- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.741
ĺcnm bende öyle diyeyim yani en az 4 veya 5 gün uzayan olur ama cat olmuyor o zamanlar uzayan akıntını son günü cat oluyor benim cat olunca akıntım kremsi yapış yapış hale geliyor catlamadan sonra kendimde olanlar başka takip eden varsa onlarda yazsınlar bakalım birde son adet tarihin söylermisin senide baştaki listeye ekleyelim
Evet ne yapacağımı bilmiyorumay yanlış okumuşum valla her kadında farklı oluyor akıntı nin fazla olduğu dönemde çat olmaya yakın ama akıntı yanıltıyor bazen en doğrusu test tabiki
Evet canim seninle ayniyiz insaallah devamida ayni olur[/QUOTE][QUOTcarember: 755774"]Benim gibi 3 kız annesiymissin ne güzel. Rabbim bir erkek çocukta nasip etsin sana
canım sen bılırsın tabı ama bence rıske atma başka test sıparıs ver ınternetten hem cok uygun rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallahEvet ne yapacağımı bilmiyorum
Herhalde öyle gelişine vuracağım bu ay
valla canım pek ınanmam ben ona ama meraktan baktım sımdı. 3kızım var ılk erkek dıgerlerı kız gosterıyor sımdı oğlum olacak allah ın ıznıyle o da doğru cıktı aynıo ılk kızım yanlış cıktıKızlarrrr peki Çin takvimine göre hesapladınız mııı benim kız çıkıyor
Selam herkese.nasilsiniz kizlar? canim senin 3 prensesin vardi galiba.ogluna testlemi hamile kaldin?canım sen bılırsın tabı ama bence rıske atma başka test sıparıs ver ınternetten hem cok uygun rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallah
Oğlumda tutuyor ama kızımın tam olarak bilmiyorum adet günümü o yüzden hesaplamiyor. Bana Kasım Aralık ayında erkek. Marta kadar da kız diyorKızlarrrr peki Çin takvimine göre hesapladınız mııı benim kız çıkıyor
evet canım test kullandım yumurtlama gunu tek ılıskı rabbım de nasıp ettıSelam herkese.nasilsiniz kizlar? canim senin 3 prensesin vardi galiba.ogluna testlemi hamile kaldin?
ay ne güzel masaAllah size.saglikla al oglunu kucaginaevet canım test kullandım yumurtlama gunu tek ılıskı rabbım de nasıp ettı
Olmasa da öyle yapayım. TEST var evde. 30 tane aldım iki üç ay önce 28 TL geldi.Ama çok bozuk çıkıyor. İlk ay doğru gösterdi sıcaktan mi bilmiyorum ama şimdi hepsi bozuk. Dağılıyor çizgi. .canım sen bılırsın tabı ama bence rıske atma başka test sıparıs ver ınternetten hem cok uygun rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallah
Yumurtlama olduğu ay önemli. Yani adet olduğun değil hamile kaldığın ayı hesaplaDemekki tutuyor desenize.bende erkek istiyorum ama kız çıktı sağlıklı olsun ama inşallah gönlümden geçen olur
Can'ım gözümden kaçırdım galiba kaç haftalık hamilesin bide kaçıncı çocuğun yumurta takibiylemi hamile kalmıştınDayanamayıp bende takvim yapmak istiyorum kızlar ama bence benimki geç döllenme yani doktor ultrason tarihinimi yoksa adetimi baz alacak bilmiyorum daha gitmedim doktora ama bakalım çok sabırsızlanıyorum takvim yapmak için
Amin canım inşallah sogan kürü bende yapmıştım akıntım olmuştu hamile kaldığım ay hatta yumurtlama zamanında o kadar akıntım olmuştu ki zaten yumurtlama dönemi de akıntı oluyor yani baya akıntım oldu belki ondan da olmuş olur bence de dene tadı kötü ama mecbur katlanıyoruz Rabbim emeğimizi boşuna götürmesin inşallahboş boş oturuyorum canım ne olcakki kendim için bakıyorum zaten bulmuşken kopyalıyorum sayfaya belki birilerinin işine yarar ben soğanı uygulayayım diyorum bügün yaptımda one öyle iğrençincire baktım oda yumurta artırıyor bakalım neler bulurum daha sende iyiki varsın rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Çok teşekkür ederim canım
Hayırlı günler canım inşallah herşey isteğiniz gibi geçmiştir Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahGunaydin canlar sinavimiz var dua edin lütfen.ben kizlarda yumurtlama gününde olmadigini hatirliyorum.
Size iyi gezmeler canm benimGunaydinnnn kizlarrr :)ben dun gezmeye giitim bugun de gezicem teyzem mersin den gelmis ziyaretine gitmem lazim okudum elimden geldiginceeee