- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.761
Canım çok fazla su çay iç ki onu söksün ama doktora gitmekte fayda var böbreğinde ağrı varsa eğerKizlar ben galiba soguk almisim idrar yollarinda yanma var hafif böbreklerim agriyo evde neyapalirim. ..antibiyok var evde ama atmicam suan
Teşekkür ederizBütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.
Canım ben de yanlız bakıyorum esin sabah 10 da gider akşam 10 da gelir haftada bir kere izinlidir onuda yatarak geçirir hemen hemen evin kağıt işleri alış verişi herşeyi bende kızım 4 yaşında oğlum da 20 gün sonra 3 yaşına girecek Rabbim nasip ederse. Araları bir yaş 5 ay yani bir buçuk sene ve şimdi üçüncüye hamileyim yani şimdiki ile oğlumun arası da hemen hemen 4 yaş olucak Rabbim kısmet ederse. Rabbim verdiğinde inan o sabrı ve gücü de veriyor canım çünkü yaş ilerledikçe insanın bünyesine kaldırmıyor şimdi ben 4 tane birden büyütebilirim ama belki 5 veya 10 sene sonra hasta olucam yada bünyem kaldıramicak ve bir tane ye bile bakamicam. Onun için şimdi o sabır güç heves varken yapayım dedim bütün çileyi birden çekip kurtulurum öyleİki çocuklu anneler,kaç yas aralari?
Ben hamile kaldim dogurdum derken 3-3.5 yas olur oglumla aralari? Tek basima bakacagim için zorluğu illaki olacak.sizce idealmidir? Yasimda 32..kardeşi olsun istiyorum mutlaka allahim izin verirse,bilemedim.bi düşünüyorum ağustos eylül gibi..bi 2018 nisan gibi düşün diyorum kendime..
İkinci çocuğum olacak Allahın izni ile hayır test kullanmadım şansa oldu.altı haftalık hamile görünüyorum son adet tarihine göre ama bence geç döllenme daha doktora gitnedim sadece kan testiyle öğrendimCan'ım gözümden kaçırdım galiba kaç haftalık hamilesin bide kaçıncı çocuğun yumurta takibiylemi hamile kalmıştın
Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım inşallahgunaydın kızlar dun gıttım sonunda dr. 8 haftayla uyumlu bebek şeklını almış baya buyuk bır ekranda ızlettı kalp atışlarıda suanda ıyı herşey yolunda dedı 3 hafta sonra gıdecem ense kalınlığı bakılacak 2lı tarama yapılacak. kalp atımının kaç olduğunu sormayı unuttum
aminn cümlemizin inşallah Allah olmayanlarada nasip etsinRabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım inşallah
Canım erkek istiyorsan bence test kullan çünkü ne zaman cat olacağını tam olarak bilemezsinEvet ne yapacağımı bilmiyorum
Herhalde öyle gelişine vuracağım bu ay
Canım sendemi ögretmensin seninde günün kutlu olsun.Teşekkür ederiz
Canım ben de yanlız bakıyorum esin sabah 10 da gider akşam 10 da gelir haftada bir kere izinlidir onuda yatarak geçirir hemen hemen evin kağıt işleri alış verişi herşeyi bende kızım 4 yaşında oğlum da 20 gün sonra 3 yaşına girecek Rabbim nasip ederse. Araları bir yaş 5 ay yani bir buçuk sene ve şimdi üçüncüye hamileyim yani şimdiki ile oğlumun arası da hemen hemen 4 yaş olucak Rabbim kısmet ederse. Rabbim verdiğinde inan o sabrı ve gücü de veriyor canım çünkü yaş ilerledikçe insanın bünyesine kaldırmıyor şimdi ben 4 tane birden büyütebilirim ama belki 5 veya 10 sene sonra hasta olucam yada bünyem kaldıramicak ve bir tane ye bile bakamicam. Onun için şimdi o sabır güç heves varken yapayım dedim bütün çileyi birden çekip kurtulurum öyle
Evet canım. çok teşekkür ederimCanım sendemi ögretmensin seninde günün kutlu olsun.
Amin canım inşallah ben 25 yaşındayım ocakta 26 olucam allah kısmet ederse. Canım kendini nasıl iyi hissedeceksen sen nasıl istersen öyle yap canım sonuçta bütün sorumluluk sende kendine göre yap canım. Ama o sabrı ve gücü de Rabbim veriyor inankiEvet bende o Bakimdan düşünüyorum hazir sikintida iken 2017 nisan da hamile kalsam mi diye dusunuyorum oğlum 30 ocak doğumlu ikincinin doğumu da ocak şubat olursa 3 yas olacak aralari.birde diyorum tuvalet eğitimini bekleyip ağustos eylül ekim gibi mi hamilelik düşünsem.yazin alistiricam tuvalete.yardimcim olmayacak birde bunun psikolojisi var.iyice yermiyim kafayi,çok zor bir karar benim için..senin yas kaç canim?
Saglikli ömrü olsun kuzularin maşallah 3 evlat sahibi olacaksin.bende çok istiyorum 3 olsun ama tek maaş hayat şartları,iyi gelecek hazirlayamassam gibi düşüncelerde olmuyor degil
Evet Ara ara bicak saplaniyorrr sankiiCanım çok fazla su çay iç ki onu söksün ama doktora gitmekte fayda var böbreğinde ağrı varsa eğer
Saol cnm :)Size iyi gezmeler canm benim
Anladım cnm hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olurİkinci çocuğum olacak Allahın izni ile hayır test kullanmadım şansa oldu.altı haftalık hamile görünüyorum son adet tarihine göre ama bence geç döllenme daha doktora gitnedim sadece kan testiyle öğrendim
Sağol canım. ben de senin öğretmenler gününü Kutlarım
Bizim topiktekiler ben de dahil laboguik marka kullandık yada kullanıyoruz hiç böyle bişey duymadık o iyi ondan al istersen 50 adet 36 liraya almistimOlmasa da öyle yapayım. TEST var evde. 30 tane aldım iki üç ay önce 28 TL geldi.Ama çok bozuk çıkıyor. İlk ay doğru gösterdi sıcaktan mi bilmiyorum ama şimdi hepsi bozuk. Dağılıyor çizgi. .
Ben innovita marka aldım gittigidiyordan.bu marka iyi mi.ilk defa aldimBizim topiktekiler ben de dahil laboguik marka kullandık yada kullanıyoruz hiç böyle bişey duymadık o iyi ondan al istersen 50 adet 36 liraya almistim
canim sendemi nisanda dusunuyorsun.bende isterim nisan ayinda hamilelik.esimi ikna edersem.kücük kizimla aradi 5 yas olur o zamanEvet bende o Bakimdan düşünüyorum hazir sikintida iken 2017 nisan da hamile kalsam mi diye dusunuyorum oğlum 30 ocak doğumlu ikincinin doğumu da ocak şubat olursa 3 yas olacak aralari.birde diyorum tuvalet eğitimini bekleyip ağustos eylül ekim gibi mi hamilelik düşünsem.yazin alistiricam tuvalete.yardimcim olmayacak birde bunun psikolojisi var.iyice yermiyim kafayi,çok zor bir karar benim için..senin yas kaç canim?
Saglikli ömrü olsun kuzularin maşallah 3 evlat sahibi olacaksin.bende çok istiyorum 3 olsun ama tek maaş hayat şartları,iyi gelecek hazirlayamassam gibi düşüncelerde olmuyor degil