- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.441
Allah korusun canım. Sen moralini yüksek tut. Tam zamanında olsun inşallahKızlar nasılsınız lütfen kendinize dikkat edin yormayın temmuz grubundan bir arkadasîn dün suyu geldi doguma kadar hastanede yatıcak tutabildikleri kadar tutmaya calısıyorlarmis bebegi aman kendinizi yormayın aksamdan beri kafama taktım valla kötü oldum yine icim sıkıldı
Insallah canım keseyi gòrmenize cok sevindim darısı kalp atışlarınaAllah korusun canım. Sen moralini yüksek tut. Tam zamanında olsun inşallah
Hiç sorma canım ya benim de bazen aklıma geliyor şunu yapalım bunu bitirelim derken bazen diyorum allah korusun ya bişey olursa bu sefer de hep yatmak zorunda kalırsam yani düşünmüyor değilim bende ama insan dayanamıyor gerçekten çok dikkat etmemiz lazım ya. Allah o arkadaşın da yardımcısı olsun inşallah peki arkadaş kaçıncı haftasında?Kızlar nasılsınız lütfen kendinize dikkat edin yormayın temmuz grubundan bir arkadasîn dün suyu geldi doguma kadar hastanede yatıcak tutabildikleri kadar tutmaya calısıyorlarmis bebegi aman kendinizi yormayın aksamdan beri kafama taktım valla kötü oldum yine icim sıkıldı
31+ larda canım takvimi 32 gosteriyor cunku erken dogucagini hissetmistim ama bu kadar erken olucagini sanmazdim yazmis demekki biseyler hissediyordu 4.cocugu dinlenemedi belkide bilmiyorumHiç sorma canım ya benim de bazen aklıma geliyor şunu yapalım bunu bitirelim derken bazen diyorum allah korusun ya bişey olursa bu sefer de hep yatmak zorunda kalırsam yani düşünmüyor değilim bende ama insan dayanamıyor gerçekten çok dikkat etmemiz lazım ya. Allah o arkadaşın da yardımcısı olsun inşallah peki arkadaş kaçıncı haftasında?
gözün aydın canım maşallahİyiyim canım çok şükür. Bugün muayene oldum. Keseyi gördük elhamdulillah. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Yalnız doktor üçüncüyü dogurmak istiyorum diye çok kızdıiki tane var daha niye yapıyon çocuk dedi. Ben de dicektim ki biz dogurmazsak siz işsiz kalırsınız. Ama demedim. İçimde kaldı
inşallah enazindan 36ya kadar dayanir bebisi Rabbim saglicakla bagislasin korusun inşallah31+ larda canım takvimi 32 gosteriyor cunku erken dogucagini hissetmistim ama bu kadar erken olucagini sanmazdim yazmis demekki biseyler hissediyordu 4.cocugu dinlenemedi belkide bilmiyorum
Amin canım insallah sen nasılsın iyice yaklastîn hayırlısıyla nasîl gidiyor hazîrlıklar bittimiinşallah enazindan 36ya kadar dayanir bebisi Rabbim saglicakla bagislasin korusun inşallah
İnşallah canım. Sağolasıngözün aydın canım maşallah
inşallah saglikla kalp atiminida duymak nasip olsun
Sğl cnm iyiyim, kontrolüm vardı bugün, bebiş maşallah gününden önde gidiyor , dr o yüzden spinal sezeryanla haftaya 12 mayıs cuma günü doğurtacak Allahın izniyle..ANGIE79 canım sesin cıkmıyor nasılsın
ayy gercekten mi of ya rabbim korusun bebeginide onuda islah bi sikti cikmaz 35. Haftaya kadar dayanir islahh rabbim zamanında sağlıkla nasip etsinKızlar nasılsınız lütfen kendinize dikkat edin yormayın temmuz grubundan bir arkadasîn dün suyu geldi doguma kadar hastanede yatıcak tutabildikleri kadar tutmaya calısıyorlarmis bebegi aman kendinizi yormayın aksamdan beri kafama taktım valla kötü oldum yine icim sıkıldı
İyiyim canım çok şükür. Bugün muayene oldum. Keseyi gördük elhamdulillah. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Yalnız doktor üçüncüyü dogurmak istiyorum diye çok kızdıiki tane var daha niye yapıyon çocuk dedi. Ben de dicektim ki biz dogurmazsak siz işsiz kalırsınız. Ama demedim. İçimde kaldı
ayy ne guzel ya rabbim bize de nasip etsin o gunleri islahhSğl cnm iyiyim, kontrolüm vardı bugün, bebiş maşallah gününden önde gidiyor , dr o yüzden spinal sezeryanla haftaya 12 mayıs cuma günü doğurtacak Allahın izniyle..
Oy maşallah kac haftalık oluyorsun tam haftaya ne güzel bir bebisimiz daha geliyor hayîrlısıyla kucagına almak nasip olsun güzel haberlerini alırız insallah canımSğl cnm iyiyim, kontrolüm vardı bugün, bebiş maşallah gününden önde gidiyor , dr o yüzden spinal sezeryanla haftaya 12 mayıs cuma günü doğurtacak Allahın izniyle..
Canım bisey yazdıgînı hatîrlamıyorum ama erken olucagını hissediyordum yazmıs demekki sikayetleri vardıbulut29 canim o arkadas onceden belirtileri varmiydi erken dogum icin
allah yardimcisi olsun islahh bi sikinti cikmdan saglkla alir kucagina rabbim kimseye yasatmasinCanım bisey yazdıgînı hatîrlamıyorum ama erken olucagını hissediyordum yazmıs demekki sikayetleri vardı
Inşallah canim benim sizlerde hayirlisiyla haftanizi doldurun inşallah..ayy gercekten mi of ya rabbim korusun bebeginide onuda islah bi sikti cikmaz 35. Haftaya kadar dayanir islahh rabbim zamanında sağlıkla nasip etsin
iyi dusunmussn soyleyebilseydin keske ona oyle
ayy ne guzel ya rabbim bize de nasip etsin o gunleri islahh
Tşk ederim canım hepimiz hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. 37+5 oluyorum cnm..Oy maşallah kac haftalık oluyorsun tam haftaya ne güzel bir bebisimiz daha geliyor hayîrlısıyla kucagına almak nasip olsun güzel haberlerini alırız insallah canım