canım allah razı olsunVala idare ediyoz iste benim asiri basim agiriyo bugun ama iyiyim sen nasilsin
bende bu haftalarda bişeyler hissediyordum am hep diyodum acaba karistiroyormuyum diye ama erkek bebekler erken hareket edermiş karnim cok cabuk cikti ama normaldede gobekliydim iyice cikmiqti benim artik ben hissediyorsum ama normal bence korkma alahin izniyle sağlıklaalican kucagina islah randevun ne zaman
erkek bebekler kilo almiyo insan inanirmisin halada cok kilo almamisim iyi gidiyorum ilk 4 ay hicc almadim sonra yavaq yavas aldim bence normal canim korkkma
ayy canim zor ya dikat et vala bidaha ayni kola zede gelmesin islah tez iglesir prenses
İnşallah güzel geçer canım bence daha küçük diye doktor söylemez ama nub için resim almayı unutma nuba yorum yaparız allahin izniyle inşallahPazartesi canım randevum. İnşallah erkektir.
Hayırlı sabahlar canımGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar
İnşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Cinsiyeti söyledimi doktor yoksa daha bilmiyormusunInsallah hepimiz saglikla kucaginiza alalim canim. Evet ilk olacak insallah 19 haziranda ayrintili ultrason var o zamana kadar duyarim insallah.
Canım benim karnım da çok geç belli etti ama hareketleri bende 10 uncu haftalarda hissettim çok ama çok hafif bir kıvılcım gibi hani kelebekler hareket eder ya öyle oluyordu sende de üçüncü birde bence o bebek tir canım inşallah yakında daha da çok hissedersin canım
Evet canım böyle hafiften kıpırtı gibi bi şeyler hissediyorum. Kilo da almadım. Göbeğim daha çok küçük çıktı gibi ama başkası farkedemez. Doktor daha cinsiyetle ilgili yorum yapmaz daha çok küçük. Resmi atarım buraya inşallahAynen canım bende de pıt pıt gibi değil de karıncalanma gibi hafif böyle hareket eder gibiydi. Bende 5 ayliktan sonra insanlar fark etti hamile olduğumu şimdi de hiç bir yerimden kilo almadım karnım öne doğru kavun gibi çıkmış tek başka hiç bir yerimden almadım biri arkamdan bana baksa hiç anlamaz bile
Aynen canım bende de öyleydi. İnşallah güzel haberler ile dönersin canım sabırsızlıkla bekliyoruz haberini ve resminiEvet canım böyle hafiften kıpırtı gibi bi şeyler hissediyorum. Kilo da almadım. Göbeğim daha çok küçük çıktı gibi ama başkası farkedemez. Doktor daha cinsiyetle ilgili yorum yapmaz daha çok küçük. Resmi atarım buraya inşallah
İnşallah canım. SağolasınAynen canım bende de öyleydi. İnşallah güzel haberler ile dönersin canım sabırsızlıkla bekliyoruz haberini ve resmini
İnş hayırlısı ile gonlundekine kavuşur sun bende test siparisi verdim ama hemen yapmaya baslayamiyicam misafir gelicek yatılı artık onlar gidince seninde o zaman cinsiyet belli olur allahin izni ile kafanı sisiririm artık öncelik tabiki sağlıklı olsunlardaİnşallah canım. Sağolasın
Allah gonlune gore versin isallhİnş hayırlısı ile gonlundekine kavuşur sun bende test siparisi verdim ama hemen yapmaya baslayamiyicam misafir gelicek yatılı artık onlar gidince seninde o zaman cinsiyet belli olur allahin izni ile kafanı sisiririm artık öncelik tabiki sağlıklı olsunlarda
Estağfurullah canım. Kafa şişirmek olur mu? İstediğini sorabilirsin. Yalnız sana şimdiden tavsiyede bulunayim. Eğer daha önce hiç test yapmadiysan iki ay falan testle takip nasıl oluyor bi dene derim. Çünkü ben ilk 2 ay bayağı kız için uğraşmışım. Vücudunu ve yumurtani tanımak çok önemli. Bi de ilaçlar yumurtayı çok etkiliyor. Ağrı kesici bile catlamayı geciktiriyor. Ben 10 ayın sonunda hamile kaldım. Yöntemi de tam uygulayabildim ama yine taktir Rabbim in. Ben hala yüzde elli olarak düşünüyorum. İnşallah gönlümdekidir. Rabbim sana da tez zamanda gönlündekini nasip etsin inşallahİnş hayırlısı ile gonlundekine kavuşur sun bende test siparisi verdim ama hemen yapmaya baslayamiyicam misafir gelicek yatılı artık onlar gidince seninde o zaman cinsiyet belli olur allahin izni ile kafanı sisiririm artık öncelik tabiki sağlıklı olsunlarda
Sanada gunaydin canim. Normal dengelerimiz biraz bozuldu sikintiya gelemiyoruz bende oyleyim arada bi sitres basiyo onune geleene kizmak istiyorum isallah kolaylikla atlatiriz bu zamanlaridaHerkese hayırlı sabahlar bende bi girip bakayım dedim.Artık günleriniz yaklştı birçoğunuzn Allah yardımcımız olsun bende yavaştan eksiklerimi tamamlamaya başladım.Ama bu aralar tahammülsüzüm çocuklarımaçok bağırıyorum sonrada pişmn oluyorum sinirleniyorum hemen şu an için en büyük sıkıntım bubu arada meleklerim benim2 cinsiyeti öğrendimi the craysy doğurdun mu cnm
Günaydın canım. Maşallah epey büyümüş bebis. Az kalmış. Sağlıkla gelsin inşallah. Ben de şimdiden çok stresliyim en ufak şeyde öfkeleniyorum. Artık daha ilerleyince nasıl olurum bilmem. Ev halkı benden korkmaya başladıHerkese hayırlı sabahlar bende bi girip bakayım dedim.Artık günleriniz yaklştı birçoğunuzn Allah yardımcımız olsun bende yavaştan eksiklerimi tamamlamaya başladım.Ama bu aralar tahammülsüzüm çocuklarımaçok bağırıyorum sonrada pişmn oluyorum sinirleniyorum hemen şu an için en büyük sıkıntım bubu arada meleklerim benim2 cinsiyeti öğrendimi the craysy doğurdun mu cnm
Hayırlı pazarlar canım bu tahammülsüzlük bende de var ve giderek daha da kötü oluyor bende öyle oldu inşallah sende öyle olmaz. Her küçük şeyde hemen sinirleniyor insan biri bişey dedimi hemen üzülüyor yada kızıyorsun bende bu aralar biraz azalmış ama halen var. O hormonlar dan kaynaklanıyor doğumdan sonra geçiyor inşallah bizde de geçer Allahin izniyle.Herkese hayırlı sabahlar bende bi girip bakayım dedim.Artık günleriniz yaklştı birçoğunuzn Allah yardımcımız olsun bende yavaştan eksiklerimi tamamlamaya başladım.Ama bu aralar tahammülsüzüm çocuklarımaçok bağırıyorum sonrada pişmn oluyorum sinirleniyorum hemen şu an için en büyük sıkıntım bubu arada meleklerim benim2 cinsiyeti öğrendimi the craysy doğurdun mu cnm