" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Ben innovita marka aldım gittigidiyordan.bu marka iyi mi.ilk defa aldim
Duymadım cnm onu hiç. Çok şükür rabbime çok ugrasmadim cabuk hamile kaldım o yüzden pek bilgili değilim test konusunda :) ama test bozuk olmadıktan sonra bi sorun olmaz hepsi aynı işi görüyor sonuçta

canim sendemi nisanda dusunuyorsun.bende isterim nisan ayinda hamilelik.esimi ikna edersem.kücük kizimla aradi 5 yas olur o zaman
Evet ya nisan yada ağustos eylül ekim ayı olabilir.nasip bakalım.kizinizda ovulasyon testi kullanmismiydiniz yada adet bitimi mi ilişki oldu?

Duymadım cnm onu hiç. Çok şükür rabbime çok ugrasmadim cabuk hamile kaldım o yüzden pek bilgili değilim test konusunda :) ama test bozuk olmadıktan sonra bi sorun olmaz hepsi aynı işi görüyor sonuçta
Sağlıkla al kucağına.yumurtlama günümü ilişki olup hamile kaldin canim

Kızlar iki gündür akintim var.cok afedersiniz sumuksu gibi..şimdi bu yumurtlama zamanı mı yoksa zamanı yakın mı
Adet başlama bitiş 11-16 kasım
Takvimim uygulamasına göre yumurtlama 27 kasım ı gisteriyor

Kızlar iki gündür akintim var.cok afedersiniz sumuksu gibi..şimdi bu yumurtlama zamanı mı yoksa zamanı yakın mı
Adet başlama bitiş 11-16 kasım
Takvimim uygulamasına göre yumurtlama 27 kasım ı gisteriyor
Canım yumurtlama yakın demek oluyor bende de yumurtlama dan 2-3 gün önce başlardı o devam eder akıntı birden böyle su gibi ve fazla olduğu zaman çatlama oluyor demektir ve zaten bir iki gün yumurtlamadan sonra da akıntı kremsi halini alıyor. Tabi bu her kadında aynı olmuyor ama genel de öyle oluyor canım sende adetlerin kaç günde bir gelir

Kızlar bugün itibariyle gögüs hassasiyeti başladı artık adet belirtisi mi gebelik mi görcez büyüdüler sanki
hadi bakalım hayırlısı. valla çok heyecanlandim canım ya. inşallah bebek hassasiyetidir. sonra da bizimle tecrübelerini paylasirsin

Aynen şükür.hayirlj evlat olsunlar.değişik olsun istiyor insan,nasip kismet hayirlisi ile
valla istiyoruz cnm ne yapalım

Sik ilişki mesela adet bitti ertesi gün başlayıp her gün 1 kez mi ilişki? 5 gün yada bir hafta boyunca. Zaten adet bitti yumurtlamaya kadar yaklaşık bu kadar sure var
canım yumurtlamaya kadar ister her gece ister 1 er gece arayla önemili olan yumurtlamaya yakalanmaman oda testle mümkün

cnm benim kızların arası 10 sene civarı ilkine 24 ikinçiye 34 yaşında hamile kaldım yani büyük kızım 13 yaşında küçüğümde 3 yaşını doldurdu 4 e girdi

benım kızım var 15 aylık 2 aylık hamıleyım beraber buyumelerının ıyı olacagını dusunenlerdenım. zorluğu elbet olacak ama paylaşımı erken öğrensinler
rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm hayırlı evlat olsunlar inşallah

unutmasaymışın iyimiş ama sağlık olsun cnm yumurtlama günü falanmı denedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…