" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
ĺ
Sat 20 Kasım. Sağol canım

Kızlarrrr peki Çin takvimine göre hesapladınız mııı benim kız çıkıyor
valla canım pek ınanmam ben ona ama meraktan baktım sımdı. 3kızım var ılk erkek dıgerlerı kız gosterıyor sımdı oğlum olacak allah ın ıznıyle o da doğru cıktı aynıo ılk kızım yanlış cıktı

canım sen bılırsın tabı ama bence rıske atma başka test sıparıs ver ınternetten hem cok uygun rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallah
Selam herkese.nasilsiniz kizlar? canim senin 3 prensesin vardi galiba.ogluna testlemi hamile kaldin?

canım sen bılırsın tabı ama bence rıske atma başka test sıparıs ver ınternetten hem cok uygun rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallah
Olmasa da öyle yapayım. TEST var evde. 30 tane aldım iki üç ay önce 28 TL geldi.Ama çok bozuk çıkıyor. İlk ay doğru gösterdi sıcaktan mi bilmiyorum ama şimdi hepsi bozuk. Dağılıyor çizgi. .

Can'ım gözümden kaçırdım galiba kaç haftalık hamilesin bide kaçıncı çocuğun yumurta takibiylemi hamile kalmıştın

Amin canım inşallah sogan kürü bende yapmıştım akıntım olmuştu hamile kaldığım ay hatta yumurtlama zamanında o kadar akıntım olmuştu ki zaten yumurtlama dönemi de akıntı oluyor yani baya akıntım oldu belki ondan da olmuş olur bence de dene tadı kötü ama mecbur katlanıyoruz Rabbim emeğimizi boşuna götürmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…