- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.081
Cok kötü gerçekten resmen nefes alamıyorum öyle birde sanki bir köyün bütün işlerini yapmışım gibi bir his var elimi bile kaldıramıyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım az kaldı çok şükürAyni sorun bendede var canim carpintim cok fazla vucudum sallaniyor resmen eko ekg cekildi bisey cikmadi 1gun boyunca holter takildi sonucu bir turlu gisteremedim doktor yurt disina cikmis oyle kaldi
Ne guzel hade bakalim bu hafta oteki hafta dayan annene geciyorsun sonra alahtan annen yakin sana orda kal ama dogumdan sonra bebegin esyalari elbiseleri kendi evinde olman daha iyi olurdu ama gene iyi anenlerde kal bi iki hafta evine geçersin sonra vala bence bu halimiz daha kotu dogumdan sonra nasil olsa yaparoz herseyiCanım allaha sükür ben demeden o diyor hastaneye gidelim diye butun evin yükü ustunde dinlenmeye vakti yok oglum allahtan 7bucuk yasinda bana bir bagliligi yok oyuzden her isini kendi yapiyor onceden ben kosardim herseyine ama 2aydir benden hayir yok soyluyorum ona herseyini kendi yapiyor ustunu giyinip soyunuyor odevlerini yaoiyor cantasini hazirliyor bazen odasini zorla da olsa topluyor kucuk cocugum olsaydi mahvolmustum ailem uzakta haftasinlari geliyorlar butun haftalik yemeklerimi yapiyorlar ben sadece isitip sofra kuruyordum ama gecen haftadan beri o bile yasak artik bana kardesim bu hafta benle dersi yokmus bu hafta cuma gunu esim 1hafta evde olucak onumuzdeki hafta sonu anneme gidiyorum okullar bitiyor allahtan orda kalicam doguma kadar dogumdan sonrada annem ben gelemem bizde kal diyor onada moralim bozuldu evimde olsam cok rahat edicektim dogumdan sinra biraz kendimi toolayip hemen evime gitmek istiyorum insallah
Oylede zor ya rabbim yardimcin olsun isallahBende düşmüyor canım yükseliyor kalbim çok hızlı atıyor sanki çıkacak gibi oluyorum nefes alamıyorum öyle olunca elimi kaldıramıyorum aminnn canım inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun aminnnn
Bende tutmicam vala yapamam ki son zmanlar riskli baya oyleSoldes ne canım bilmiyorum valla. Yol canım biraz geç yemek yediğim zaman nabzım yükseliyor takatsız kalıyorum tutamam valla Rabbim günahımızı af etsin inşallah. Ama hamileliğimiz ilerlemiş su yemek vitaminsiz kalmamız iyi olmaz canım tutanlar vardır belki ama ben tutamicam valla.
Aksam oldu ancak cevap yazabiliyorum canım kusura bakma. İyi çok şükür. Bugün doktora gittim. Çok şükür her şey yolunda. Haftasiyla uyumlu. Kalp atışını da duyduk. Bundan sonra cinsiyet öğrenme işi kaldı. Hayirlisi inşallahGünaydın canım nasılsın hamilelik nasıl ilerliyor
Canım ya ne çok ugrastiniz. Allah yardımcınız olsun. Sonu güzel olsun inşallah da bütün bu sıkıntıları unutunMerhaba kizlar dün gece yine hastanelik oldum 40 dk bir vuran sancılarım vardı 15 dk bire dústü doktoru aradım hastaneye git nst ye gir dedi belki yatarsin ddi gittim nobetci doktor bakti 3dür elle muayne edip canımı yakıyor acildekiler acilman yok rahim boyunda iyi korkma dedi doktor ama kasilmalarin var dedi nst ye gir belki yatirirm dedi nst ye girdim sansima o ara hic sanci girmedigi icin sanci cikmadi serum takip yolladilar agri kesici de vardi icinde geceyi agrisiz gecirdim simdi yine ara ara basladi ne yapacagimi bilmiyorum artik
Bana göre başları da geçmiyor sankiYa kizlar niye hamileligin baslari cok hizli geciyo ama sonlari bi turlu gecmiyo herkes ayni seyi soyluyor cevremde son zamnlar gecmek bilmiyor diye ne den acaba
Evet canim ya allah bu gunumuzu aratmasin insanin eli ayagi tutsun saglikli olsunda bir sekilde halloluyorNe guzel hade bakalim bu hafta oteki hafta dayan annene geciyorsun sonra alahtan annen yakin sana orda kal ama dogumdan sonra bebegin esyalari elbiseleri kendi evinde olman daha iyi olurdu ama gene iyi anenlerde kal bi iki hafta evine geçersin sonra vala bence bu halimiz daha kotu dogumdan sonra nasil olsa yaparoz herseyi
Insallah canim ya sende insallah sorunsuz guzel bir hamilelik gecirirsin su gibi gecer gunlerinCanım ya ne çok ugrastiniz. Allah yardımcınız olsun. Sonu güzel olsun inşallah da bütün bu sıkıntıları unutun
Sonlara dogru cok gün sayılıyor vucut cok agirlasiyor bir an once zaman gelsinde dogurayim diye bakiyor insan ondan sanirimYa kizlar niye hamileligin baslari cok hizli geciyo ama sonlari bi turlu gecmiyo herkes ayni seyi soyluyor cevremde son zamnlar gecmek bilmiyor diye ne den acaba
Ay hade gozun aydin cok sukur canim kav atiyodu kalp atisi sordun mu rabbim saglikla sihatle tamamina erdirsin isalhhhAksam oldu ancak cevap yazabiliyorum canım kusura bakma. İyi çok şükür. Bugün doktora gittim. Çok şükür her şey yolunda. Haftasiyla uyumlu. Kalp atışını da duyduk. Bundan sonra cinsiyet öğrenme işi kaldı. Hayirlisi inşallah
kiz yok bende oyle diyordum ama baslari geciyo bi sonlara gel gorucen hic gecmiyo sankiBana göre başları da geçmiyor sanki
Evetbelkide ondandir hazirliklar tamamlaniyo sadece bekliyoz ya belki o yuzden gecmiyorSonlara dogru cok gün sayılıyor vucut cok agirlasiyor bir an once zaman gelsinde dogurayim diye bakiyor insan ondan sanirim
Amin canım inşallah. Sormadım kaç attığını. İlk defa duyunca çok sevindim başka bir şey düşünemedimAy hade gozun aydin cok sukur canim kav atiyodu kalp atisi sordun mu rabbim saglikla sihatle tamamina erdirsin isalhhh
Ah o günlere geleyim de inşallah bekleriz geçmesinikiz yok bende oyle diyordum ama baslari geciyo bi sonlara gel gorucen hic gecmiyo sanki
Amin canım. Hayırlı cumalarJhayirli cumalar hekese rabbim bu cuma hirmetine gonlunuzdekini nasip etsin yavrularımızi korusun inşallah
Jhayirli cumalar hekese rabbim bu cuma hirmetine gonlunuzdekini nasip etsin yavrularımızi korusun inşallah
Amin canım hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar herkeseJhayirli cumalar hekese rabbim bu cuma hirmetine gonlunuzdekini nasip etsin yavrularımızi korusun inşallah
Cok sukir canimmm saglikla al kucagina isalhhhAmin canım inşallah. Sormadım kaç attığını. İlk defa duyunca çok sevindim başka bir şey düşünemedim
amiñ islahhh isalhhhAh o günlere geleyim de inşallah bekleriz geçmesini