-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.781
Duymadım cnm onu hiç. Çok şükür rabbime çok ugrasmadim cabuk hamile kaldım o yüzden pek bilgili değilim test konusunda :) ama test bozuk olmadıktan sonra bi sorun olmaz hepsi aynı işi görüyor sonuçtaBen innovita marka aldım gittigidiyordan.bu marka iyi mi.ilk defa aldim
Evet ya nisan yada ağustos eylül ekim ayı olabilir.nasip bakalım.kizinizda ovulasyon testi kullanmismiydiniz yada adet bitimi mi ilişki oldu?canim sendemi nisanda dusunuyorsun.bende isterim nisan ayinda hamilelik.esimi ikna edersem.kücük kizimla aradi 5 yas olur o zaman
Sağlıkla al kucağına.yumurtlama günümü ilişki olup hamile kaldin canimDuymadım cnm onu hiç. Çok şükür rabbime çok ugrasmadim cabuk hamile kaldım o yüzden pek bilgili değilim test konusunda :) ama test bozuk olmadıktan sonra bi sorun olmaz hepsi aynı işi görüyor sonuçta
Canım yumurtlama yakın demek oluyor bende de yumurtlama dan 2-3 gün önce başlardı o devam eder akıntı birden böyle su gibi ve fazla olduğu zaman çatlama oluyor demektir ve zaten bir iki gün yumurtlamadan sonra da akıntı kremsi halini alıyor. Tabi bu her kadında aynı olmuyor ama genel de öyle oluyor canım sende adetlerin kaç günde bir gelirKızlar iki gündür akintim var.cok afedersiniz sumuksu gibi..şimdi bu yumurtlama zamanı mı yoksa zamanı yakın mı
Adet başlama bitiş 11-16 kasım
Takvimim uygulamasına göre yumurtlama 27 kasım ı gisteriyor
hayir canim.iki kizim var.hic birinde kullanmamistim.kismet olursa ilk defa kullanicamEvet ya nisan yada ağustos eylül ekim ayı olabilir.nasip bakalım.kizinizda ovulasyon testi kullanmismiydiniz yada adet bitimi mi ilişki oldu?
Kızlar bugün itibariyle gögüs hassasiyeti başladı artık adet belirtisi mi gebelik mi görcez büyüdüler sanki
valla istiyoruz cnm ne yapalımAynen şükür.hayirlj evlat olsunlar.değişik olsun istiyor insan,nasip kismet hayirlisi ile
canım yumurtlamaya kadar ister her gece ister 1 er gece arayla önemili olan yumurtlamaya yakalanmaman oda testle mümkünSik ilişki mesela adet bitti ertesi gün başlayıp her gün 1 kez mi ilişki? 5 gün yada bir hafta boyunca. Zaten adet bitti yumurtlamaya kadar yaklaşık bu kadar sure var
dualarımız onlarla cnm benim kız iyi gecti dedi sizin nasıl gecmiş iyidirr inşallah sonuçları bekliyoruz şimdiGunaydin canlar sinavimiz var dua edin lütfen.ben kizlarda yumurtlama gününde olmadigini hatirliyorum.
iyi gezmeler cnm allah muhabbetinizi arttirsınGunaydinnnn kizlarrr :)ben dun gezmeye giitim bugun de gezicem teyzem mersin den gelmis ziyaretine gitmem lazim okudum elimden geldiginceeee
cnm benim kızların arası 10 sene civarı ilkine 24 ikinçiye 34 yaşında hamile kaldım yani büyük kızım 13 yaşında küçüğümde 3 yaşını doldurdu 4 e girdiİki çocuklu anneler,kaç yas aralari?
Ben hamile kaldim dogurdum derken 3-3.5 yas olur oglumla aralari? Tek basima bakacagim için zorluğu illaki olacak.sizce idealmidir? Yasimda 32..kardeşi olsun istiyorum mutlaka allahim izin verirse,bilemedim.bi düşünüyorum ağustos eylül gibi..bi 2018 nisan gibi düşün diyorum kendime..
rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm hayırlı evlat olsunlar inşallahbenım kızım var 15 aylık 2 aylık hamıleyım beraber buyumelerının ıyı olacagını dusunenlerdenım. zorluğu elbet olacak ama paylaşımı erken öğrensinler
unutmasaymışın iyimiş ama sağlık olsun cnm yumurtlama günü falanmı denedingunaydın kızlar dun gıttım sonunda dr. 8 haftayla uyumlu bebek şeklını almış baya buyuk bır ekranda ızlettı kalp atışlarıda suanda ıyı herşey yolunda dedı 3 hafta sonra gıdecem ense kalınlığı bakılacak 2lı tarama yapılacak. kalp atımının kaç olduğunu sormayı unuttum
canım yumurtlamaya 30 saat kala olsa süper olur yada 1 bucuk gün falanAnladim adet bittiğinde hemen aksam çalışmaya baslarim hegun..yumurtlama gününden kaç gün önce bitireyim.örn yumurtlama 15 i ise 13nde son ilişki mi olmali
Evet canim seninle ayniyiz insaallah devamida ayni olur[/QUOTE][QUOTcarember: 755774"]Benim gibi 3 kız annesiymissin ne güzel. Rabbim bir erkek çocukta nasip etsin sana
tmm cnm hayırlı bir ay olsun inşallah hepimiz içinĺ
Sat 20 Kasım. Sağol canım
cnm bence öyle yapma test al gelir yumurtlamaya kadar sonra keşke dememek için test kullan cnmEvet ne yapacağımı bilmiyorum
Herhalde öyle gelişine vuracağım bu ay