" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
İki çocuklu anneler,kaç yas aralari?
Ben hamile kaldim dogurdum derken 3-3.5 yas olur oglumla aralari? Tek basima bakacagim için zorluğu illaki olacak.sizce idealmidir? Yasimda 32..kardeşi olsun istiyorum mutlaka allahim izin verirse,bilemedim.bi düşünüyorum ağustos eylül gibi..bi 2018 nisan gibi düşün diyorum kendime..

Ben hamile kaldim dogurdum derken 3-3.5 yas olur oglumla aralari? Tek basima bakacagim için zorluğu illaki olacak.sizce idealmidir? Yasimda 32..kardeşi olsun istiyorum mutlaka allahim izin verirse,bilemedim.bi düşünüyorum ağustos eylül gibi..bi 2018 nisan gibi düşün diyorum kendime..
Ben 4. Ye hamileyim :) benim bütün çocuklarımın arası 3 yaş 2 yaş 3 ay yada 4 aylıkken hamile kaldım diyelim. Yaşları yakın olması güzel bence arkadaş gibi buyuyorlar

benım kızım var 15 aylık 2 aylık hamıleyım beraber buyumelerının ıyı olacagını dusunenlerdenım. zorluğu elbet olacak ama paylaşımı erken öğrensinler

gunaydın kızlar dun gıttım sonunda dr. 8 haftayla uyumlu bebek şeklını almış baya buyuk bır ekranda ızlettı kalp atışlarıda suanda ıyı herşey yolunda dedı 3 hafta sonra gıdecem ense kalınlığı bakılacak 2lı tarama yapılacak. kalp atımının kaç olduğunu sormayı unuttum :KK43:

gunaydın kızlar dun gıttım sonunda dr. 8 haftayla uyumlu bebek şeklını almış baya buyuk bır ekranda ızlettı kalp atışlarıda suanda ıyı herşey yolunda dedı 3 hafta sonra gıdecem ense kalınlığı bakılacak 2lı tarama yapılacak. kalp atımının kaç olduğunu insan heyecandan unutuyor bende unutmuştum

Bugün adet bitti diyelim akşamdan başladık hergün de olabiliyor birgün durup bir gunde. Çabuk hamile kalmak için. Meğer sem bilmeden kız için calismisiz :)
Anladim adet bittiğinde hemen aksam çalışmaya baslarim hegun..yumurtlama gününden kaç gün önce bitireyim.örn yumurtlama 15 i ise 13nde son ilişki mi olmali

Slmm. Kızlar ay ne kaynatmişsınız oku oku bıtmedı ya valla cok meşkulum ben mısafır hazırlıkları yaptım temızlik yaptım yemekti çocuktu derken akşam oldu valla yarında pek gıremıcem mısafır gelıyo ya ne yapalım OZLEDIM sızı ya hemen gıtmek ıstedım uyumadan once bi goz atım dedım hade kalın selametle ıyı gecelerrrr:anne::uykucu::uykucu::KK68::KK68:
Kolay gelsin cnm

X