" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Allah korusun canım. Sen moralini yüksek tut. Tam zamanında olsun inşallah

Hiç sorma canım ya benim de bazen aklıma geliyor şunu yapalım bunu bitirelim derken bazen diyorum allah korusun ya bişey olursa bu sefer de hep yatmak zorunda kalırsam yani düşünmüyor değilim bende ama insan dayanamıyor gerçekten çok dikkat etmemiz lazım ya. Allah o arkadaşın da yardımcısı olsun inşallah peki arkadaş kaçıncı haftasında?

31+ larda canım takvimi 32 gosteriyor cunku erken dogucagini hissetmistim ama bu kadar erken olucagini sanmazdim yazmis demekki biseyler hissediyordu 4.cocugu dinlenemedi belkide bilmiyorum

gözün aydın canım maşallah
inşallah saglikla kalp atiminida duymak nasip olsun

ayy gercekten mi of ya rabbim korusun bebeginide onuda islah bi sikti cikmaz 35. Haftaya kadar dayanir islahh rabbim zamanında sağlıkla nasip etsin

iyi dusunmussn soyleyebilseydin keske ona oyle
Sğl cnm iyiyim, kontrolüm vardı bugün, bebiş maşallah gününden önde gidiyor , dr o yüzden spinal sezeryanla haftaya 12 mayıs cuma günü doğurtacak Allahın izniyle..
ayy ne guzel ya rabbim bize de nasip etsin o gunleri islahh

Sğl cnm iyiyim, kontrolüm vardı bugün, bebiş maşallah gününden önde gidiyor , dr o yüzden spinal sezeryanla haftaya 12 mayıs cuma günü doğurtacak Allahın izniyle..
Oy maşallah kac haftalık oluyorsun tam haftaya ne güzel bir bebisimiz daha geliyor hayîrlısıyla kucagına almak nasip olsun güzel haberlerini alırız insallah canım

Inşallah canim benim sizlerde hayirlisiyla haftanizi doldurun inşallah..

Oy maşallah kac haftalık oluyorsun tam haftaya ne güzel bir bebisimiz daha geliyor hayîrlısıyla kucagına almak nasip olsun güzel haberlerini alırız insallah canım
Tşk ederim canım hepimiz hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. 37+5 oluyorum cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…