- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.701
Bende hafif var ara sıra iki çocuğum da da olmuştu her halde normal bende fazla olmasın da hafiften idare ediliyor bişey olmazBende de oldu cnm ilk başda kum dökme dediler ilc verdiler almadım kendiliğinden geçti
İnşallah kötü birşey çıkmaz canim içini ferah tut Rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahSagol canım yarin endokrinden once kendi doktorumuda bi göstericem bakalım o ne diyecek
Bende ilişkiden iki gün sonra başladıValla ben de tam olarak bilmiyorum ama 3-4 gunden sonra basliyormus galiba.
Aramıza hoşgeldin canımSelam arkadaşlar araniza yeni katiluyorumm babada yardimci olur musunuz
Maşallah canim rabbim bağışlasın desene sende bizim @berenbetul gibi 3 tane prenses var arkadaşımız dördüncüye hamile Rabbim nasip ederse erkek olucak inşallah darısı seninde başına olur canm benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahAyyy inşallah uç kizim var cook tatlılar ama gönül iste bide farklı olsun istiyorum
Kendini fazla yorma canım dikkat et kendine iyi bak allaha emanet ol grsz canım iyi gecelerSlmm. Kızlar ay ne kaynatmişsınız oku oku bıtmedı ya valla cok meşkulum ben mısafır hazırlıkları yaptım temızlik yaptım yemekti çocuktu derken akşam oldu valla yarında pek gıremıcem mısafır gelıyo ya ne yapalım OZLEDIM sızı ya hemen gıtmek ıstedım uyumadan once bi goz atım dedım hade kalın selametle ıyı gecelerrrr
Bacım misafir vardı gider gitmez girdim valla topik bağımlılık yapmış girmediğim zaman bile aklımdan çıkmıyor sen nasılsın canım ne yapıyorsun
iyiyim cnm bende 1 ci sayfaya kürler falan koyuyorum yapmak isteyenler yapar belki iyi bari rahatsız falan değilsin yani cok şükürBacım misafir vardı gider gitmez girdim valla topik bağımlılık yapmış girmediğim zaman bile aklımdan çıkmıyor sen nasılsın canım ne yapıyorsun
Yok canım allaha şükür bir şeyim yok şuan bakarız canım senin emeğini nasıl veririz bilmiyorum bu kadar uğraşıyorsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım iyiki varsıniyiyim cnm bende 1 ci sayfaya kürler falan koyuyorum yapmak isteyenler yapar belki iyi bari rahatsız falan değilsin yani cok şükür
boş boş oturuyorum canım ne olcakki kendim için bakıyorum zaten bulmuşken kopyalıyorum sayfaya belki birilerinin işine yarar ben soğanı uygulayayım diyorum bügün yaptımda one öyle iğrençYok canım allaha şükür bir şeyim yok şuan bakarız canım senin emeğini nasıl veririz bilmiyorum bu kadar uğraşıyorsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım iyiki varsın
Aynen şükür.hayirlj evlat olsunlar.değişik olsun istiyor insan,nasip kismet hayirlisi ilerica ederim cnm parola yumurtlamaya kadar sık ilişki
cok şükür cnm evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olurda ne yapalım deli gönüllere söz gecmiyor rabbim hayırlısını sağlıklısınıversin yinede
rica ederim cnm parola yumurtlamaya kadar sık ilişki
cok şükür cnm evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olurda ne yapalım deli gönüllere söz gecmiyor rabbim hayırlısını sağlıklısınıversin yinede
Allah zihin acikligi versin.gönüllerince olsun kuzularinGunaydin canlar sinavimiz var dua edin lütfen.ben kizlarda yumurtlama gününde olmadigini hatirliyorum.
Canım kizlarimin nasıl olduğunu sormussun adet bitimi sık ilişki oldu yumurtlama günü filan bilmiyordum o zamanlar ama iyi kide olmuslarSik ilişki mesela adet bitti ertesi gün başlayıp her gün 1 kez mi ilişki? 5 gün yada bir hafta boyunca. Zaten adet bitti yumurtlamaya kadar yaklaşık bu kadar sure var
Mesela adet bugün bitti.yarin mi basladin yoksa bir ertesi gunmu? Her gunmu? Kaç kez?Canım kizlarimin nasıl olduğunu sormussun adet bitimi sık ilişki oldu yumurtlama günü filan bilmiyordum o zamanlar ama iyi kide olmuslar
Benim gibi 3 kız annesiymissin ne güzel. Rabbim bir erkek çocukta nasip etsin sanaGunaydin canlar sinavimiz var dua edin lütfen.ben kizlarda yumurtlama gününde olmadigini hatirliyorum.