- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.801
cnm tutanda var tutmayanda bu cin bende ilk kızda tutmuyor ikinçide tuttu banada kasım aralık ayı erkek diyor ocak kız bakalım kasımda deneme yapmadım aralıkta inşallahKızlarrrr peki Çin takvimine göre hesapladınız mııı benim kız çıkıyor
içemem cnm cok kötü ben adacayı içiyorum bakalımAmin canım inşallah sogan kürü bende yapmıştım akıntım olmuştu hamile kaldığım ay hatta yumurtlama zamanında o kadar akıntım olmuştu ki zaten yumurtlama dönemi de akıntı oluyor yani baya akıntım oldu belki ondan da olmuş olur bence de dene tadı kötü ama mecbur katlanıyoruz Rabbim emeğimizi boşuna götürmesin inşallah
maşallah cnm sana hayırlısıyla büyüt kuzularını cnmCanım ben de yanlız bakıyorum esin sabah 10 da gider akşam 10 da gelir haftada bir kere izinlidir onuda yatarak geçirir hemen hemen evin kağıt işleri alış verişi herşeyi bende kızım 4 yaşında oğlum da 20 gün sonra 3 yaşına girecek Rabbim nasip ederse. Araları bir yaş 5 ay yani bir buçuk sene ve şimdi üçüncüye hamileyim yani şimdiki ile oğlumun arası da hemen hemen 4 yaş olucak Rabbim kısmet ederse. Rabbim verdiğinde inan o sabrı ve gücü de veriyor canım çünkü yaş ilerledikçe insanın bünyesine kaldırmıyor şimdi ben 4 tane birden büyütebilirim ama belki 5 veya 10 sene sonra hasta olucam yada bünyem kaldıramicak ve bir tane ye bile bakamicam. Onun için şimdi o sabır güç heves varken yapayım dedim bütün çileyi birden çekip kurtulurum öyle
Bende 15 gün içip ertesi ay hamile kalmistim.hatta o akıntıyı görünce maşallah nerden geliyorsa demiştim.megersem söktürücü etkisi varmış soğanın.iyide oldu içim temizlenmistiiçemem cnm cok kötü ben adacayı içiyorum bakalım
Çok teşekkür ederim canım@snfogretmeniPapatyam321 ve bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun biraz gec oldu ama artık kusura bakmayın
bu arada benim kizlarin arasi 28 ay.cok zorluk cekmedim acikcasi.cok sükür bebeklikleri kolaydi kizlarimin.İki çocuklu anneler,kaç yas aralari?
Ben hamile kaldim dogurdum derken 3-3.5 yas olur oglumla aralari? Tek basima bakacagim için zorluğu illaki olacak.sizce idealmidir? Yasimda 32..kardeşi olsun istiyorum mutlaka allahim izin verirse,bilemedim.bi düşünüyorum ağustos eylül gibi..bi 2018 nisan gibi düşün diyorum kendime..
O halde Yumurtlamayi cozeyim o vakte kadar :)))valla istiyoruz cnm ne yapalım
canım yumurtlamaya kadar ister her gece ister 1 er gece arayla önemili olan yumurtlamaya yakalanmaman oda testle mümkün
cnm ben o markanın gebelik testini kullandım süper di kimyasal gebelikti yalnız ovilasyon testini almayı düşündüm ama alıştığım markayı aldım tekrar iyidir diye düşünüyorum ama hiç kullanmadım tabikiBen innovita marka aldım gittigidiyordan.bu marka iyi mi.ilk defa aldim
masAllah canim bebislerine.iyi yapiyorsun gercekten.her sey gönlünce olsun.bu arada oglunun dogum günü 20 ay sonra.araligin kaci?benim büyük kizim 10 aralikta 6 yasina girecek in saAllahCanım ben de yanlız bakıyorum esin sabah 10 da gider akşam 10 da gelir haftada bir kere izinlidir onuda yatarak geçirir hemen hemen evin kağıt işleri alış verişi herşeyi bende kızım 4 yaşında oğlum da 20 gün sonra 3 yaşına girecek Rabbim nasip ederse. Araları bir yaş 5 ay yani bir buçuk sene ve şimdi üçüncüye hamileyim yani şimdiki ile oğlumun arası da hemen hemen 4 yaş olucak Rabbim kısmet ederse. Rabbim verdiğinde inan o sabrı ve gücü de veriyor canım çünkü yaş ilerledikçe insanın bünyesine kaldırmıyor şimdi ben 4 tane birden büyütebilirim ama belki 5 veya 10 sene sonra hasta olucam yada bünyem kaldıramicak ve bir tane ye bile bakamicam. Onun için şimdi o sabır güç heves varken yapayım dedim bütün çileyi birden çekip kurtulurum öyle
cnm bende o dediğin akıntı 4 veya 5 gün sürüyor catlama olduktan sonra kremsi akıntıya dönüyor yumurtlama zamandasın demek yumurtlamaya yakın 4 veya 5 gün içinde yumurtan catlayacak tır benceKızlar iki gündür akintim var.cok afedersiniz sumuksu gibi..şimdi bu yumurtlama zamanı mı yoksa zamanı yakın mı
Adet başlama bitiş 11-16 kasım
Takvimim uygulamasına göre yumurtlama 27 kasım ı gisteriyor
Canım yumurtlama yakın demek oluyor bende de yumurtlama dan 2-3 gün önce başlardı o devam eder akıntı birden böyle su gibi ve fazla olduğu zaman çatlama oluyor demektir ve zaten bir iki gün yumurtlamadan sonra da akıntı kremsi halini alıyor. Tabi bu her kadında aynı olmuyor ama genel de öyle oluyor canım sende adetlerin kaç günde bir gelir
hadi hayırlısı cnm inan sabırsızlıkla sende haber bekliyorumKızlar bugün itibariyle gögüs hassasiyeti başladı artık adet belirtisi mi gebelik mi görcez büyüdüler sanki
cnm bende o dediğin akıntı 4 veya 5 gün sürüyor catlama olduktan sonra kremsi akıntıya dönüyor yumurtlama zamandasın demek yumurtlamaya yakın 4 veya 5 gün içinde yumurtan catlayacak tır bence
olmazsın cnm inşallah benimde adet tarihim ayın 28 iBende ayın 28 ini bekliyorum bakalım kırmızıları gorcekmiyim
hakkımızda hayırlısı olur insallah.
ben cözemedim o yumurtayı dene bakalım sen cözebilecekmisinO halde Yumurtlamayi cozeyim o vakte kadar :)))
cok kötü tadı içemedimBende 15 gün içip ertesi ay hamile kalmistim.hatta o akıntıyı görünce maşallah nerden geliyorsa demiştim.megersem söktürücü etkisi varmış soğanın.iyide oldu içim temizlenmisti
rica ederim cnm ne demek allah öğretmenleri başımızdan eksik etmesinÇok teşekkür ederim canım