" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Ayni sorun bendede var canim carpintim cok fazla vucudum sallaniyor resmen eko ekg cekildi bisey cikmadi 1gun boyunca holter takildi sonucu bir turlu gisteremedim doktor yurt disina cikmis oyle kaldi
Cok kötü gerçekten resmen nefes alamıyorum öyle birde sanki bir köyün bütün işlerini yapmışım gibi bir his var elimi bile kaldıramıyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım az kaldı çok şükür

Ne guzel hade bakalim bu hafta oteki hafta dayan annene geciyorsun sonra alahtan annen yakin sana orda kal ama dogumdan sonra bebegin esyalari elbiseleri kendi evinde olman daha iyi olurdu ama gene iyi anenlerde kal bi iki hafta evine geçersin sonra vala bence bu halimiz daha kotu dogumdan sonra nasil olsa yaparoz herseyi

Bende tutmicam vala yapamam ki son zmanlar riskli baya oyle
Nabzin gec yemek yediginde oluyorsa sende erken ye canim cok bekleme istahin yoksada yemeye calis cnm
Soldes dedigim indirim gunu geliyi ya senede iki kere bi kisin bi yazin geliyo o buyuk indirime biz soldes diyiruz sizde ne bilmiyorum ama 6. Ayda gelicek o indirim

Günaydın canım nasılsın hamilelik nasıl ilerliyor
Aksam oldu ancak cevap yazabiliyorum canım kusura bakma. İyi çok şükür. Bugün doktora gittim. Çok şükür her şey yolunda. Haftasiyla uyumlu. Kalp atışını da duyduk. Bundan sonra cinsiyet öğrenme işi kaldı. Hayirlisi inşallah

Canım ya ne çok ugrastiniz. Allah yardımcınız olsun. Sonu güzel olsun inşallah da bütün bu sıkıntıları unutun

Evet canim ya allah bu gunumuzu aratmasin insanin eli ayagi tutsun saglikli olsunda bir sekilde halloluyor

Ay hade gozun aydin cok sukur canim kav atiyodu kalp atisi sordun mu rabbim saglikla sihatle tamamina erdirsin isalhhh
Bana göre başları da geçmiyor sanki
kiz yok bende oyle diyordum ama baslari geciyo bi sonlara gel gorucen hic gecmiyo sanki

doğru yerdemiyim bilmiyorum ama ...
öncelikle merhabalar 40 yaşındayım ve erkek bir evladım var ikinci için geçmi kaldım bir kızım olmasını çok istiyorum çalışmaktan gözünü açamayanlardanım oğlum 12 yaşında oldu oğlum bir fikir bir yoruma ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…