" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
yok cnm ya bu baska tip delilerden korkma dr uc kere utrasyonda gormus o nerdrn bilecek ki rabbim hepimize hayırlısiyla nasip etsin korkma sende unutmaya çalış evet insan takar ama inanma bosver

Valla allh kimseye o durumu yasaymasin ister ilk cocuk olsun ister 5. Hic fark etmiyo insan kendini bi cinsiyete alistiriyo sonraki supriz olunca insan cpk uzulur sonuctq kendini alistiriyon isim buluyon kiyafet aliyon rabbim bize nasip etsin inşallah boyle seylerden de korusun drlar tip okuyor bilgi sahibi bilirler adam nerden bilecek ki uydurmus valla
Hayırlı sabahlar hanımlar hepinize
hayirli sabahlar cnm benim nasılsın kizin nasiloldu iyimi biraz daha

Hayırlı sabahlar canım. Dikkat et kendine. Kafana takma hicbiseyi
Öyle yapicam canım zaten kendi derdim sıkıntım yetiyor birde onu takmicam bir ayımız kalmış onu da kendimize zehir etmeyelim hakkımızda neyse hayırlısı o olsun inşallah allah herşeyin hayırlısını verendir. Bu mübarek ayın hürmetine Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canim aminnn

Güzel dileklerin için çok sağol canım kizim cok sükür daha iyi agrisi falan kalmadi okula götür diyor ama kücügünü twk götürüyorum o iyilesmeden götürmem inşallah eli tutsun da başka bişey istemiyorum canım sabah röntgen randevumuz var inşallah iyi çıkar canım Rabbim yavrularımızi korusun inşallah. Haklısın aynen işte öyle biraz zor olur rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin. Adam arabada sürüyor du hani hasta olsa araba sürermiydi diye düşünüyorum atladı arabasına gitti deli olsa delidir dersin bu biraz kafama takıldı işte ne bilim canım ister istemez etkisi oluyor

dün kontrole gittim kızlar bu hafta kılo alımı ıyı dedı hoca cok şükür 20 hazıran yada en gec 21 hazıran doğum olacak zaman azaldı valızı yavastan hazırlmaya başladım eksık lıstesı oluşturdum. işten ayrılana kadar alınacakları alıyım sonra hepsını yıkar utuler yerleştırırım dıye dusunuyorum. ablamızdan beşiğimiz pusetımız ve bır kaç eşyamız var. gec mi kalır ızne 14 hazıranda ayrılacagım.

Bence izni bekleme. Valizin hazır olsun. Ben büyük kızda izni bekledim. İzne ayrılır ayrılmaz doğurdum çocuk resmen çıplak kaldı. En azından valizin hazır olsun bence. Hadi bakalım hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim. Sağlıkla al kuzunu kucağına. Darısı bize inşallah

bu hafta sonu en azından hastahane için olanları yıkayıp utuleyım bellı olmaz artık doğru bana zaman cok hızlı geçti gibi geldi kızda ılk olmasından dolayı heyecan agırlıklıydı bunda neden bilmiyorum ama korkuyorum

kizlar dun gece bir sanci tuttu beni ictigim ilactan mi usutmekmi yalancii sancimi anlamadm.ama dogum korkusu sardi beni uyuyamadm ilk dogumum aklima geldi bunu naail dogurcm27 haftadaym

Yok canimgiturme okula kac gun zaten bugun persembe yarin cuma iki gun tatil pzartesi goturebilirsin kemzikleri iyice kaynassin okulda duserse cocuklar carpar falan bence goturme o adamid atakma canim o degiqik bi deli bosver onu artik takma allaha dua et yeter
oy hade bakalim seninde az kalmis dogum saglikla al kucağına inşallah eksikleri bitir artik bu hafta son gynlerde tadini cikar

Sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah canım inşallah sıkıntısız geçer doğumun hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah aminnn

Sagol canım öyle yaparım allah büyüktür elbet Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah. Kızı tam iyileşene kadar götürmim dedim bende çünkü dikkat etmez ise bu sefer eli tutmaz allah korusun ondan dolayı bende götürmim dedim

Canım dogum bu hic belli olmaz ne zaman olucagı sen bence son ana bırakma hastaneye goturuceklerini en azindan yika utule valizin icin eksikleri tamamla cantan hazır dursun

Canım dogum bu hic belli olmaz ne zaman olucagı sen bence son ana bırakma hastaneye goturuceklerini en azindan yika utule valizin icin eksikleri tamamla cantan hazır dursun
evet oyle yapacam eksık lıstem hazır bu c.ertesi alıp yıkayım utuleyım valızı cıkardım pıjama takımlarım kızımdan vardı onları yıkadım hazır valızı bı hazırlayıp kapatsam rahatlıycam.

bırde dun ruyamda bebek olmuş sarısın kırmızı yanaklı hafıf sarılığı var dıyolar bakıyorum aa dıyorum bu bızden kımseye benzemıyo dedım ama kımseye benzemıyodu sona yaklaştıkca garıp ruyalar goruyorum :)

Naber canım kafan dagıldımı biraz kızın nasıl oldu
Cok şükür canım biraz daha iyi sağol canım. Evet ya biraz dağıldı şizofreni üzerine biraz okudum da belki dedim öyledir ama yine de belli olmaz unutmaya çalışıyorum insan ister istemez etkileniyor. Allah herşeyin hayırlısını bilendir canım. Sen nasılsın ağrıların hala varmi canım çok şükür az kaldı bir kaç hafta daha dayansaydik allahin izniyle bişey kalmazdi Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…